Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den čekají mě 2 zákroky v celkové narkoze, mužete mi prosím poradit za jak dlouho muže jít člověk po narkoze znovu a mít narkozu? děkuji
Byla jsem na operaci s očima a prvně mi dělali jedno oko a za týden druhé. Vždy v celkové narkóze (nejednalo se o laser). Ale pokud je nějaký akutní problém, tak si myslím může i po 24h.
Odpověd nevím, ale v akutních případech, třeba po bouračce se to asi tolik neřeší, ne? Operují třeba hned druhý den, mám pocit. Držím palce
@Iriska12345: A fakt si myslíš, že tady dostaneš relevantnější informace než od lékaře/lékařů, s kterými ty operace plánuješ?
@Iriska12345 já 2 za jeden den.. 1.ráno, 2. večer - bylo to akutní
Urcite jsou tu i lekarky, ktere odpovi nejlepe.
Ale pokud te cekaji planovane zakroky, predpokladam, ze je lekari planuji tak, jak je to prijatelne, ne? ![]()
@Iriska12345 píše:
Dobrý den čekají mě 2 zákroky v celkové narkoze, mužete mi prosím poradit za jak dlouho muže jít člověk po narkoze znovu a mít narkozu? děkuji
Klidně za chvilku. Neboj, mám za sebou 9 narkoz, nebo 10 a dementní zatím nejsem. Jedna byla cca 4 hodiny po jiné.
Nezkusila ses domluvit, že by Ti provedli oba zákroky najednou? Manžela takhle po nehodě operovali na několika místech, jen ho vždycky přerouškovali. Ale to byl akutní případ.
Děkuji vám moc, no to právě nejde, jeden je gynekologický a druhý chirurgický…ale už nemám obavyděkuji… ![]()
@Iriska12345 píše:
Děkuji vám moc, no to právě nejde, jeden je gynekologický a druhý chirurgický…ale už nemám obavyděkuji…
tak oni se sjou schopný sjít na jednom sále. ale záleží…