Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,tak co holky,já stále nic dala jsem včera schody pak horkou vanu a vůbec mi to nepomohlo ![]()
Tak holky hlásím,že mám zítra ráno nástup na vyvolání,protože miminko je už hodně veliké
a já se začínám fakt bát ![]()
veronikavi píše:
Tak holky hlásím,že mám zítra ráno nástup na vyvolání,protože miminko je už hodně velikéa já se začínám fakt bát
No tak to jsme dvě,jen tam nastoupím asi až odpoledne,protože mi nikdo nic neřekl.
hostbeat píše:veronikavi píše:No tak to jsme dvě,jen tam nastoupím asi až odpoledne,protože mi nikdo nic neřekl.
Tak holky hlásím,že mám zítra ráno nástup na vyvolání,protože miminko je už hodně velikéa já se začínám fakt bát
já ráno v 7
je mi už teď špatně
veronikavi píše:
No tak to jsme dvě,jen tam nastoupím asi až odpoledne,protože mi nikdo nic neřekl.
veronikavi píše:hostbeat píše:já ráno v 7veronikavi píše:No tak to jsme dvě,jen tam nastoupím asi až odpoledne,protože mi nikdo nic neřekl.
je mi už teď špatně
To chápu,taky jsem z toho mimo
i když mě všichni uklidňujou…moc to nepomáhá
Držím pěstičky holky, zase budete mít ty svoje prďolky už u sebe. Já stále nic, ale přenáším teprve první den, tak se třeba malá umoudří a na vyvolání ani nedojde. Pak dejte určitě vědět až přijdete z nemocnice. Budu na vás myslet. Určitě všechno dobře dopadne ![]()
Maky2302 píše:
Držím pěstičky holky, zase budete mít ty svoje prďolky už u sebe. Já stále nic, ale přenáším teprve první den, tak se třeba malá umoudří a na vyvolání ani nedojde. Pak dejte určitě vědět až přijdete z nemocnice. Budu na vás myslet. Určitě všechno dobře dopadne
Díky moc určitě se pak ozvu ![]()
děkuji moc a určitě písnu,hned jak budem doma
já zítra přenáším 5 den
Ahoj,tak zdravím ještě z porodnice,nakonec vyvolávali v pátek 11.2. po poledni a Sofie se narodila v 15.15hod. Porod byl naprosto v pohodě ![]()
Holky tak jsem konečně doma..porod vyvolaný 9.2. malej se tak i narodil a to ve 12:43 měl 50cm a 3860g to vše bez nástřihu,ale byl to masakr ![]()
jé, přiznávám se, že vám tak trochu závidím, že už máte ty svoje prcky doma… Ja byla dneska opet na kontrole - pry se to pomalinku chysta… za tyden v utery mam termin a jdu na kontrolu primo do porodnice. tak jsem zvedava… treba se mimi narodi jeste do utery - to by bylo fajn… tak se nechame prekvapit. Ae zacinam byt nervozni - uz aby to bylo za mnou… to cekani je hruza… tak se mejte hezky a gratuluju k rychlymu porodu a zdravemu mimi ![]()
No kéž by…už ať to máme zasebou