2 narozeniny říjen

13.9.21 23:07

2 narozeniny říjen

Tak, jak už to bývá, rok se s rokem sešel :D a moji lásce budou dva roky❤️️ A ja se teda ptám, co by jste poradili za dárek? 🤧 je tu někdo kdo bude slavit s nami? 25.10.? 😝

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
555
14.9.21 07:48

Ahoj, naše slaví o pár dní později taky 2 roky a už jsem začala psát seznam, co by se mi pro ni líbilo :D něco dostane od nás, něco od příbuzných a ještě zbyde na vánoce :lol:
Ortopedické puzzle ze Spokonožka
Jednoduché puzzle (zatím to neumi)
Navlékání korálků s velkou dírkou
Panenka (kočárek pro panenky a postýlku má po mě)
Pokladna (klasická plastova)
Balanční kameny (ráda stavi kostky)
Duplo (narozeninový set)
Nějaká knížka, obleceni (to vždycky někdo prinese)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
14.9.21 08:08

Taky mám sepsaný seznam, věci rozdělím i k babičkám a prababičkám :)

• odrážedlo a helmu
  • knížky k albi tužce
  • puzzle
  • předplatné Kutílek
  • knížky (ty „interaktivní“ - Minipedie, Minipohádky apod.)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.21 08:02

Tak ja zatím přišla na kuchynku kterou kupujem tedy my s přítelem :D a motorku S helmou, holčičku Nenu s pejskem, tabuli na křídy a určitě nějaké knížky 🤔 pravé jak čtu, kočky ta Albi knížka muže byt taky fajn❤️️ Kutilka jsem koupila poprvé teď ;D úspěch poradny :-)) akorát korálky no to ona by si tak navlikala všude jen ne tam kam má :D tak už vidím jak stresuji, zda něco nesnedla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.21 08:03

A jak to řešíte kočky 🤔 malá má 25 narozky a to je pondělí, slavili by jste v sobotu 23.10. Nebo až po narozeninách?(30.10.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
19.9.21 08:08
@maily3245 píše:
Tak ja zatím přišla na kuchynku kterou kupujem tedy my s přítelem :D a motorku S helmou, holčičku Nenu s pejskem, tabuli na křídy a určitě nějaké knížky 🤔 pravé jak čtu, kočky ta Albi knížka muže byt taky fajn❤️️ Kutilka jsem koupila poprvé teď ;D úspěch poradny :-)) akorát korálky no to ona by si tak navlikala všude jen ne tam kam má :D tak už vidím jak stresuji, zda něco nesnedla :D

Proč proboha tolik velkých daru? 8o abys pak zakládala další diskuzi, co k Vánocům :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
19.9.21 08:10
@maily3245 píše:
A jak to řešíte kočky 🤔 malá má 25 narozky a to je pondělí, slavili by jste v sobotu 23.10. Nebo až po narozeninách?(30.10.)

Ano jistě, kvanta dárků a třípatrových dort a hlavně pro lidi! :lol: představ si, že já bych to slavila 25.10. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.21 08:41

@Bubla Bůčková ja psala co mě napadlo ne co vše se koupi :-) a ja 25 oslavu s celou rodinou dělat nemohu, když jsou všichni v práci ;-) proto jsem se chtěla poradit který víkend je lepší na rodinnou oslavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
19.9.21 08:46

@maily3245 u nás je manžel pověrčivý, takže nikdy neslavime před narozeninami. Ale vybrala bych termín, který se bude hodit většině ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.21 08:47

A dort si dělám sama :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.21 08:20

@tutulka123 no asi mate pravdu :o taky to radši nechám až po

• načítám...
  • Citovat