2. IVF neúspěšné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5812
2.2.17 15:24

@nani77 u na je ale problém. v genetice u manžela ma špatnou DNA spermii proti vždy potratim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.2.17 19:34
@wendisek píše:
@nani77 u na je ale problém. v genetice u manžela ma špatnou DNA spermii proti vždy potratim

To je mi líto:( u nás problém není a nikdo netuší proč se nedari :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.2.17 09:23

Ahoj, teď jsem volala do CARu a sdělili mi že jedno vajíčko během včerejška(kdy mi bylo řečeno že transfer nebude) udělalo značné pokroky a že je v normě a můžeme dnes vkládat :) za hodinu jdu na transfer :) no tak uvidíme zda se dějí zázraky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
3.2.17 09:57

@Fanunka moc držím palce, ať to ten pravej bojovníček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.2.17 10:15
@katula999 píše:
@Fanunka moc držím palce, ať to ten pravej bojovníček :srdce:

Bojím bojim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.2.17 10:32

Je rak to moc držím palce a preji hodne stesti, to je krásný ze bojovnicek takhle hezky zabojoval, urcite ma hodne síly, tak držím palce at je to ten spravny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
3.2.17 10:48

@Fanunka Drzime palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.2.17 10:49

@Fanunka jinak ve výše popsaném ti upne rozumím.. s manzelem bychom radi miminko uz asi 4roky, posledni necelé dva řešíme v CARU..mame za sebou dve IVF, první ET nevyšel vubec, pak z KET bylo biochemicke.. pri 2IVF se pri ET zadarilo, byl to úžasný pocit, konečně obrovské stesti, ale bohuzel to zkoncilo zamlklem tehu :(..pred Vánoci jsme zkusili jeste KET a ten nic..mame jeste posledního mrazacka, tak bych chtela zkusit stesti asi tento cyklus.. vzdycky po nějakém neúspěchu odjedeme někam pryč se zregenerovat, hodne sporutujeme, práce me take zaměstnává, na Baracku jsme zrekonstruovali co šlo, ale stejne mam pocit, ze se tim neumím nebo nemuzu od toho odprostit, kdyz odjedeme na dovcu, tak je to fajn v tu chvili, ale stejne cítím, ze me to nenaplnuje.. A na otázky,.. tak co, kdy uz budete mit deti? A vy nechcete? Jsem alergicka :cert: :) vzdycky si říkám, ze by fakt zabralo neco jako rady tady výše, ale v tu chvili me stejne většinou ta otázka bodne a rani, ze ze sebe neco vysoukam nebo odvedu řec a na nic víc se moc nezmuzu, ale řekla jsem si, ze s tim zabojuju a doufám, ze pristi otázku uz zvládnu s nadhledem :) :)
Každopádně moc ti držím palce, at se bojovnicek nepusti :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.2.17 11:04
@Alishaaa píše:
@Fanunka jinak ve výše popsaném ti upne rozumím.. s manzelem bychom radi miminko uz asi 4roky, posledni necelé dva řešíme v CARU..mame za sebou dve IVF, první ET nevyšel vubec, pak z KET bylo biochemicke.. pri 2IVF se pri ET zadarilo, byl to úžasný pocit, konečně obrovské stesti, ale bohuzel to zkoncilo zamlklem tehu :(..pred Vánoci jsme zkusili jeste KET a ten nic..mame jeste posledního mrazacka, tak bych chtela zkusit stesti asi tento cyklus.. vzdycky po nějakém neúspěchu odjedeme někam pryč se zregenerovat, hodne sporutujeme, práce me take zaměstnává, na Baracku jsme zrekonstruovali co šlo, ale stejne mam pocit, ze se tim neumím nebo nemuzu od toho odprostit, kdyz odjedeme na dovcu, tak je to fajn v tu chvili, ale stejne cítím, ze me to nenaplnuje.. A na otázky,.. tak co, kdy uz budete mit deti? A vy nechcete? Jsem alergicka :cert: :) vzdycky si říkám, ze by fakt zabralo neco jako rady tady výše, ale v tu chvili me stejne většinou ta otázka bodne a rani, ze ze sebe neco vysoukam nebo odvedu řec a na nic víc se moc nezmuzu, ale řekla jsem si, ze s tim zabojuju a doufám, ze pristi otázku uz zvládnu s nadhledem :) :)
Každopádně moc ti držím palce, at se bojovnicek nepusti :srdce: :)
Alishaaa koukám ze ty toho mas za sebou už vic jak ja.jsem si řekla ze jestli tohle nevyjde dam už max 1ivf a pak si poridim hříbátko a kaslu na tenhle fyzicky a psychicky teror
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.2.17 11:14
@Fanunka píše:
Alishaaa koukám ze ty toho mas za sebou už vic jak ja.jsem si řekla ze jestli tohle nevyjde dam už max 1ivf a pak si poridim hříbátko a kaslu na tenhle fyzicky a psychicky teror

Třeba prave toto vyjde a nebude uz dalsi potreba :) ona prave někdy ta rezignace pomáhá.. ja uz si popravdě taky neumím moc představit dalsi muka..ale do třetího IVF bych jeste šla.. tak uvidíme no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
3.2.17 11:19

@Fanunka ahoj já mám za sebou už 3 IVF a bohužel taky bez výsledku, je to nápor na nervy. Ale je pravda, že čím déle to řešíme, tím víc jsem smířená s myšlenkou, že nám prostě není přáno a asi to tak má být. V září zřejmě budeme žádat o adpoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
3.2.17 11:19

@Alishaaa ahoj já jsem taky řekla 3× a dost  :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.2.17 11:25
@markyj píše:
@Fanunka ahoj já mám za sebou už 3 IVF a bohužel taky bez výsledku, je to nápor na nervy. Ale je pravda, že čím déle to řešíme, tím víc jsem smířená s myšlenkou, že nám prostě není přáno a asi to tak má být. V září zřejmě budeme žádat o adpoci.

Taky jsme zvažovali i adopci..chtela jsem podat zadost uz ted na jaře.. rikala jsem si, ze třeba na nas to miminko čeká jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.2.17 12:01

Já adopci nepřekousnu :( to prostě nedám. Já moc cizí děti ráda nemám, nedovedu si představit mít cizí dítě. to je pro mě tabu, to prostě nedám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.2.17 15:34
@Fanunka píše:
Já adopci nepřekousnu :( to prostě nedám. Já moc cizí děti ráda nemám, nedovedu si představit mít cizí dítě. to je pro mě tabu, to prostě nedám :( [/citac]

Ono rozhodnout se pro adopci je velmi těžký a naprosto chápu, ze ne každý by do toho šel.. ja bych samozřejmě take mela rada vlastni deti, ale nemam šanci je mit přirozenou cestou..jedine pres IVF a to se nam zatim moc nedaří..nejak si neumím život bez deti představit, tak bychom se asi o to pokusili, pokud naše pokusy selžou, ale urcite to nebude jednoduché..no..

Ale ty si hlavne ted užívej toho broucka u sebe a at se pěkne chytne a uz nepustí :mavam: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.