Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
To je fakt, do léta tam asi nezůstane
, i když se jí asi do té zimy nechce. Přiznám se, že mám trochu obavu z toho vyvolávaného porodu. Pročetla jsem pár diskusí a byť je každý jiný, tak je to asi dost nepřirozené.
hostbeat píše:
veronikavi-to já taky nechci přenášet a stále doufám,že se mimi umoudří a brzo na nás vykoukne
Taky doufám,už si připadám jak blázen..někde mě píchne a já už si myslím,že budu rodit a ono samozřejmě nic ![]()
To je vážně individuální..někdo říká,že je to mnohem horší,někdo zase opak..kámošce prcka vyvolávali..od první tablety,byl za 2 hodinky venku…a to měl přes 4 kila a 53 cm
no a já čekám kluka…:-) holka se mi parádila přesně do termínu ![]()
Ahoj. Náhodou jsem zabrousila sem k Vám na toto vlákno.Taky jsem prodělala porod, ve 42tt vyvolávanej. Je pravda, že jak rychle to na Vás přijde tak je zas rychle hotovo (bylo nás tam ten den 12 a u všech bylo cca za 2 hod zkrámováno
Takže myslím, že strach je horší než skutečnost. Jinak Vám přeju ať už držíte prťata v pohodě a brzy v náručí ![]()
Uju píše:
Ahoj. Náhodou jsem zabrousila sem k Vám na toto vlákno.Taky jsem prodělala porod, ve 42tt vyvolávanej. Je pravda, že jak rychle to na Vás přijde tak je zas rychle hotovo (bylo nás tam ten den 12 a u všech bylo cca za 2 hod zkrámovánoTakže myslím, že strach je horší než skutečnost. Jinak Vám přeju ať už držíte prťata v pohodě a brzy v náručí
Určitě máš pravdu,že strach je horší,tak já pořád doufám,že to bude každým dnem.
veronikavi píše:
no a já čekám kluka…:-) holka se mi parádila přesně do termínu
Tak,že by se ti parádil chlapeček ![]()
Uju- díky za podporu. Tohle se čte mnohem lépe než ty zkušenosti s porodem trvajícím několik desítek hodin. Určitě to zvládem, vždycky si říkám, že když to vydrželo tolik ženských před náma, tak to přeci musíme zvládnout také. Těmito siláckými řečmi si dodávám doma potají odvahu ![]()
hostbeat píše:veronikavi píše:Tak,že by se ti parádil chlapeček
no a já čekám kluka…:-) holka se mi parádila přesně do termínu
asi ano..i když do pátku má ještě čas…pak teda mu budu domlouvat
ale je to chlap,takže asi bude všechno marný ![]()
Maky2302 píše:
Uju- díky za podporu. Tohle se čte mnohem lépe než ty zkušenosti s porodem trvajícím několik desítek hodin. Určitě to zvládem, vždycky si říkám, že když to vydrželo tolik ženských před náma, tak to přeci musíme zvládnout také. Těmito siláckými řečmi si dodávám doma potají odvahu
to si říkám taky..narodilo se miliardy dětí..tak my to zvládnem taky… ![]()
ahoj,tak já jsme zítra 38+0,a porod se pomalu chystá,už busdu rodit po třetí,a ten 2.porod byl vyvolávaný a byl to mazec-rychlý,
dnes mi mudra udělal hamiltona,a když neporodím do pondělka,tak zas vyvolávaný porod-vzhledem k věku a velké mimi
jo a já od pátku špinila i toršku krvácela,a dnes mi bylo potvrzeno,že je to zátka,a to špinšní je často p vyšetření na konci těhu,protože doktor prohmatá důkladně čípek,jak se má k světu
a je to už taky vše prokrvené pořádně,takže pokud se nekrvácí hodně a červeně a nejsou křeče,tak neplašit
no jsme chytrá horákyně,ale měly jste mě vidět v pátek,když to začalo,pěkně jsme plašila
![]()
jako třetirodička-fuj,se stydím
![]()
sisito píše:
ahoj,tak já jsme zítra 38+0,a porod se pomalu chystá,už busdu rodit po třetí,a ten 2.porod byl vyvolávaný a byl to mazec-rychlý,
dnes mi mudra udělal hamiltona,a když neporodím do pondělka,tak zas vyvolávaný porod-vzhledem k věku a velké mimijo a já od pátku špinila i toršku krvácela,a dnes mi bylo potvrzeno,že je to zátka,a to špinšní je často p vyšetření na konci těhu,protože doktor prohmatá důkladně čípek,jak se má k světu
no jsme chytrá horákyně,ale měly jste mě vidět v pátek,když to začalo,pěkně jsme plašila
a je to už taky vše prokrvené pořádně,takže pokud se nekrvácí hodně a červeně a nejsou křeče,tak neplašit![]()
jako třetirodička-fuj,se stydím![]()
Já taky budu rodit po třetí a připadá mi,že čím jsem starší tím víc plaším. Držím ti palce,abys to měla tak rychle za sebou jako po druhé.
hostbeat,tak taky hodně štěstí přeji ![]()
no je to asi tím,že už o tomněco víme,před tím jsme věděla prd,nebyl internet,tak si říkám zlatá nevědomost ![]()
sisito píše:
hostbeat,tak taky hodně štěstí přejino je to asi tím,že už o tomněco víme,před tím jsme věděla prd,nebyl internet,tak si říkám zlatá nevědomost
jo to máš naprostou pravdu ![]()