Super mámy kolem mě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1619
20.2.13 07:38

Koukám že splenama je to hotová věda :D :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
20.2.13 07:43

Tak jsem holky ráda, že ten náš flegmoš není jedinej.My sice přes den nemáme plínku, ale kdyžodpoledne une musí se udit aby se nepočůral a na noc ji má neustále plnou.Dr. radí nedávat od 17 hod napít, ale on mi přes den pije málo a zaboha ho nemůžu přinutit a pije nejvíc až navečer. A já jsem ráda, že vypije aspon něco. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
20.2.13 07:56

@Measmille já bych i spala, ale děti měly jinej názor… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
20.2.13 08:31

Každý dítě je jiný a i ten tvůj(edita27)se to naučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
20.2.13 09:45
@kate02 píše:
@Measmille já bych i spala, ale děti měly jinej názor… :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
20.2.13 09:48

Nic nehrotim..až mu bude něco vadit tak se to sám naučí popř. odnaučí :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: věřte, že ze všeho vyroste jako každej jinej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
20.2.13 10:31

Taky nic nehrotíme ve čtyřech je děsnej maminak každej radí o od sebe odpoutat az na jednu kolegyni která říká uživej si to. Měla mamináka hodně velkýho a hodně dlouho. Ted je mu dvacet a mamy si ani nevšimne přijde sedne si k počítači a nazdar. Zkratka z toho vyrostou. Jde jen o to jim dodat sebevědomí a jistotu a když se pořád budou shazovat tak se to s nima potáhne dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
20.2.13 10:36

Jo a ještě jednu věc nesnáším když přijdeme na návštěvu a ten náš potřebuje trochu času na rozkoukání a už mezi dveřma ho každej nutí at si jde hrát s jejích Pepíčkem ten náš pujde ale až za chvíli ale už po pěti minutách se řeší proč si spolu nehrají. A pořád ho nutí. Já ho do ničeho nenutím až bude chtít pujde sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
20.2.13 10:58
@lynč píše:
Jo a ještě jednu věc nesnáším když přijdeme na návštěvu a ten náš potřebuje trochu času na rozkoukání a už mezi dveřma ho každej nutí at si jde hrát s jejích Pepíčkem ten náš pujde ale až za chvíli ale už po pěti minutách se řeší proč si spolu nehrají. A pořád ho nutí. Já ho do ničeho nenutím až bude chtít pujde sám

tak tak…já sem s nim když je uplakanej nebo z něčeho nemocnej..v naší rodině to je to samý…proč to a proč tamto a proč nejde tam a proč ho nedám někam a tak…a to samý je když začal nosit brýle..já vim, že upozorňování na ně je důsledek toho, že si je sundá a nebude je chtít nosit…všem říkám ať si ho nevšímaj, že si jich začne všímat až se „rozkouká“ a pak na něj můžou dělat ty ksichtíky a podobný rozjařenosti…mno prostě jak u blbejch na dvorku
:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
20.2.13 12:51

Já mám doma taky pořádnýho mamánka a to je mu už deset. Někdy mám pocit, že mu zapoměli odstřihnout pupeční šnůru. Má zasebou dost marodění tak to i beru a řečí kolem si nevšímám. Nejvíc si užil před dvěma lety se slepákem a od té doby se bojí bolesti jak čert kříže. Kolikrát to ani tak nemůže bolet, ale on vypadá na omdlení. Snad se to někdy srovná, doktorka říkala že to chce čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová