2 dny do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
veronikavi
7.2.11 14:42
hostbeat píše:
veronikavi píše:
hostbeat píše:
I mě je holky už hrozně nejen,že mě bolí celý spodek,ale i třísla a je mi mizerně. Nejdřív jsem se toho vyvolání bála,ale te%d už se teším,že to budu mít za sebou.
mě hlavně šíleně tvrdne břícho,a je to nepříjemné..pořád celý dny skoro nonstop :-(
Mě dnes taky tvrdne břicho víc než jindy,když jsem dnes byla na monitoru,tak to tam taky bylo vidět,ale na porod to bohužel ještě není říkala sestra,měla jsem je tak poloviční,tak třeba se nám to dnes rozjede :think:

No kéž by…už ať to máme zasebou :-)

• Citovat
  • Upravit
3819
8.2.11 10:56

Ahoj,tak co holky,já stále nic dala jsem včera schody pak horkou vanu a vůbec mi to nepomohlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
8.2.11 11:19

Tak holky hlásím,že mám zítra ráno nástup na vyvolání,protože miminko je už hodně veliké :-( a já se začínám fakt bát :-(

• Citovat
  • Upravit
3819
8.2.11 13:33
veronikavi píše:
Tak holky hlásím,že mám zítra ráno nástup na vyvolání,protože miminko je už hodně veliké :-( a já se začínám fakt bát :-(

No tak to jsme dvě,jen tam nastoupím asi až odpoledne,protože mi nikdo nic neřekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
8.2.11 14:06
hostbeat píše:
veronikavi píše:
Tak holky hlásím,že mám zítra ráno nástup na vyvolání,protože miminko je už hodně veliké :-( a já se začínám fakt bát :-(
No tak to jsme dvě,jen tam nastoupím asi až odpoledne,protože mi nikdo nic neřekl.

já ráno v 7 :-( je mi už teď špatně

• Citovat
  • Upravit
3819
8.2.11 14:42
veronikavi píše:

veronikavi píše:
hostbeat píše:
veronikavi píše:
já ráno v 7 :-( je mi už teď špatně

To chápu,taky jsem z toho mimo :zed: i když mě všichni uklidňujou…moc to nepomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.2.11 14:54

Držím pěstičky holky, zase budete mít ty svoje prďolky už u sebe. Já stále nic, ale přenáším teprve první den, tak se třeba malá umoudří a na vyvolání ani nedojde. Pak dejte určitě vědět až přijdete z nemocnice. Budu na vás myslet. Určitě všechno dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
8.2.11 15:30
Maky2302 píše:
Držím pěstičky holky, zase budete mít ty svoje prďolky už u sebe. Já stále nic, ale přenáším teprve první den, tak se třeba malá umoudří a na vyvolání ani nedojde. Pak dejte určitě vědět až přijdete z nemocnice. Budu na vás myslet. Určitě všechno dobře dopadne :palec:

Díky moc určitě se pak ozvu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
8.2.11 16:56

děkuji moc a určitě písnu,hned jak budem doma :-) já zítra přenáším 5 den

• Citovat
  • Upravit
3819
14.2.11 08:55

Ahoj,tak zdravím ještě z porodnice,nakonec vyvolávali v pátek 11.2. po poledni a Sofie se narodila v 15.15hod. Porod byl naprosto v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
14.2.11 14:36

Holky tak jsem konečně doma..porod vyvolaný 9.2. malej se tak i narodil a to ve 12:43 měl 50cm a 3860g to vše bez nástřihu,ale byl to masakr :-)

• Citovat
  • Upravit
360
15.2.11 13:20

jé, přiznávám se, že vám tak trochu závidím, že už máte ty svoje prcky doma… Ja byla dneska opet na kontrole - pry se to pomalinku chysta… za tyden v utery mam termin a jdu na kontrolu primo do porodnice. tak jsem zvedava… treba se mimi narodi jeste do utery - to by bylo fajn… tak se nechame prekvapit. Ae zacinam byt nervozni - uz aby to bylo za mnou… to cekani je hruza… tak se mejte hezky a gratuluju k rychlymu porodu a zdravemu mimi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí