Když nás děti načapou:-)

125
20.6.10 14:33

Když nás děti načapou:-)

Jak by jste reagovali a odpovedeli 5 letemu diteti kdyby vas s partnerem v posteli nacapalo… a ptalo by se vas co delate a proc ? :-) :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka
20.6.10 14:35

co masáž zad? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sophinka
20.6.10 14:35

ono teda dost záleží na poloze,že. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
17310
20.6.10 14:39

My už to museli vysvětlovat 3letému.Něco jako masáž zad nebo hlazení jsme mu napovídali.Ale nevěří nám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
20.6.10 14:41

Tak teď jsem si vzpoměla na docela veselou historku z mé praxe ve školní družině :-) učitelka načapala chlapečka s holčičkou v domečku, který si tam děti stavěli nahaté pod peřinou naštěstí jen tak leželi nic nedělali :-) Měla jsem tu čest být u toho, když se dětem vysvětlovala, že se to nemá a tak. Chlapeček odvětil. No ale maminka s tatínkem to dělají a říkali mi, že je to mezi holkou a klukem normální když se mají rádi :oD !! Bylo docela těžké mu vysvětlit jak to doopravdy je, pak se volali i jeho rodiče no byla to opravdu zajímavá zkušenost, tak dávejte pozor na to co dětem řeknete, aby to nedopadlo jako v tomto případěš :-)

• Citovat
  • Upravit
sophinka
20.6.10 14:41

asi jako včera večer v tom filmu,jak se jmenoval :lol: no jak jí umřela ta maminka.
MOJI RODIČE JSOU HODNĚ VĚŘÍCÍ ,PROTOŽE KAŽDOU VOLAJÍ O MŮJ BOŽE :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
20.6.10 14:46

Táta na plný úvazek ! :D dobrý film to byl :-)

• Citovat
  • Upravit
22163
20.6.10 15:15

nevím kolik bylo dceři.. ale v noci se vzbudila.. stoupla v postýlce a pozorovala nás.. nějak jsme si toho ani nevšimli.. pak se skoro u konce optala tatííí co děláš.. a tatínek v té rychlosti odvědil - hopsám! pak tatínek dohopsal.. a dcera povídá - tatííí ještě hopsej! :mrgreen: :mrgreen:
no bylo to na počůrání smíchy!
a pak to už byla větší.. tak přišla do ložnice a povídá - co děláte? tady se vůbec nedá spát! a šla si zase lehnout! ale to jsme byli fakt potichu! nebo si to mysleli! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2573
20.6.10 15:38
Macík74 píše:
nevím kolik bylo dceři.. ale v noci se vzbudila.. stoupla v postýlce a pozorovala nás.. nějak jsme si toho ani nevšimli.. pak se skoro u konce optala tatííí co děláš.. a tatínek v té rychlosti odvědil - hopsám! pak tatínek dohopsal.. a dcera povídá - tatííí ještě hopsej! :mrgreen: :mrgreen:
no bylo to na počůrání smíchy!
a pak to už byla větší.. tak přišla do ložnice a povídá - co děláte? tady se vůbec nedá spát! a šla si zase lehnout! ale to jsme byli fakt potichu! nebo si to mysleli! :-D

Macíku já myslela, že se počůrám teď :-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale je fakt, že náš malej (je mu 8) nás načapal, když bylo těsně PO. Chudák, on zůstal stát a my taky nevěděli, co říct…zmohli se jen na to, že si tu tak ležíme. Pravda to byla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
20.6.10 16:03

macik74: :potlesk: :lol: ty jo…to je fakt foooor…jsem se tak dlouho nezasmala. to by melo jit nekam do filmu..;-))))

• Citovat
  • Upravit
17675
20.6.10 16:20

No a poslechl tatínek a hopsal dál? :lol: :lol: :lol:

Nás teda malá nečapla, jen jednou slyšela(měli jsme kdysi v ložnici oddělené spaní pomocí rolety) - tak se jenom posadila a hulákala na nás „Co to tam vy dva děláte??“ , ale nic neviděla, tak jsme nemuseli vysvětlovat. A nějak nevím, jak bych vysvětlovala, teda :lol: takže se ráda nechám poučit, pro případ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
20.6.10 16:40
sophinka píše:

:lol: to bych nepoužila, neb tím nás nakrmili naši a když se zase takhle jednou milovali a já je slyšela, byli jsme shodou okolností na chatě a jezdívala tam celá rodina. A já u společný snídaně ( naši, brácha, babi,děda, tety, strejdové,sestřenka a bratranci..asi 15 lidí )říkám našim „mamí, ty jsi v noci zase tak vzdychala, to ti taťka zase masíroval záda, že jo“…rudá byla až.. :lol:

Jinak nás taky Sáruš zatím nenačapala, asi bych jí normálně řekla, že se milujeme, naštěstí ona není taková pitvalka, jak jí znám, řekla by jenom to svoje „aha, tak to jo“ a šla by si po svým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
20.6.10 17:09
Amynka píše:
sophinka píše:

:lol: to bych nepoužila, neb tím nás nakrmili naši a když se zase takhle jednou milovali a já je slyšela, byli jsme shodou okolností na chatě a jezdívala tam celá rodina. A já u společný snídaně ( naši, brácha, babi,děda, tety, strejdové,sestřenka a bratranci..asi 15 lidí )říkám našim „mamí, ty jsi v noci zase tak vzdychala, to ti taťka zase masíroval záda, že jo“…rudá byla až.. :lol:

Jinak nás taky Sáruš zatím nenačapala, asi bych jí normálně řekla, že se milujeme, naštěstí ona není taková pitvalka, jak jí znám, řekla by jenom to svoje „aha, tak to jo“ a šla by si po svým.

Tak to závidím,náš Adámek je teda pitval hroznej :mrgreen: Milion otázek by následovalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
20.6.10 18:23

No za nama prave minuly vikend o pulnoci pribehla Terezka a rika mami proc jsi volala au? tebe neco boli nemam vam s necim pomoct?:-) :lol: :lol: :lol: nastesti jsme se s drahym brzo odtrhli ale oba do dnes hlasku pouzivame akorat s tim ze porad uvazujeme co ji rict :-) ale vcera ten film stal za to:-)
Ono terezka je prave dost aktivni co se tyce chlapecku ona se z holcickama moc nebavi spis s klukama uz zacina mit i ty sve prvni lasky:-) tak cekam kdy prijde s tim ze si hrala nekde na doktory:-) :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
20.6.10 18:26

Veri to mas uplne super ze ti to sofinka nepitva me by se v tom terka velmi pitvala:-) a byl by s toho i cely roman neli nekde na verejnosti ostuda:-)a rict ji ze me Zdenda masiruje to by bylo mami nechces pomoct? ona mi totiz rada masiruje zada:-)takze…:-)))ona je proste mala kelisova ktera je u odpovedi a slova nezustane:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí