Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Víte co je nejhorší, že mě netrápí vůbec nic. Mě to začalo v období kdy bylo všechno uplně ok. Přesně si pamatuju jak jsem seděla a začlo mě pálit na hrudi.Bylo to v období kdy jsem si říkala je vše teď ok konečně bude vše ok. A trvá to do dnes. Jediné co si přeju ať mě tyhle fyzické stavy zkončí
@merde píše:
@Antonie Bolavá nemusim ti tady, doufam, vypisovat detaily, ze? Tahle diskuze neni o mne
Ne, to bych po tobě aninechtěla. Ptala jsem se proto, jestli s tím máš vůbec zkušenost na vlastní kůži. Já jsem tu před čtyřmi lety lezla po čtyřech, nespala, nejedla a pořád jen brečela. Byla jsem krůček od sebevraždy a zachránila mě hospitalizace a nasazení léků. Kdyby mi tenkrát manžel řekl, že jestli budu brát AD, tak se rozvede, pordřezala bych se stoprocentně. Protomi nějak hlava nebere, co na jednání jejího partnera chápeš. Mně to přijde jako totální zhovadilost, vyhrožovat člověku s úzkostí rozchodem
@Antonie Bolavá píše:
Ne, to bych po tobě aninechtěla. Ptala jsem se proto, jestli s tím máš vůbec zkušenost na vlastní kůži. Já jsem tu před čtyřmi lety lezla po čtyřech, nespala, nejedla a pořád jen brečela. Byla jsem krůček od sebevraždy a zachránila mě hospitalizace a nasazení léků. Kdyby mi tenkrát manžel řekl, že jestli budu brát AD, tak se rozvede, pordřezala bych se stoprocentně. Protomi nějak hlava nebere, co na jednání jejího partnera chápeš. Mně to přijde jako totální zhovadilost, vyhrožovat člověku s úzkostí rozchodem
Souhlasím. Taky jsem kdysi brala AD a teď neberu, protože mám maximální oporu v manželovi. Zakladatelčin přítel se chová jak blbec a Merde je nejspíš jeho krevní skupina. Ještě jsem neviděla člověka, který by se z čehokoli dostal díky vyhrůžkám ![]()
Je to s ním opravdu těžký. Holky on je na jednu stranu super a vím, že to chce pro moje dobro, ale v tomto případě to asi nebude ono
@Blanica ahojky
Mě psychložka moc pomohla, docházela jsem 2Roky ![]()
potom beru citalon 20 mg a ![]()
Léčba je boužel na dlouho, záleží na tom jak se citíš v jaké míře jsou problémy atd, ale určitě zajit za psycholožkou ![]()
Teda ta reakce „přítele“ je opravdu úchvatná! Myslím, ze opustit takovýho empatouše bude nad všechna antidepresiva. Z čeho/koho to tak asi můžeš mít?
Ach jo..
Taková „opora“, to je k nezaplacení.. Jinak bych cestu viděla ve spojení AD a psycholožky a s narůstajícím klidem pak AD postupně vysadit.
Trápit se bez nich je podle mě zbytečný utrpení. ![]()
@mau-mau Jo já je asi začnu brát. Počkám do pondělka na tu psycholožku a uvidím.