Zubař,lázně

4078
18.1.10 11:50

Zubař,lázně

Ahojte všechny, jsem tu nová, začínám 7.týden těhotenství.Měla bych pár dotazů- když chci jít k zubaři na spravení zubu, můžu dostat injekci proti bolesti, nevadí tomu nic že? akorát nesmím na rentgen, že? a když chcemem jít s přítelem do lázní, tak se vyhnout sauně a teplé virpulce? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
18.1.10 12:11

Ahoj, co vím od svého Mudr., tak lokální anestetikum nevadí, jen zubařovi říct, že jsi těhotná.
Co se týče sauny a whirpoolu, do toho bych jako těhotná na začátku těhu nešla, ale určitě ti poradí někdo, kdo s tím má praktické zkušenosti… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21904
18.1.10 12:57

Ahoj,injekce urco nevadi :wink:

Sauna ano,i kdyz v severskych zemich je to bezne,ale tam jsou na to zensky zvykle cely zivot,tak je to asi o necem jinym..do teply virpulky bych sla,na tom nic spatnyho nevidim,je rozdil horka vana a tepla virpulka :wink: ..i kdyz koukam,ze jsi na zacatku,tak bych se asi bala infekce z ty vody mozna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
18.1.10 14:38
Sajinkax píše:
Ahojte všechny, jsem tu nová, začínám 7.týden těhotenství.Měla bych pár dotazů- když chci jít k zubaři na spravení zubu, můžu dostat injekci proti bolesti, nevadí tomu nic že? akorát nesmím na rentgen, že? a když chcemem jít s přítelem do lázní, tak se vyhnout sauně a teplé virpulce? díky moc

Ahoj sauna a teplá koupel určitě na začátku těhu neeeeeee v žádném případě prý hodně teplé nedělá dobře a mohla bys o mimi přijít. Injekce by vadit neměla ale třeba moje zubařka ani tu nechce dávat…jen v krajní nouzi třeba u trhání ale na vrtání to holt musím prý vydržet ale to se dá. to zvládneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí