Výtok, nebo plodová voda?

7
17.1.10 19:14

Výtok nebo plodová voda?

Jsem ve 37tt a poslední 3 dny mě trápí čirá tekutina v kalhotkách..v noci si připadám jak počůraná a v průběhu dne mi taky něco vyteče..neni to velké množství, ale na mokré kalhotky to stačí! je to výtok? nebo plodová voda? je to bez zápachu a vodovité a průhledné..žádný žluty nebo zelený výtok jak se všude dočitám..můžete mi poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
17.1.10 19:16

Ahoj, jestli nemáš jistotu tak bych si asi být tebou zajela do porodnice… U mne plodovka nešla přehlédnout, ale třeba sousedka to měla jako ty (jen jeden den - shodou okolností šla den potom co jí to začalo na kontrolu), tak jí vyvolávali porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
17.1.10 19:36

Být tebou, tak si raději do té porodnice zajedu. Udělají test, (tj. vem si vložku, kterou jim tam dáš a oni ji polejí takovou tekutinou, pokud to zmodrá, tak je to plodovka, pokud ne, tak je to výtok.) Měla jsem to jako ty, taky jsem nevěděla, tak jsem tam raději zajela. Nic za to nedáš a jistota je jistota. :-) Hodně štěstí. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
17.1.10 19:47

Jak píšou holky, vem si vložku (ne slipovku) a tu pak odvez do porodky a budeš mít jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6973
17.1.10 20:09

Ahoj,

taky jsem si nebyla jistá plodovkou :lol: Teklo to občas a malinko, byla jsem ve 38 tt. Přišlo mi, že to spíš bude ten výtok. A ona to fakt byla plodovka .A to jsem byla druhorodička :wink: 24 hodin po odtoku mi dali atb (hrozí infekce). Tak se přidávám k holkám a raději jeď, ať tě zkouknou.

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65452
17.1.10 20:34

Ahoj…tak toto se mi stalo v den porodu…teklo „ze mě“.....čirá tekutina.Tak jsme jeli do porodnice a prý to voda nebyla,jen nějaký vodnatý výtok.
Ale asi po 5ti hodinách jsem jela znova–už s bolestma…
tak raději bych zajela s tou vložkou na test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.10 11:41

Plačící pochva

Může jít o zmnožený sekret který je běžný kolem termínu porodu… staré porodní báby tomu říkají plačící pochva. Ale zda slabě odtéká voda nebo zda jde o plačící pochvu zjistíte jen Temešváryho roztokem.

J.Č

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
19.7.20 09:28

Taky mě trápí čirá tekutina v kalhotkách. Už par dni akorát já mám i byli vytok trošku do žlutá ( bez zápachu) jsem 38 tt ale žádné bolesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
19.7.20 10:12
@Lori99 píše:
Taky mě trápí čirá tekutina v kalhotkách. Už par dni akorát já mám i byli vytok trošku do žlutá ( bez zápachu) jsem 38 tt ale žádné bolesti…

Být tebou vemu si slipovku a jdu na test do porodnice. Může to být plodová voda. Lepší, aby to zkontrolovali. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí