Fígly na spaní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.9.19 02:49

Fígly na spaní

Dobry den, je mi 22 let, rano vstavam do skoly a porad nemuzu spat, asi ze stresu. Nejaky caje atd mi napomahaji… napiste mi prosim ČP pomaha vam kdyz nemuzete usnout, nejake babske rady apod. Jeste pripominam ze mi nepomaha ani dychani a ani pocitani. Driv se mi zacli klizit oci kdyz jsem premyslela nad nejskou stolni hrou ktera me nebavila ale stejne jsem neusla, jen se mi zavirali oci…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.9.19 02:51

Pardon za preklepy ale jsem vazne zoufala

• Citovat
  • Upravit
pattybouvier
20.9.19 02:56

Aha, zajímavé já teď vstávám do práce :D A cvičíš třeba? Nějaká fyzická únava víš… a nepila jsi před spaním nějaký kofein?

• Citovat
  • Upravit
20823
20.9.19 03:59

Urcite v posteli cucis do mobilu nebo tabletu. To hodne rusi usinani a clovek cuci nez vubec usne. Doporucuje se hodinu az dve pred spanim do toho uz necumet!

Vyvarovat se vselijakych povzbuzovacu. Energy drinky, kafe, cola atd. i behem odpoledne to vyhazet.

Jinak perfektni vec na usinani je cteni knizek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10235
20.9.19 04:31

Cteni, podlouchani mluveneho slova, fostatek pohybu, magnesium, medunkovy caj s medem, vyvetrana chladna mistnost, sex, ticho, tma, vyrovnana mysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
20.9.19 04:58

Před spaním nekoukat na žádné obrazovky, v posteli necucet do mobilu (a neříkej že to neděláš, když sem píšeš ve 3 ráno) 8) to světlo z mobilu ti narušuje spánek. Mít tmavou vyvetranou místnost, nejíst na večer těžká jídla, mému chlapovi třeba pomáhá i bílý šum (zvuk deště) nebo nějaké audioknihy, mě zas spolehlivě uspi, když si pustím takový ten monotone namluveny dokument (ale jenom poslouchat ne na něj cumet) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
20.9.19 06:27
@Cenarius píše:
Urcite v posteli cucis do mobilu nebo tabletu. To hodne rusi usinani a clovek cuci nez vubec usne. Doporucuje se hodinu az dve pred spanim do toho uz necumet!

Vyvarovat se vselijakych povzbuzovacu. Energy drinky, kafe, cola atd. i behem odpoledne to vyhazet.

Jinak perfektni vec na usinani je cteni knizek.

Cteni knih je aslespon u me obcas dost kontraproduktivni. Pokud se zactu, tak jsem schopna nejit spat, dokud ji nedoctu, takze uz se stalo, ze jsem nesla spat vubec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
20.9.19 06:30

Jinak uz jsem to tu jednou nekomu radila. Je to stoprocentně odzkousene. Na pude mam skripta z VS, to je perfektni vec na usinani. Staci dve stranky a spis jak mimino. Nejlepsi je fyzikalni chemie, to je tutovka, ty staci obcas jen jeden odstavec. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.9.19 22:28

usínání

Zdravím, jsem trochu workoholik a práce se mi v hlavě honí i ve chvíli, kdy bych měl odpočívat. Jenže mi dělá problémy usnout. Nevíte, co na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pattybouvier
25.9.19 09:00

@dahaj Ahoj, určitě jsi ve stresu viď? To proto že toho máš moc tak nemůžeš zabrat. Zkus také nějaký meduňkový čaj, večer tak 2 h před spaním už nepracovat, uvolnit se a hlavně nepřemýšlej nad dalším dnem

• Citovat
  • Upravit
1176
25.9.19 09:15

@dahaj jedno souvisí s druhým.. až se naučíš za prací zavřít dveře a doma myslet na něco jiného, půjde usínání mnohem líp. Jinak tipy pro lepší spánek už byly napsané výše.. mně osobně pomáhá si před spaním číst dokud se mi nezačnou klížit oči, zklidnění mysli.. ale já jsem spáč, takže mi většinou usínání nedělá velké problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.1.20 17:45

@Premek_Orac plne souhlasim se vsemi body. Vsechnou souvysi se vsim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10235
21.1.20 18:34

@RachitisV Az na ty me hrozne preklepy… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
10.2.20 12:25

Za sebe mohu doporučit poslech nějaké audio knihy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí