Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já jsem supermáma - mám to potvrzené!!! Včera jsem od našeho malého (28 měsíců a stejný stav kromě dudlíku jako ten tvůj) dostala perníkové srdce k Valentýnu s nápisem: Jsi super máma!
Jinak samozřejmě s tebou souhlasím, ale na rozdíl od tebe mám štěstí, že jsem si přes eMimino našla kamarádky, které mají stejné názory jako já, takže jsme taková parta supermatek s plenkovými dvouleťáky ![]()
Příspěvek upraven 16.02.13 v 00:07
Tak to je krásný dárek
No já nedostala srdce ale jsem ráda, že to máme s manželem dané stejně, chci taky do klubu „suprmáma jinak“ ![]()
Já vím že to nebylo na mě, ale nedá mi to
já teda bydlím u německých hranic, ale z Kladna jsem přijela dnes odpoledne ![]()
Jo supermamy těch mám taky v okolí spousta. My máme skoro čtyřletáka občas ho popovezu kočárem má plínu na noc, nechodí do školky. To je asi nejčastější téma od rejpalu. Jedna sousedka je na to machr ta jejich holka zvládá snad všechno už od narození. A nenutím ho do zdravení ví to ale čím víc ho budu nuti tím se vic sekne. Tak uz taky chudak malej dostal pár přednášek
Jo jo jo jsem stejného názoru = když ho budu nutit, bude dělat pravej opak ![]()
Taky mi tohle soutěžení mezi matkama leze na nervy, můj skoro 3letej syn má taky na noc plínu, a občas i usne u kojení. a neřeším to ![]()
Myslím, že to ani tak není o nárocích, ale spíše o zkresleném vyprávění…být bez plen klidně může znamenat, že je to dítko sice nemá, ale počůrá se 5× za den…a počítání slov - co je vlastně slovo? když někdo počítá každé nesrozumitelné vyjeknutí, tak je jasný vítěz
…a dudlík - nám se poslední dudlík na spaní opravdu omylem ztratil v necelých třech letech a syn, který do té doby usínal sám a bez problémů, udělal z následujících třech měsíců usínací peklo a od té doby sám teda neusíná(a je to již 2 roky)…neměla jsem hned ten den možnost sehnat jiný dudlík a pak už jsem si říkala, když jsme s tím odnaučováním začali, tak to dotáhnem…ale vědět, co bude následovat, tak jsem letěla pro dudlík hned…
dle mého pohledu na věc jsi supermáma ty ![]()
Tak já mám triapulletýho prcka a na noc plinu ma, vetsinou teda zbytecne, ale dneska ji nemel a jak na potvoru se pocural, nebyt toho, ze jsem ho sla zkontrolovat, spal by v tom az do rana…
takze jako pojistku ji bude mit ještě minimálně do léta…
Dudlík nemá, ale zas víceméně nemluví i když už začíná… ![]()
To je skvěle napsané
No a my na noc máme dudlíka, ale áááááááááááá a to je vlastně další věc, mám malého v posteli a spí strašně pořád se točí, sedá, kope nohama. Já jsem ráno k. o pytle pod očima jak vaky na hady
a on? nejvíc svěží a v pohodě ![]()
@Maartina7 píše:
Myslím, že to ani tak není o nárocích, ale spíše o zkresleném vyprávění…být bez plen klidně může znamenat, že je to dítko sice nemá, ale počůrá se 5× za den…a počítání slov - co je vlastně slovo? když někdo počítá každé nesrozumitelné vyjeknutí, tak je jasný vítěz…a dudlík - nám se poslední dudlík na spaní opravdu omylem ztratil v necelých třech letech a syn, který do té doby usínal sám a bez problémů, udělal z následujících třech měsíců usínací peklo a od té doby sám teda neusíná(a je to již 2 roky)…neměla jsem hned ten den možnost sehnat jiný dudlík a pak už jsem si říkala, když jsme s tím odnaučováním začali, tak to dotáhnem…ale vědět, co bude následovat, tak jsem letěla pro dudlík hned…
dle mého pohledu na věc jsi supermáma ty
@lynč píše:
Jo supermamy těch mám taky v okolí spousta. My máme skoro čtyřletáka občas ho popovezu kočárem má plínu na noc, nechodí do školky. To je asi nejčastější téma od rejpalu. Jedna sousedka je na to machr ta jejich holka zvládá snad všechno už od narození. A nenutím ho do zdravení ví to ale čím víc ho budu nuti tím se vic sekne. Tak uz taky chudak malej dostal pár přednášek
To znám, to musím furt taky vysvětlovat PROČ ještě nechodí do školky… Už od dvou let se ho všichni ptají, jestli už chodí do školky ![]()