Super mámy kolem mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1619
17.2.13 05:41

Taky si myslím, že vše má svůj čas. Je lepší mít spokojené dítko než vystresované z toho věčnýho komandování jen aby bylo super. Znám mámu co za počůrání dítě řezala a to opravdu nebylo jenom plácnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
17.2.13 11:01

@morčák To snad né. Za počůrání mlátit? To bych jí naplácala pěkně taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
17.2.13 18:23
@Edita27 píše:
@morčák To snad né. Za počůrání mlátit? To bych jí naplácala pěkně taky.

Tak to je tedy nejběžnější, co se dá třeba v mateřském centru vidět. Máma, která trvá na nočníku a když se nepovede, tak naplácá.
Kvuli tomu jsem mateřská centra přestala navštěvovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
17.2.13 18:27

A to ještě u toho měla přednášku o tom jak to dělá dobře a výchovně.
Naše děti byli bez plen kolem druhýho roku a bez mlácení a v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
17.2.13 20:01

@AninaEli Tak to já chodila taky do různých center ale s tímto jsem se opravdu nesetkala. Chudák dítě. Náš má noční plínku do ted, ale vživotě za počůrání nedostal. Spíš se ho snažím inspirovat -když nenačůráš dostaneš autíčko. Bohužel zatím se moc nedaří. Uvidíme snad to brzo příjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
17.2.13 20:04

Kluci jsou na to trochu líní, ale neboj to přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.2.13 10:26

@BohunkaP s tou sebejistotou úplně souhlasím, taky to tak mám - nějak se rozhodnu, vím proč a moc se tím netrápím. I s tou školkou - ale zase když už 2 roky odpovídám za dítě na otázku „a už chodíš do školky?“ a za sebe na „néééé? a proč néééé???“ s výrazem „chudák dítě, školka je přece tak báááječnááá, nechápu, proč ho o to okrádáš“ (ale nahlas neříkají nic), tak to taky jednoho unaví :mrgreen: Vím, proč jsem se tak rozhodla, pořád myslím, že jsem se rozhodla dobře, nemám problém to komukoli zdůvodnit, aniž bych měla z toho mindrák, ale tady se člověk vymyká jakémusi standardu a to je prostě u nás vždycky špatně. Já mám takovou povahu, že je mi celkem jedno, co si o tom kdo myslí, takže to klidně řeknu popravdě, ale kdybych to brala podle toho, jak se na mě většina lidí dívá, když řeknu, že jsme ani nebyli u zápisu, myslím, že by bylo lepší, kdybych říkala, že jsme u zápisu byli a nevzali ho :lol:

Takže jako trauma z toho nemám, ale jak slyším tu otázku, tak už mi naskakuje „ježiš, zase budu za debila“ :mrgreen: Protože samozřejmě každý úplně přesně ví, jaké bylo moje dítě v době, kdy jsem se rozhodovala, jestli ano nebo ne, jak by na školku reagovalo a tak jako vůbec, co je pro dítě dle příručky nejlepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
18.2.13 14:31

Anqua: já sem taky za být sama sebou a neposlouchat okolí..našemu jssou tři a plínku má taky na noc a teď v zimě i na ven..jo přiznám se..fakt netoužim po tom, aby byl věčně pročůranej v týdle zimě pořád nemocnej…jinak za mě doufám, že nám školka vyjde..ani nejde o to jestli souhlasim nebo ne…ale na něm vydim, že by už rád „z domu“ a já si taky alespoň odpočinu :oops:…jinak já na supermatky nevěřím…to jsou supermatky jen na oko pro okolí…jinak vám je přiju vidět, když je nikdo nevidí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
18.2.13 14:34
@AninaEli píše:
Tak to je tedy nejběžnější, co se dá třeba v mateřském centru vidět. Máma, která trvá na nočníku a když se nepovede, tak naplácá.
Kvuli tomu jsem mateřská centra přestala navštěvovat :nevim:

asi bejvalý pejskařky :roll: chudáci potomci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
19.2.13 22:33

@Measmille jo tak s plínou i školkou to máme stejně… U nás je to prostě jen pojistka, většinou zbytečná, ale na 99% se počůrá zrovna, když se rozhodnu, že půjde bez plíny, i když jinak chce venku čůrat i když je -5 :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
19.2.13 22:33
@Measmille píše:
asi bejvalý pejskařky :roll: chudáci potomci

tak já teda za tonemlátila ani toho psa.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
20.2.13 06:38
@kate02 píše:
@Measmille jo tak s plínou i školkou to máme stejně… U nás je to prostě jen pojistka, většinou zbytečná, ale na 99% se počůrá zrovna, když se rozhodnu, že půjde bez plíny, i když jinak chce venku čůrat i když je -5 :zed: :mrgreen:

jj..tak asi tak nějak..ještě mu je dávám i do auta..já mám pocit, že klukům je úplně jedno, jestli mají plínku nebo ne…když jí má pročůranou (takovou tu správnou klokaní :mrgreen: )tak mu to je taky úplně fuk…
chlap, no… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
20.2.13 06:41

Souhlasím, taky mám doma podobnýho flegmatika. Pleny sice už dávno nenosí(10),ale taky mu bylo jedno jestli jí měl nebo ne. Jedno mu je všechno i dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
20.2.13 06:52
@Measmille píše:
jj..tak asi tak nějak..ještě mu je dávám i do auta..já mám pocit, že klukům je úplně jedno, jestli mají plínku nebo ne…když jí má pročůranou (takovou tu správnou klokaní :mrgreen: )tak mu to je taky úplně fuk…
chlap, no… :mrgreen:

do auta taky, protože tam usne… Většinou jezdíme delší trasy… :zed: Nejhorší je, že když se počůrá v noci, neprobudí ho to a spal by v tom klidně až do rána… :zed: Takže i proto mu tu plínu dávám, ale jak bude lepší počasí, bude mít už smůlu… :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
20.2.13 06:54
@kate02 píše:
do auta taky, protože tam usne… Většinou jezdíme delší trasy… :zed: Nejhorší je, že když se počůrá v noci, neprobudí ho to a spal by v tom klidně až do rána… :zed: Takže i proto mu tu plínu dávám, ale jak bude lepší počasí, bude mít už smůlu… :andel: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: ty nespíš… :mrgreen: :mrgreen: já sem už v práci tak když snídám..tak tady takle čučim :mrgreen: :mrgreen: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová