Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, píši znova, bohužel jsem se ocitla na úřadu práce a jsem tam 2.měsíc, těhu 7.týden, nevíte jak je to s neschopenkama, s přídavkama když nemám práci? díky
Ahojky, na neschopenku nemáš nárok - nebo tedy, pokud pro to bude důvod, tak ti ji může Dr. vypsat, ale bude to jen jako omluvenka, abys nemusela docházet na UP, peníze z toho žádné nebudou. Jinak budeš normálně dostávat podporu, až ti skončí, tak záleží jaký příjem má přítel/manžel jestli ti vyjdou nějaké sociální dávky a od porodu dostaneš RP ve 4 leté variantě.
Ahoj, mám takový dotaz, moc si nevím rady, po rodičáku jsem nastoupila k jednomu soukromníkovi jako vedoucí prodejny. Po měsíci jsem dostala ukončení ve zkušebce, papírově bez důvodu, fakticky prý nejdou kšefty a nutáhl by mě platit. Takže na ÚP, podporu mi počítají z rodičáku, páč v té práci jsem byla jen měsíc. Dneska volal, že má nějaký problém a musí odjet pracovně na dýl pryč a potřebuje vést tu provozovnu, že já to znám, omlouval se, a žadonil. Práce dobrá za dobrý peníz, jsem stejně na pracáku, práci hledám, ale žádná se nerýsuje, mám ale takové tušení, že jakmile se vrátí a bude si to zase moct vést sám, že zase poletím. Ale teď před vánoci by se mi šiklo pracovat i tři týdny. Jenže co na to pak pracák? Jak se na to budou tvářit? Aby mě pak zase zaregostrovali a dali mi tu podporu alespoň ty 3000 z toho rodičáku a platit zdravotní a sociální. Navíc mám slíbenou rekvalifikaci někdy od února. Co myslíte? Můžu to vzít? Vydělat si teď nějakých 15000 za měsíc by se mi na leden hodilo jako blázen, ale abych pak v lednu nebyla nahraná. A nebo mě třeba nevyhodí a získám skvělou práci. Nevím, co mám dělat.
Pokud si pracovala a na UP ses nahlásila do 3 dnů od ukončení zaměstnání, tak ti mají podporu počítat z práce a nikoliv rodičáku… a jinak neváhej a nastup nijak si tím neuškodíš, můžeš si tím jen pomoct.
@j.a.n.i1 píše:
Pokud si pracovala a na UP ses nahlásila do 3 dnů od ukončení zaměstnání, tak ti mají podporu počítat z práce a nikoliv rodičáku… a jinak neváhej a nastup nijak si tím neuškodíš, můžeš si tím jen pomoct.
tojsem právě nevěděla, já jsem končila 30. to byl pátek, v pondělí to bylo 3. jsem jela, ono je to v jiném městě, pro papíry, účetní jeho mohla až odpoledne, takže jsem naklusala hned 4. aniž bych tohle tušila. No z platu 20.000 by byla podpora fajná, ale neuznali mi to. A teď se bojím, protože lepší 3000 něž nic, ale i kdybych tam byla 14 dnů, je to 10.000 to by mi v lednu moc pomohlo, ale co na to pracák?
Počkej, ale ony ty 3 dny jsou pracovní… a už máš doma rozhodnutí, nebo ti to řekli jen per huba?
Rozhodnutí a docela jsem z toho byla překvapená a smutná.
To už je jedno, já jsem na pracáku už tři týdny, ale chtěla bych už v pondělí ráno nastoupit, jen kdybych zase dostala zrušení, což si myslím, že se může stát, myslím si, že jsem ho prokoukla, potřebuje odjet a vést 4 zaměstnance a nemá čas někoho zaučovat, přeci jen jsem to měsíc vedla, takže vím, tak jsem blbec na ráně. Ale tak moc by se mi to hodilo.
Nevím kolik času je na odvolání, ale já bych ho podala, pokud si ještě v termínu, tím nic nezkažíš a jinak nárok na podporu po tom měsíci mít budeš, akorát nevím, zda se znovu přepočítává nebo se použije ta původní výše, i proto bych to odvolání podala.
Ahoj holky, ocitli jsme se v následující situaci: Já pracuji a pobiram RP manžel dal výpověď v práci a momentálně se stara o syna. Chci se zeptat. Může se manžel hlásit na úřadu práce? Resp. dostane nějakou podporu? Jde mi o to, ze momentálně se bude starat od syna a bude doma. Jak to vlastně dneska na úřadu práce chodí? (ani jeden z nás jsme tam zatím registrovaní nebyli)
Diky moc.
@j.a.n.i1 píše:
Pokud má odpracovaný rok, tak podporu dostane.
Diky. No a jak to je s tím, ze bude muset vzít místo, co mu nabidnou? Jde o to, ze bude doma se synem a pracovat nepůjde.
Diky moc
Sice už nejsem anonym, ale což už
![]()
@mamina89 Když mu nějaké nabídnou, tak ho vzít musí, když nevezme, vyřadí ho z UP… protože pokud nemůže / nechce jít do práce, tak na UP nemá co dělat.
@j.a.n.i1 píše:
@mamina89 Když mu nějaké nabídnou, tak ho vzít musí, když nevezme, vyřadí ho z UP… protože pokud nemůže / nechce jít do práce, tak na UP nemá co dělat.
Myslela jsem si to. Diky moc za info ![]()
@mamina89 Ale na to je dost času to řešit, pokud taková situace nastane… ještě může při pohovoru tvrdit, že je sám s dítkem
a třeba si to rozmyslí sám potencionální zaměstnavatel.
@mamina89 ja kdyz jsem UP uvedla svoje pozadavky - castecny uvazek a vzdalenost prace do 20 km od bydliste, bylo celkem jiste, ze mi nic nenajdou (nasla jsem si pak takove misto sama).
A znam to i ze strany firmy, ze vetsina lidi z pracaku si prijde jen pro razitko, ze je ta firma nechce.