Bez antidepresiv 2

18
13.5.15 08:46

Bez antidepresiv 2

Dobré ráno, v únoru 2015 mi začly stavy jako brnění rukou, rozmazané vidění, mírné závratě. Byla jsem na všech možných vyšetření a nic.Tak jsem byla u psychiatra a ten mi předepsal Coaxil, ale ten mi bohužel vůbec nepomohl.Pak mi byl předepsán escitalopram a ten super, ale po určité době užívání se mi začalo blbě polykat a bylo to dost nepříjemný a prý aler.reakce.Tak teď mám asentru 50 a ještě jsem ji nezačla brát. Mám strach, že mi zas nepomůže. A mudr říkal, že našim cílem je být bez Ad. Nemáte nebo neměl jste někdo něco podobnýho a zvládáte to sami? Mě ještě našly cystu na mozku před pár dny ale ta je prý tak malá, že se s tím nic nedělá. A mám 6tiletou dceru a partnera, který je úplně proti ad. Říkal když to budu jíst, že se se mnou rozejde. A tak jsem se objednala k psycholožce a doufám, že to nějak zvládnu. Jsem z toho uplně všeho paf. Mám si dělat kurz a taky nevím jestly to dám. Kdyby jste měl někdo nějakou radu budu moc ráda. Děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1400
13.5.15 09:14

A když si partner zlomí nohu, řekne, že je proti sádře a bude pajdat až do smrti smrťoucí?? :roll: Psycholožka je určitě dobrá věc, dá ti bezpečný prostor, kde se můžeš vypovídat, ale zároveň můžeš chodit na medikaci k psychiatrovi.
Osobně jsme musela zkusit asi 7-8 druhů, než mi jedny AD opravdu sedly. Je ot běh ma dlouhou trať, ale určitě ti i pan doktor řekne, že není potřeba trpět bez léků, když je ti s nimi lépe a postupem času, až se dáš dohromady, je pozvolna vysadit.

P. S. partnera bych k psychiatrovi poslala asi jako prvního :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
13.5.15 09:17

Přítel se s tebourozejde, když budeš brát léky? A jak by si to teda představoval?
Já tedajen nevím na co máš AD. Na rozmazané vidění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
13.5.15 09:24

@Antonie Bolavá Možná úzkostná porucha? I deprese má fyziologické příznaky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
13.5.15 09:26
@Kacise píše:
@Antonie Bolavá Možná úzkostná porucha? I deprese má fyziologické příznaky :think:

Jo jasně. Já jen že to tady zakladatelka nenapsala, jakou má vlastně diagnózu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
13.5.15 09:28

@Blanica co tak namisto spolehani se na lekare, zacit pracovat sama na sobe? Hlavne na sve psychice a fyzickem zdravi? Pritelovi se nedivim

• Citovat
  • Upravit
18
13.5.15 09:29

Teď jsem měla escitalopram a teď mám asentru 50(sertralin)Holky já jsem z něho uplně hotová. Mě se všechny stavy po tom Escitalopramu upravily a byla jsem odhodlaná v něm pokračovat. Bylo mě po něm fajn, ale pak došla ta aler. reakce a musela jsem vysadit.On je prostě strašný despota v určitých věcech. A já jsem z malého města a tady je vto hrozdně těžký najít dobrého doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
13.5.15 09:31

@Blanica

ty bereš na „rozmazané vídění, brnění rukou a mírné závratě“ antidepresiva??
Kdo na to přišel?? Řekla bych, že tyto příznaky mají hodně společného s bloklou krční páteří…aspoň teda já to tak měla a AD by mě nikdy nenapadlo brát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.5.15 09:32

Mám zkostnou poruchu. Prý mám v sobě strašně moc úzkosti. @merde já bych to strašně ráda udělala, ale nevím jak.Kde začít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.5.15 09:33

@Gerberka já byla na vyšetření krční páteře a nic. Dobrý :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
13.5.15 09:38
@merde píše:
@Blanica co tak namisto spolehani se na lekare, zacit pracovat sama na sobe? Hlavne na sve psychice a fyzickem zdravi? Pritelovi se nedivim

A měla jsi někdy deprese, nebo úzkostnou poruchu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
13.5.15 09:49

@Blanica psycholozka je urcite dobry zacatek :palec: je potreba zjistit, co te trapi a s tim pracovat. Naucit se byt stastna a mit se rada

• Citovat
  • Upravit
merde
13.5.15 09:50

@Antonie Bolavá ano mela

• Citovat
  • Upravit
17630
13.5.15 09:54
@merde píše:
@Antonie Bolavá ano mela

Co? Úzkostnou poruchu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
13.5.15 10:11

@Antonie Bolavá nemusim ti tady, doufam, vypisovat detaily, ze? Tahle diskuze neni o mne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex