Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj všichni, na základě kamarádčina dobrého nápadu zakládám tuhle skupinu a vsadím se že moje dítko se trefí jako první do roku 2011, teda alespoň v Brně. Máme termín 3.1. ale já si myslím že bude zvědavá, co se to děje venku a přijde se mrknout na novoroční oslavičku. Přemýšlíme ještě o tom, co by první dítko mohlo vyhrát .. ale to byste taky mohli vymyslet. Takže hurá, spouštíme to, jedeeeem … vymýšlíme, blbneme.. kdo si hraje nezlobí
![]()
![]()
Měla jsem loni termín na Štědrý den, říkala jsem si i, že bych mohla týden přenášet a malej by mohl být první občánek…
Nakonec jsem byla ráda, že se narodil chvíli před Štědrým dnem, ten týden bych to už nevydržela…
Moc Ti přeju, aby Ti to vyšlo tak jak to máš naplánované… Ale ještě vic Ti přeju, ať všechno dopadne tak jak má a Ty ať se můžeš příští rok radovat z krásného zdravého miminka. To je největší výhra…
Tak já jsem měla s první taky termín na Štědrý den,druhý 3.1. a malá se narodila 8.1. pod pohrůžkou,že už mi to vyvolají ![]()
Na Nový rok jsem byla na ko v porodce a dr. mi říkal,na porod je vše připraveno,udělal hamiltona a slovy vy se ještě dneska vrátíte a bude to první mimino v rokycanské porodnici jsem odcházela.No vrátila jsem se,ale až toho 8.
![]()
Já měla termíny 28.12 a 31.12 a nakonec jsem si porod nechala vyvolat 8.1 ![]()
Ale pocit že budu mít první mimi ve Zlínském kraji jsem měla taky,leč nestalo se ![]()
Jé, tak jako dáreček na vánoce by to určitě taky bylo super
já ji teda nebudu nějak přemlouvat, slečnu naši, ale věřím že náhoda je blbec a třeba se podaří. Už se na ni moc těšíme ![]()
Já se hlásím k těm, co mají jěžíška… Když jsem měla TP 26.12. 2007, přemlouvala jsem jí, at si spíš pospíší než zdrží… od 1.1. 2008 se totiž snižovalo porodný. A poslelchla mě holka, tak třeba poslechne i tebe
. A jen tak mimochodem… 3.1. mám svátek, takže i to je hezký datum. POřeju vše nej nej