18ti měsíční dítě a rouška

Anonymní
18.3.20 20:26

18ti měsíční dítě a rouška

Zdravím, chci se zeptat příští týden jdeme na očkováni ale když jsou ty povinné roušky nevím zda to nezrušit nedokážu 18ti měsíčníku synov vysvětlit ze to musí mít na puse :( :( někdo nějaké rady jak vysvětlit? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.3.20 20:30

Dzo to vesměs berou jako hru :think:. Spíš bych odložila očkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
18.3.20 20:33

A co třeba nákrčník, takový ten tunel, třeba by mu nevadil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674

Odlož očkováni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447

To mu nevysvětlíš. Mám 16měsíční dceru a zkoušela jsem jí dát roušku a hned si jí sundala z obličeje, zkoušeli jsme to formou hry a prostě to nejde. Takže jsme v baráku jen na zahradě a v květnu nás čeká očkování a pokuď to doktorka nezruší tak tam pojedeme autem a rychle jí tam přenesu a hodím přes ní plínku. Naše doktorka má zavřenou čekárnu a má se volat sestře až tam člověk bude. Takže jí zavolám a malou rychle přenesu a nejspíš předem zavolám doktorce že malá nechce mít na sobě roušku a jestli jí to vadí při preventivce tak jí objednám až tohle všechno přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.3.20 20:40

Moje 18ti měsíční chápe slovo ne a dá si naštěstí říct. 2,5 letý také. Být vytrvalá, jinak ti teď bohužel nejde. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
18.3.20 20:49

Já tedy očkování odkládám, nepotřebuji dětem ještě snižovat imunitu. Už tak můžeme být rádi, že jim toho tolik nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
18.3.20 21:06

Já roušku zatím pro dceru nemám, dávám šálu přes pusu. Naštěstí si ji nechá. Má 2 a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
18.3.20 21:17

Já bych taky očkování odložila a domluvila se s doktorkou. Můj malý 22 měsíců dneska zvládl hodinu venku a celou dobu s rouškou. Že začátku kňoural, asi 2× chtěl sundat, ale zvládli jsme to :lol: jen to teda olizuje a cuca :nevim: naštěstí chodíme tam kde nikoho nepotkáte, ale chci ať si zvyká. My teda spolu koukáme na zprávy, na všechny s rouškou upozorňuji, manžel chodí už od neděle z domu v rousce. Takže to u nás teď frčí, hlavně aby byl jak táta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.20 21:19

Vcera jsem volala dr, ze mam stejny problem. Dokonce jsem chtela oddalit ockovani, abych ji nesnizovala imunitu. Doktorka rekla, ze bude respektovat odlozeni, ale pokud je mala zdrava a nikam ted nechodime, jen na zahradu doma, tak ze ji ockovanim naopak nakopnou imunitu. Telo se bude vyporadavat s ockovanim a posili tak imunitu proti jinym nemocem. Jinak aby mi vysla vstric, objednala nas hned na rano a dalsiho az za 45 minut, abychom se nepotkaly s nikym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2006
18.3.20 21:29

Zkus trénovat s rouškou na plysakovi a dávat ji i treba doma na chvilku, vemte si ji taky. Zvykne si :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
18.3.20 21:32

Mám jedenáctiměsíční a šátek, roušku sundává a pláče. Nikam proto zatím nechodíme, ale v roce nás čeká očkování a za další měsíc znovu. Taky budu volat doktorce a asi se domluvit na odložení. Jen nevím o kolik je možné odložit, bůh ví, jak dlouho bude tato situace trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
18.3.20 21:55
@Anonymní píše:
Zdravím, chci se zeptat příští týden jdeme na očkováni ale když jsou ty povinné roušky nevím zda to nezrušit nedokážu 18ti měsíčníku synov vysvětlit ze to musí mít na puse :( :( někdo nějaké rady jak vysvětlit? Dekuji

Já mám taky 18 měsíčního. Roušku mu dávat nebudu, zavřu ho do kočárku. Sundavá ji i mně a sundavá si všechno. Na očkování půjdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
18.3.20 22:33

A dr ockuje? Nase detska neockuje, nedela prevenci starsi ch deti, nedela zadny potvrzeni a tak. Musi se objednavat na cas a po telefonu rozhodne zdali vubec ma dite prijit.
Ja bych ted urcite neockovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
18.3.20 23:54

Dcera měla mít teď 5letou prohlídku a druhou dávku MMR a přišla zprava od pediatra, vypadala jako hromadná, ze se prevence ruší, ordinace je zavřena a řeší se jen urgentní problémy a to ještě nejprve po telefonu. Takže u nás se odkládá.
Jinak druhá dávka MMR by se měla očkovat mezi 5-6 rokem takže to snad stihneme a prevence nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí