Přehozené spaní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
80
6.10.19 20:14

Přehozené spaní

Ahojky maminky, jdu si pro radu. Byla jsem zvyklá před mateřskou dělat samé noční a mám tím pádem prehozené spaní. Malému už bylo půl roku a vůbec se to nemění. Já dřív jak v půl jedenáctý neusnu, malý se budí kolem půlnoci na jídlo takže mám max hodinku a půl tvrdého spánku. Pak se nají usne, ale můj spánek už stojí za prt, zbudi mě i ikdyz se malý přetoči v postýlce. Budí se pak po třech hodinach od té půlnoci a vstává okolo 5 6. Už jsem zkoušela různé bylinky čaje prášky přírodní na spaní ale nic ne zabralo. Nechci se cpát chemii bojím se, aby mě pak malý zbudil. Zkoušela jsem to i vydržet do té půlnoci, ale pretahnu se a už neusnu vůbec. Nějaká ráda abych si to ptetocila a chodila klidně s malým v 8 spát. A měla aspoň 4 hodiny kvalitního spánku už jsem fakt zombi :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1775
6.10.19 20:34

Bohužel neporadím. Od těhotenství s nejmladším ( tj skoro 4 roky ), nespím v kuse dýl než 2 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
6.10.19 20:39
@mrazik6 píše:
Bohužel neporadím. Od těhotenství s nejmladším ( tj skoro 4 roky ), nespím v kuse dýl než 2 hodiny.

To já jo ale jako bych nespala kd, z mi malý o té půlnoci pretrhne ten kvalitní spánek nechci ho díky své sobeckosti budit než usnu
Aby vydržel aspoň 3 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
6.10.19 20:50

Asi bych ho vzbudila kolem půl jedenácté než jdeš spát, abys ten nejtvrdší spánek měla dýl. Pokud pak usíná hned po kojení, nemělo by tě to až tak rozhodit. A pokud je možnost zdřímnout si s ním i přes den, dá se to zvládnout, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
6.10.19 20:59
@Romilda píše:
Asi bych ho vzbudila kolem půl jedenácté než jdeš spát, abys ten nejtvrdší spánek měla dýl. Pokud pak usíná hned po kojení, nemělo by tě to až tak rozhodit. A pokud je možnost zdřímnout si s ním i přes den, dá se to zvládnout, ne? [/citace
Mám prdolku na um ale to je podstatě to samé nevidím v tom pro tohle význam no asi budu muset ikdyz ho budim nerada před den jsem ráda že v době kdy spinká udělám práci do práce a občas i stihnu uklidit ale to jen občas většinou uklizime spolu nechci úplně aby byl. Ještě bezprizorni kvůli mě práci abych já si šla sním lehnout nemůže za to že já pracuji a nechci aby za to trpěl
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
6.10.19 21:11

Být chvíli sám není pro dítě hned špatně. Naopak musí si zvykat, že maminka potřebuje čas i na jiné věci Nonstop kontakt s děťátkem taky může časem vést k přílišné fixovanosti dítěte na tebe. Rozhodně si nic nevycitej. Taky jsem si budila děti na kojení než jsem šla spát. A často jsem chodila s prckem spát i v 8 ráno a spávali jsme až do jedenácti. Práce počkala a vždycky se to nějak zvládlo. Spokojená (a v rámci možností odpočata) maminka =spokojené dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
6.10.19 21:14

Ty bylinky prý pořádně zabírají až tak po měsíci, po dvou. Vydržela jsi to tak dlouho? Jinak neporadim, pokud neodsuneš práci a nezdřímneš si. Malé je 11m a jednou jsem v noci spala dokonce celé 3h :mrgreen: Přes den spí max 2× 30min. Jj, vítej v klubu zombic :* :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
6.10.19 21:17
@Romilda píše:
Být chvíli sám není pro dítě hned špatně. Naopak musí si zvykat, že maminka potřebuje čas i na jiné věci Nonstop kontakt s děťátkem taky může časem vést k přílišné fixovanosti dítěte na tebe. Rozhodně si nic nevycitej. Taky jsem si budila děti na kojení než jsem šla spát. A často jsem chodila s prckem spát i v 8 ráno a spávali jsme až do jedenácti. Práce počkala a vždycky se to nějak zvládlo. Spokojená (a v rámci možností odpočata) maminka =spokojené dítě.

On je dost hyperaktivní má půl roku a už vše vyhazuje že šuplíku a tak :lol: :lol: :lol: :lol: to o Maj děti dělat trochu později v ohradce spustí takový řev že posledně prilitla sousedka 😁 😁 😁 😁 ne že by brečel ale jeci bohužel u mě práce ne počká musím denně odevzdat nějakou práci ono děcko a práce skoro na plný úvazek se prostě blbě kloubi ale může být hůř jak tak koukám jsem na tom ještě dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
6.10.19 21:18
@AlcaBa píše:
Ty bylinky prý pořádně zabírají až tak po měsíci, po dvou. Vydržela jsi to tak dlouho? Jinak neporadim, pokud neodsuneš práci a nezdřímneš si. Malé je 11m a jednou jsem v noci spala dokonce celé 3h :mrgreen: Přes den spí max 2× 30min. Jj, vítej v klubu zombic :* :lol:

Díky za přivítání ještě to zkusím no práci bohužel neodsunu platí mi za ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
6.10.19 21:23

@zuzik1221 já tě chápu ale potřebuješ ji nutně? Co tak zkrátit úvazek a uskromnit se? Až to s tebou švihne tak budeš nepoužitelná jak pro práci tak a to je hlavní - pro tvoje miminko :hug: Ještě mě napadá za malý bakšiš nechat vozit sousedku a ty můžeš nerušeně makat třeba hoďku dvě. Je to těžké bez hlídání, ani nevíš jak moc tě chápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
6.10.19 21:28
@AlcaBa píše:
@zuzik1221 já tě chápu ale potřebuješ ji nutně? Co tak zkrátit úvazek a uskromnit se? Až to s tebou švihne tak budeš nepoužitelná jak pro práci tak a to je hlavní - pro tvoje miminko :hug: Ještě mě napadá za malý bakšiš nechat vozit sousedku a ty můžeš nerušeně makat třeba hoďku dvě. Je to těžké bez hlídání, ani nevíš jak moc tě chápu…

Bohužel ji potrebujem nemáme tátu s alimentama a ani mít nebudem občas si malého vezme mamka když přijde dřív z práce pomáhá mi ale občas je to prostě náročný bohužel tu práci potrebuju malý je na nejdražším um že zdravotních důvodu a sama víš jak je vše drahé a hlavně můj chlapeček musí mít i něco navíc nemůže za to že nemá Tátu holt to musím vydržet a bude líp asi bych měla nárok na příspěvky ale to nikdy stím nesouhlasím to se radši udru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
6.10.19 22:12

@zuzik1221 to že se udřeš znamená, že malý bude sám na tomto světě. Chceš být bez nej? Hele a ony ty příspěvky nejsou všespásné ani desetitisícové. Ale tobě by zajistily klidnější spaní. Nebuď blbá, za to že se udřeš a malý přijde o nejdražší bytost - tak za to tě nikdo nepochválí. Válcuješ se sama a co hůř- zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.10.19 11:30
@AlcaBa píše:
@zuzik1221 to že se udřeš znamená, že malý bude sám na tomto světě. Chceš být bez nej? Hele a ony ty příspěvky nejsou všespásné ani desetitisícové. Ale tobě by zajistily klidnější spaní. Nebuď blbá, za to že se udřeš a malý přijde o nejdražší bytost - tak za to tě nikdo nepochválí. Válcuješ se sama a co hůř- zbytečně
byla jsem se teda dnes zeptat a pokud bydlím ve společné domácnosti v baraku s mámou a bráchou svagrovou nic mi nedají počítá se jejich příjem nezajímá je že musím vyzit z 9 tisic a platit nájem nejdražší um atd ještě na mě koukala jak na de… a příjemná jak osina v zadku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
7.10.19 19:54

@zuzik1221 aha..no to nedají nic jak bydlíš s rodinou…ta má vyživovací povinnost i pro zletilé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.10.19 20:28
@AlcaBa píše:
@zuzik1221 aha..no to nedají nic jak bydlíš s rodinou…ta má vyživovací povinnost i pro zletilé :nevim:

V pořádku mrne má vše i něco navíc a já taky hlady netrpím máme teplo vodu máme se královsky někdo nemá ani to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí