Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojte, chci se zeptat, jsem v 7.týdnu, včera jsem po prvé špinila trochu, dnes zatím v pořádku, mám raději co nejdřív navštívit lékaře? díky
Ahojky - určitě tam co nejdřív zajdi. Pořádně tě zkontroluje, udělá UZ a podle potřeby ti předepíše nějaké léky…přeju moc moc štěstí a ať vše dobře dopadne
ahoj také jsem špinila kolem 8týdne a vše v pořádku.
Drží palečky
Ahoj,
no těžko říct. Nemusí to znamenat vůbec nic a taky může. Špinila jsem u obou dětí a vidíš zrovna u mě to nic neznamenalo, ale vystrašená jsem tehdy byla a k dr. radši šla. Tak si taky zajdi ať máš klid ![]()
Ahojky, ano, taky souhlásím…Určitě zajít, at máš jistotu že je vše ok. Já taky měla problémy se špiněním ze začátku těhotenství… Teď jsem 36tt a vše ok…
Sajinkax píše:
ahojte, chci se zeptat, jsem v 7.týdnu, včera jsem po prvé špinila trochu, dnes zatím v pořádku, mám raději co nejdřív navštívit lékaře? díky
Ahojky určitě zajdi k dr…aŤ ti zjistí co a jak a dá ti případně magnesium nebo něco na udržení…ale neboj já jsem u prvního těhu taky špinila lekla jsem se co to je bále jsem se strašně moc bylo to jen jeden den asi ve 2 měsíci a pak už se to neopakovalo a dostala jsem magnesium…tak zatím buď v klidu to se občas stává ale určo zajdi na gyndu a řekni muto…ať máš jistotu. ![]()
Sajinkax píše:
Ahoj,
já špiním už přes týden. Byla jsem hned u dr. Napsal mi duphaston na udržení a těhu a ascorutin na špinění, ten je volně prodejný. Určitě tam zaběhni, ať víš na čem jsi. Také jsem na neschopence - rizikové těhu. Neboj se a jdi tam, ať si pak nic nevyčítáš. Držím palečky a ozvi se.
![]()
Taky radím zajít k dr. U prvního těhu jsem občas špinila od začátku až do 26.tt, ale dopadlo to dobře. U druhého a třetího jsem taky špinila v 6.-7.tt, obě těhu v té době už byla zamlklá
Napočtvrté jsem nešpinila vůbec (dobře to dopadlo).
Nemusí to nic znamenat, ale může.
Držím palce ![]()
Určitě si zajdi k dr. já jsem také v 8 týdnu těhu krvácela a špinila nechali si mě týden v nemocnici měla jsem hematom s teď jse vše v pořádku ![]()
Ahojky,
určitě zajdi co nejdříve k doktorovi, ať ti udělá ultrazvuk a zkontroluje srdíčko miminka. V prvním těhotenství jsem špinila snad od 5.týdne, do 7.týdne, ležela jsem v nemocnici, těhotenství udržovali, občas jsem zašpinila - byl tam hematom. Bohužel těhotenství dopadlo zamklým nevypuzeným potratem. Nyní jsem po roce a půl znovu těhotná, hnedka od začátku mi pan doktro nasadil Ultrogestan do 12.týdne a všechno probíhá bez komplikací - ťuk, ťuk. Držím pěstičky.....
""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;21;19/st/20100623/k/0848/preg.png:http://tickers.TickerFactory.com/…848/preg.png
Ahoj, čekala jsem své druhé dítě, ale začla jsem také špinit, asi v 5tt, hrozili mi zmlklým těhu, ale po všech různých vyšetřeních to vypadalo dobře. Začla jsem brát Utrogestan a Ascorutin, ale za pár dní jsem potratila. Po třech měsících jsme se snažili znovu a povedlo se, beru zase Utrogestan, špinění zatím žádné. Říkám si, jak to má být tak to bude, ale stejně se pořád pozoruju ![]()
Holky,
můžu se zeptat, jestli jde nějak zjistit i doma zamlklé těhu? Jako že třeba druhá čárka na testu slábne, nebo tak něco?
Já jsem z toho celkem solidně vyplašená, měla bych být v 6tt, ale špinila jsem týden (ale to bylo přesně v době MS), pak to přešlo a zjistila jsem, že jsem těhotná. Na kontrolu jdu až 19.2., na dříve mě neobjednali, že by ani nebylo nic moc vidět. Tak teď 3 týdny čekám jako na trní. Mám strach, aby to špinění třeba taky nebylo k zamlklému těhu, myslíte, že by se během 3 nadcházejících týdnů ta druhá čárka na testu mohla začít vytrácet kdyby to bylo ono? ![]()