Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mamina89 Ale na to je dost času to řešit, pokud taková situace nastane… ještě může při pohovoru tvrdit, že je sám s dítkem
a třeba si to rozmyslí sám potencionální zaměstnavatel.
@mamina89 ja kdyz jsem UP uvedla svoje pozadavky - castecny uvazek a vzdalenost prace do 20 km od bydliste, bylo celkem jiste, ze mi nic nenajdou (nasla jsem si pak takove misto sama).
A znam to i ze strany firmy, ze vetsina lidi z pracaku si prijde jen pro razitko, ze je ta firma nechce.
@j.a.n.i1 píše:
@mamina89 Ale na to je dost času to řešit, pokud taková situace nastane… ještě může při pohovoru tvrdit, že je sám s dítkema třeba si to rozmyslí sám potencionální zaměstnavatel.
Presne tak. Pro pripad, ze by mi nabidli misto, ktere bych nechtela, by na pohovoru uplne stacilo zaprit hlidaci babicky a priznat vsechny tri deti a jejich nemocnost. ![]()
Ahoj kočky, potřebovala bych poradit(nikoliv být naprosto zbytečně „poučena“ jak to má většina maminek ve zvyku, o své hlouposti jsem plně vědoma) ohledňe pracáku.. Nedodělala jsem střední školu a poté se ani nenahlásila na pracovní úřad, takže bych se chtěla zeptat, jestli mám na úp donést vysvědčení ze základky, nebo musím psát na střední aby byli tak hodní a poslali mi papír o ukončení studia? Ten jsem si bohužel neodnesla, protože už jsem potom do školy ani nepláchla. Předem děkuji za radu a připomínám že řeči o tom jak jsem hloupá a podobně si můžete nechat, protože to není nic co bych už dávno nevěděla. Ještě jednou dík. ![]()
100% to nevím, ale obávám se, že budeš potřebovat i papír ze střední, jelikož je u nás je povinná 10 letá docházka, takže tu budeš potřebovat doložit.
@j.a.n.i1 píše:
100% to nevím, ale obávám se, že budeš potřebovat i papír ze střední, jelikož je u nás je povinná 10 letá docházka, takže tu budeš potřebovat doložit.
Děkuju moc za rychlost i ochotu. ![]()
Šla bych na pracák a vše probrala s nima. Oni ti poradí, co za papíry přinést, nebo jestli budeš muset doplácet zdravotní pojištění. Povinná desetiletá docházka je na Slovensku. U nás bude teď taky, ale jen 9 let ZŠ a 1 rok MŠ. Osobně když jsem byla na pracáku, tak po mně nikdo doklad o studiu nechtěl.
Ahoj, po mně na pracáku nikdo žádný doklad o dosaženém vzdělání nechtěl ![]()
Se ZŠ moc práce na výběr nemáš. Takže buď budeš na věky sedět na pracáku, nebo půjdeš do blbého Alberta nebo se sebezapřeš a uděláš si aspoň učňák. Zda máš na ÚP dokládat základku netuším, protože si to nepamatuji. Na pracáku jsem byla 14 dní před 17 lety
![]()