Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To právě nejsou vůbec čtyřčata a… ale jestli budou hodný jako naše dvojky cca do roka, tak to bude pohodička
A taky to bude mazec ![]()
@janinkaz píše:
To právě nejsou vůbec čtyřčata a… ale jestli budou hodný jako naše dvojky cca do roka, tak to bude pohodičkaA taky to bude mazec
Nevim, ale ja to pochopila, ze to jsou 2× jednovajecny dvojcata. Tedy 4 deti z jednoho porodu…tedy dvouvajecny ctyrcata ![]()
Ale mozna se pletu…
@kar-maa Já to pochopila úplně stejně, ono je to tam dole i napsané, že se narodila ve stejný den v rozmezí několika minut. Bylo to právě myšleno jako rarita, že jsou to dvakrát jednovaječný. Akorát taky mě to tam zarazilo. Tohle přece jsou čtyřčata, protože jsou čtyři. To autor článku docela nedomyslel ![]()
@TereuliJa píše:
@rejžička to je ilustrační foto, narodili se na 14.2. tak pochybuju že už sedí![]()
, jsou to prý 4 kluci pojmenovaní začátky jmen A, B,C, D.. tak jim chybí ještě dost písmenek do abecedy
![]()
Tak to jo, to jsem asi přehlídla - díky! ![]()
@Hannah1979 píše:
Moje kamarádka má 2 chlapečky, strašně by si přála ještě holčičku, ale při představě třetího kluka prohlásila: přece si nezavšivím barák dalším klukemTak zůstali jen u dvou (chlapečků)
u nás na vsi, když jsem byla malá, měli jedni 7 kluků, tatínek chtěl holčičku ![]()
No najednou to musí bý šílené ![]()
Máme dvojčátka 4-měsíční a vždy jsme chtěli 3 děti a no teď přítel tvrdí, že by chtěl zase dvojčátka ![]()
No jasně jsou to čtyřčata
, ráno mě na to upozorňoval můj, že to zahlídl na netu, tak jsem říkala, že mi stačí to naše dvojvaječný duo
i když také bez holčičky ![]()
@K.Black píše:
u nás na vsi, když jsem byla malá, měli jedni 7 kluků, tatínek chtěl holčičku
to je jak v pohádce a pokud neumřeli, zkouší holčičku dodnes ![]()
Manželův kamarád má kluků 5, napošesté už jim ta vysněná holčička vyšla ![]()
Hele holky, mam takovy blby dotaz pro ty z vas co mate dvojcata.
Mate to dedicne? Ma nekdo z vasich pribuznych, predku taky dvojcata?
Anebo jste braly nejake leky na povzbuzeni ovulace, hormony nebo ivf?
Ja si totiz dvojcata moc preju, tata je z dvojcat, ale myslim, ze budu mit smulu. Nevim jak moc dedicne to muze byt, ale kazdopadne moje BT vubec nenaznacuje, ze by dochazelo k dvoji ovulaci ![]()
@subsomi píše:
No najednou to musí bý šílené
Máme dvojčátka 4-měsíční a vždy jsme chtěli 3 děti a no teď přítel tvrdí, že by chtěl zase dvojčátka
dej mu obklad a prášky ![]()
@Fraya píše:to je jak v pohádce a pokud neumřeli, zkouší holčičku dodnes
no to né, už jim je tak 60, i když kdoví
![]()
@kar-maa tak u nás máme dvojčata v rodině, ale dozvěděla jsem se to, až jsem byla těhotná, to bylo překvápko
Tchýně je z dvojčat, ale to druhé brzy po porodu zemřelo, tehdy se to tak nějak moc neřešilo ![]()
Ale tuším, že je to dědičné ob generaci tzn. když byla babička z dvojčat, tak u vnučky je větší pravděpodobnost také narození dvojčat, také záleží i na věku, říká se že po 30-tce se ženám více rodí dvojčata ![]()
Já jsem měla sestru, dvojče… bohužel brzy po porodu zemřela. Když lékaři po odtečení plodové vody čekali do druhého dne než mamku poslali do vybavenější nemocnice s inkubátory. Tak já jsem to naštěstí přežila, dvojčata nemám mám dva kluky takže třebas kluci a jejich budoucí ženy budou nadšení
![]()
@kar-maa Toužím po stejném a to už děti mám
Hele, kamarádka teď čeká dvojčata a nikdo v její ani v jeho rodině dvojčata nemá
Stačilo jen to, že zatímco on chtěl velkou rodinu, tak ona maximálně dvě děti. Doma mají rok a půl starou holčičku a příroda to zařídila za ně
Mně to přijde vtipné, jí už tak moc ne ![]()
@kar-maa Dedicnost u dvojcat/vicercat hraje zanedbatelnou roli ![]()