Zhoršený tinitus po zánětu ucha

28
13.5.15 10:12

zhoršený tinitus po zánětu ucha

Ahoj, chtěla jsem se zeptat… stal se někomu, že se mu zhoršil tinnitus po zánětu ucha…dřív mě hučelo v uších a časem se mě to tak zmírnilo, že jsem to nevnímala, ale po zánětu mě začalo pískat syčet a hučet v uchu ještě více… že musím z toho brát i prášky na spaní…zkouším akupunkturu a čínskou medicínu, ale zatím bez úspěchu, jaké máte zkušenosti a co vám pomohlo… chtěla bych mít ještě miminko… tak jestli jste s tinitem zvládli těhotenství…děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3436
13.5.15 10:16

Občas mi zvoní v uších, trpěla jsem celé těhu na zalehlé uši, to byly hormony. zvonění, pískání v uších je příznakem slábnoucího slyšení, prostě nevím, zda se stím dá něco dělat, moje mamka to má taky, přestává slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.5.15 10:17

@lauratka ano, stalo. Ovšem nechápu, jak to souvisí s těhotenstvím. Brala jsem léky na nevolnosti a motání hlavy, ale upravilo se to po cca roce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.5.15 10:20

@mirecekblbecek mě se to v těhu zlepšilo, že jsem o tom nevěděla, ale po potratu jsem dostala zánět a potom se to rozjelo…mám strach, aby to potom nemělo i moje dítě… to bych mu to nepřála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
13.5.15 10:30

@lauratka máte problémy s ušima dědičné? nebo je to jen po tom zánětu? jinak proti zánětu středouší lze dítě očkovat, nechala jsem to malému, taky se mi zdálo, že na uši trpí a zatím ho nikdy od očování neměl. očkování je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.5.15 10:48

@martina.se po roce do je dost dlouho… já je taky beru ale nepřipadá mě, že by se to zatím zlepšilo… jinak mám problémy s ušima s hušením asi 5 let, ale v těhotenství se mi to zlepšilo, že jsem o tom ani nevěděla, akorát po zánětu se mi to hodně zhoršilo a v hlavě mě začal hrát pomalu varhaní koncert..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.5.15 10:49

@mirecekblbecek nemáme to dědičné, ale říká se že to může být třeba přes několik kolen, takže o tom nevím… dochtoři si myslí, že mám otosklerozu, ale nejsou si stím 100% jistí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.5.15 10:52

@lauratka to se zase upraví, je to většinou krátkodobá záležitost - já měla problémy s motáním hlavy, jinak by to bylo v klidu.. je to už pár let, a nevrátilo se ani v těhotenství, nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.5.15 12:54

@martina.se kež by… se mi to upravilo až po 4 letech a to jsem tam neměla to pískání, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí