Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky chci se zeptat.Malej byl kojen chvíli a pak pil až do ted Bebilon jenže ted asi tři dny mi bojkotuje
zkusila jsem koupit sunar(vanilka),aby měl s příchutí a prostě nechce…
Pil mlíčko už jen večer a ráno co dáváte vy?
dcera taky přestala pít ze dne na den UM, ale problém v tom nevidím, vitamíny v pohodě nahradíš v jiných potravinách
Nevidim v tom nic divneho, me prestali obe decka - dcera v 16m a syn na roce… malemu se do toho jen „nechtelo“, dcera nekompromisne vecer odstrcila flasku… obema delam pred spanim bily kafe (vitakava s mlekem) a jsou spokojeny… jinak dopredu sem mela vyzkousene, ze s kravskym mlekem nemaji problem…
me mala od roku taky nevypije ani kapku zadnyho mlika…ale miluje jogurty…takze to nahrazujem tim ![]()
Já to právě neznám.
Starší pila dlouho UM a do ted pije ráno a večer kakao.
Kravský mlíko nám taky nevadí tak budu muset odskoušet i něco jinýho.Ještě mi aspon ráno baští kaši k snídani to mě trochu uklidnuje,ale myslím,že kaší a jedním jogurtem co sní za celej den tu dávku asi nenahradí ![]()
Já dělávám ovocné koktejly
malímu to moc chutná, nedávám ale UM, kupuju rýžového Zajíce
mixuji mu maliny, jahody, banány, ostružiny. Třeba by mu to přišlo chutnější a je to zaroven i zdrava svacinka
Tak me prijde, ze jedna kase + jogurt je ok pro rocni dite, ne?? To bych si s tim moc hlavu nelamala, me ani jedno decko nechtelo vubec kase a jogut jenom tak obden, proto to resim tou vitakavou rano, v poledne a vecer…
Jeste me napada, jestli to neni jen docasne, nema zrovna rymu?? Decka pri ryme mliko dost casto nechtej…