2letá vstává v 5 ráno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
607
17.10.19 08:16

@Aduš8 nezavrel klapacku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
17.10.19 08:17
@Lumíkovec píše:
Ahoj, poradte mi, jak ji prodlouzit spanek :roll: of narozeni chodi spat v 19 hodin. Vzdy se budila kolem 7 pul 8. Pres den spi 1× prumerne 1,5 hodiny po obede. Ale poslednich 14 dni se zacala budit kolem pul 6 a ted uz nekolik dni v 5 rano. Budi se brekem a breci a krici mami, dokud neprijdu. Nevytahuju ji, necham v postylce, lehnu si k ni a ze budeme spinkat, ale uz ma proste rano. Uz neu a chce jidlo, piti, hrat si… ted se bude menit cas a my budeme zrejme vstavat ve 4 a me uz klepne. Jsem kazdy rano nasra.. nevyresil jste to nekdo nejak? Zase se mi nechce ji davat vecer dyl. To jsem udelala pred par dny o pul hodiny a od ty doby se budi v 5. Dekuju za zkusenosti.

Nepises, jak je stara. My to mely kolem roku, ze zacala vstavat v 5:30. Chodila ve 20:00. Takze jsem ji zacala davat spat v deset a normalne se to srovnalo a spala cca do osmi. Pak postupne prestavala byt prez den unavena a odpoledni spanek se ji prirozene posouval az na patou hodinu a spojoval s nocnim spankem. Dalsi treba tri dny pak po o nespala vubec. Pak jsem ji chvili trapne tlacila do spanku po o ( hromada place a vysledek nula - dneska me to mrzi). Ve dvou letech jsem ji proste nechala. Chodi stale v tech 22 a vstava jak kdy mezi 7-10, vetsinou kolem 9te. Tabulkove to odpovida - mrkni kolik v tvem veku ma dite spat a pokud celkovy cas odpovida, tak je to v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
17.10.19 08:20

@Dorotka101 on jí většinou nezavře po celý den :D :D někdy si říkám, proč nemá čudlík, aby mu mohl člověk vypnout zvuk :oops:. Navíc ještě pořádně nemluví, takže celý den řve máma, auto, autobus a různé pazvuky. :lol: někdy z něj mám hlavu jako balón :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
17.10.19 08:30
@Lumíkovec píše:
@Kriss Tina @Pajka89 hmmmm, to delam taky. Teda snidani ji dam nejdriv za hodinu, porad doufam, ze se nauci spat dyl, tak ji nechci navyknout na jidlo v pul 6… ale telka samozrejme bezi a ja cumin s ni, uz neusnu.

Jo já nechávala jídlo na stole a bral si jak měl chuť no, protože pak by pořád otravoval že chce něco donést :D a že bych vyloženě spala to ne, můj mozek neusne když je některé z dětí vzhůru, pořád sem tak nějak napůl ve střehu, ale ležela sem, telku vnímala jen tak napůl a snažila se pobrat aspoň nějaké zbytky energie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
17.10.19 08:33
@Kriss Tina píše:
Jo já nechávala jídlo na stole a bral si jak měl chuť no, protože pak by pořád otravoval že chce něco donést :D a že bych vyloženě spala to ne, můj mozek neusne když je některé z dětí vzhůru, pořád sem tak nějak napůl ve střehu, ale ležela sem, telku vnímala jen tak napůl a snažila se pobrat aspoň nějaké zbytky energie :D

Mam to stejne. A to jsou male 3,5. I kdyz mam dojem, ze jeste par mesicu a zaberu aspon na minutu. Ovsem v kvetnu cekame dvojcata, takze nanovo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26234
17.10.19 08:35

A pristi tyden ti bude vstavat ve 4 :mrgreen: Hele nevim, mne se budi obcas v 6 a taky nevim cim to. Vydrzi mu to treba dva tydny a ja jsem jak prastena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
17.10.19 08:38

Podle mě s tím neudělaš nic. Oba synove měli takový období, kdy vstavali o půl 5, v 5. I kdybych je dala spát v 10 večer. Trvalo to vždy několik měsíců, u staršího teda víc jak rok. S manželem jsme se střídali v ranním vstávání. Oba to po čase přešlo, teď vstávají většinou kolem půl 7, ale občas stejně vylezou dřív. Momentálně mi 2 měsíční vstává ve 4, takže to tu máme zase :) jen doporučim dát pozor na ty pohádky. My jsme klukům taky ráno pouštěli TV, abychom si ještě mohli pospat, ale starší pak začal naschvál vstávat brzo, aby se mohl dívat. Normálně totiž TV přes den moc nepoustime, tak si to asi chtěl užít. Jakmile jsme ranní vysedavani u TV zrušili, po asi 14 dnech začal spát dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
17.10.19 09:39

@Aduš8 no, klasika. U nás nezavru teď klapacku já. Všichni mají sluchátka a já jsem najednou nějak “sama”. Takže si ženský užívejte ty děti, budete jednou vzpomínat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1694
19.10.19 21:32

Radu bohužel nemám. Malý je od malička malý spáč :D Teď ve dvou letech chodí spát kolem 8-usne v 9 až půl 10. Jednou až třikrát se v noci vzbudí na mleko a ráno vstává kolem 5 výjimečně před 6. Asi ji to prostě stačí no :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
19.10.19 22:42

@Tonick19 no tak to je jeste horsi jak u nas… a ja si stezuju :lol: az je naucime hodiny, tak jim vysvetlime do kolika nerusit a konecne se vyspime ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.12.19 22:46

Budtě ráda že spinká do 5.muj 11 měsični syn mě od narozeni budi každou hodinu v noci a pres den se mu moc taky spát nechce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76199
25.12.19 22:51

@Sulkl no až na to, že zakladatelka píše o dvouletém dítěti, u 11měsíčního je to normální, že tak vstává :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.12.19 06:34

No prvnimu diteti to vydrzelo do 3 let vstavani kazdou hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
14.2.20 07:43

To se stává, hold má takové období, ale určitě se to zlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie