2 měsíční má horečku

421
18.3.22 13:29

2 měsíční má horečku

Mám 2 měsíční miminko, ráno se vzbudil s horečkou…38.2 😭volala jsem k lékaři ten mi řek, že mám uriznout kousek Paralen čípku a zbytek mu dát…to bylo v 9, ve 12 měl 37.5 najedli se pije um 120 teď vypil 70 a spinká…kdy jet na pohotovost? Jsem z toho vystresovana…asi to chytil ode mě, já jsem nachcipana…jinak nemá rýmu ani kašel ani nechrci jen tu teplotu🙏 🙏popřípadě byl někdo s takhle malým s horečkou na pohotovosti? Co vám řekli? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37269
18.3.22 13:38

Ta teplota je měřená kde? 37,5 je jen mírně zvýšená, ještě u miminka, které může mít trochu vyšší teplotu normálně. Pokud ta teplota jde srazit tím čípkem a pohybuje se mezi těmi 37-38 tak bych na pohotovost nejela, leda kdyby ty teploty trvaly delší dobu nebo nesly srazit, případně se pohybovaly ve vyšších číslech (nad 39).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
18.3.22 13:46
@Kriss Tina píše:
Ta teplota je měřená kde? 37,5 je jen mírně zvýšená, ještě u miminka, které může mít trochu vyšší teplotu normálně. Pokud ta teplota jde srazit tím čípkem a pohybuje se mezi těmi 37-38 tak bych na pohotovost nejela, leda kdyby ty teploty trvaly delší dobu nebo nesly srazit, případně se pohybovaly ve vyšších číslech (nad 39).

V zadečku, tohle je už odectene. Ráno měl v zadečku 38.7 a teď 38.00 🥴 😏doktor mi ráno řek, že na něm nic na pohotovosti nevykoukaji, že uvidím jak se to bude vyvijet dal…já jsem z toho nervózní 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15152
18.3.22 13:49

S miminkem jsem byla na pohotovosti s horeckou jednou - kdyz 28denni dcera mela 12 hodin horecku 38,9 - 39,2. Nic jineho ji nebylo, chovala se normalne, kojila se normalne. Na pohotovosti uz mela jen 38,4, ale nechali si nas v nemocnici na pozorovani, udelali ji hromadu vysetreni, pri kazdem prebalovani jsem ji mela merit. Ale nedavali ji vubec zadna antipyretika. Teplota ji postupne klesala, vysetreni nic neodhalila. Po 3 dnech nas pustili domu. Doma ji zase teplota stoupla nad 38,5. Volala jsem do nemocnice, rekli, ze muzu prijet, jestli chci, muzu ji dat kousek Paralen cipku. Zustala jsem doma, nic ji nedala.

V tvem pripade bych jela pri teplote nad 39, nebo kdyby neklesala, kryby dite bylo apaticke nebo nejak divne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66446
18.3.22 13:50
@Jj.Mm píše:
V zadečku, tohle je už odectene. Ráno měl v zadečku 38.7 a teď 38.00 🥴 😏doktor mi ráno řek, že na něm nic na pohotovosti nevykoukaji, že uvidím jak se to bude vyvijet dal…já jsem z toho nervózní 😏

No doktor ma pravdu. Pokud to zůstane takhle, tak bych pockala a nikam nejezdila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
18.3.22 14:18

Hlavni je, jak se chova, jestli normalne, nepanikarila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
18.3.22 14:36
@Lucie_Sx píše:
Hlavni je, jak se chova, jestli normalne, nepanikarila bych.

Anoo normálně 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
18.3.22 14:38
@Janča6 píše:
S miminkem jsem byla na pohotovosti s horeckou jednou - kdyz 28denni dcera mela 12 hodin horecku 38,9 - 39,2. Nic jineho ji nebylo, chovala se normalne, kojila se normalne. Na pohotovosti uz mela jen 38,4, ale nechali si nas v nemocnici na pozorovani, udelali ji hromadu vysetreni, pri kazdem prebalovani jsem ji mela merit. Ale nedavali ji vubec zadna antipyretika. Teplota ji postupne klesala, vysetreni nic neodhalila. Po 3 dnech nas pustili domu. Doma ji zase teplota stoupla nad 38,5. Volala jsem do nemocnice, rekli, ze muzu prijet, jestli chci, muzu ji dat kousek Paralen cipku. Zustala jsem doma, nic ji nedala.V tvem pripade bych jela pri teplote nad 39, nebo kdyby neklesala, kryby dite bylo apaticke nebo nejak divne.

Ufff, doktor mi ráno do telefonu taky řek něco ve smyslu ať jedeme jen když bude mít nad 39 ať zatím dám čípek…mám strach protože je malinkej🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15152
18.3.22 18:28
@Jj.Mm píše:
Ufff, doktor mi ráno do telefonu taky řek něco ve smyslu ať jedeme jen když bude mít nad 39 ať zatím dám čípek…mám strach protože je malinkej🙏

Fakt bud v klidu, vzdyt ma jen zvysenou teplotu ;) Dcera tehdy byla jeste mensi, mela o dost vyssi teplotu a nepanikarila jsem :) Pro me bylo dulezite, ze se chovala normalne. Takovych nemoci si s nim jeste uzijes. A doktor mel pravdu, vzdyt by s nim na te pohotovosti nic neudelali. A jeste byste tam mohli neco chytnout od dalsich pacientu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí