Inspirace: jméno pro kluka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2319
18.2.13 08:16

Inspirace:jméno pro kluka.

Ahoj. Potřebovala bych trošku poradit se jménem pro druhého syna. Tak, aby se hodilo k jménu prvorozeného (Dominik) a k příjmení (Binar) Napadl mě Patrik nebo Filip, ale ani jedno není úlně ono.Tak sem s vašimi nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Courtney
18.2.13 08:23

Dalibor, Daniel…

• Citovat
  • Upravit
2184
18.2.13 08:24
Ja jsi myslim že se hodi Filip moc k tomu nehodi…
@lucka_mac píše:
Ahoj. Potřebovala bych trošku poradit se jménem pro druhého syna. Tak, aby se hodilo k jménu prvorozeného (Dominik) a k příjmení (Binar) Napadl mě Patrik nebo Filip, ale ani jedno není úlně ono.Tak sem s vašimi nápady.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
18.2.13 08:27

A co David? (David, dáda, davidek) to chci asi ja :hug:. Filip je taky hezke jméno, nebo Adam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
18.2.13 08:28

Filip mi k tomu taky vubec nesedne. Libi se mi napad @Courtney spise ten Dalibor. U Daniela bych mela strach, ze mi casem rupnou nervy, kdyz nebudou slyset, jestli volam DOMI nebo DANI :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
18.2.13 08:29

@silvija No to já si myslím právě taky. :-D

@Courtney píše:
Dalibor, Daniel…

Dalibora chtěl manžel už pro prvorozeného. Ale já nevím, přijde mi takové moc tvrdé. :nevim: r

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
18.2.13 08:30

K Dominikovi se hodí Patrik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
18.2.13 08:32
@lucka_mac píše:
@silvija No to já si myslím právě taky. :-DDalibora chtěl manžel už pro prvorozeného. Ale já nevím, přijde mi takové moc tvrdé. :nevim: r

Ale mate tvrde prijmeni s R proto to dobre vyzni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
18.2.13 08:35

Ono to je vázne jedno. Ještě ted mi máma říká Miro ( můj brácha) a nebo deniso(sestra) :D a přitom jmena nejsou ani stejna. Můj přítel se jmenuje Daniel a svého prvního syna pojmenovali Tomáš Daniel. :D takže mám smůlu i stím Danielem. A taky se mi nelíbí jména kde je R. A nejvic se me teda zatím líbí ten David, ale 100% to taky neni. No uvidíme co se z toho vyklube;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
18.2.13 08:38

Patrik Binar :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
18.2.13 09:08

Tiezsom za patrika, patrika mam manzela, filipa brata :-))) Dobry vyber :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
18.2.13 09:27

Mně by k tomu dobře zněl Viktor :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
18.2.13 09:28

Patrik i Dalibor jsou na mě v souvislosti s tím příjmením trochu tvrdý, i když Dalibor se mi líbí (taky jsme o tom uvažovali). To už je k Dominikovi lepší Dalimil ;) Ale já bych to ne neslaďovala s bráchou, njak často někde budou spolu? Možná pár let… Adam mi přijde hezký, a Filip mi taky nevadí. David proč ne, ale nejsem obecně příznivcem pojmenovávání dětí po rodičích, to je pak „malej David“ a „velkej David“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
18.2.13 09:28

Máme Dominika a Radima. Spousta lidi mladsimu automaticky říká Patrik, rymovacka Dominik a Patrik nebo homosexualni partneři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
18.2.13 09:29

Máme Dominika a Radima. Spousta lidi mladsimu automaticky říká Patrik, rymovacka Dominik a Patrik nebo homosexualni partneři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová