Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hele umíte číst? Je to studentka a má hluboko do kapsy. Já vůbec nechápu potřebu dávat drahé dary, když na ně nemám.
Vezmi ho do kina, do divadla, na plovárnu, dej mu zarámovat společnou fotku, namasíruj ho nebo tak něco. Luxusní hotely jsou tak nějak mimo.
@divine woman nerozčiluj se…noc v luxusním hotelu běžně před booking seženeš kolem 1 000,– (např. Pytloun ****), vířivá vana, welcome drink, obrovská postel, zvuková izolace.
Tisícovku si vyděláš za den brigády. To by se s ad slušelo dát mu k výročí dárek alespoň za 1k.
@mdvorak píše:
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
Však hledám, hledám
![]()
@Sylva.cz fotograf tě vyjde stejně finančně jako luxusní pokoj s vířivou vanou. Je to kluk, toho víc než fotky dojme pokoj se zvukovou izolací ![]()
@Anonymní píše:
@divine woman nerozčiluj se…noc v luxusním hotelu běžně před booking seženeš kolem 1 000,– (např. Pytloun ****), vířivá vana, welcome drink, obrovská postel, zvuková izolace.
Tisícovku si vyděláš za den brigády. To by se s ad slušelo dát mu k výročí dárek alespoň za 1k.
Nechápu potřebu nějak stanovovat výši částky. Nejlepší dary jsou ty zadarmo ![]()
@divine woman píše:
Hele umíte číst? Je to studentka a má hluboko do kapsy. Já vůbec nechápu potřebu dávat drahé dary, když na ně nemám.Vezmi ho do kina, do divadla, na plovárnu, dej mu zarámovat společnou fotku, namasíruj ho nebo tak něco. Luxusní hotely jsou tak nějak mimo.
Děkuji ![]()
@Sylva.cz Chtěla si poradit a přitom nechceš nic slyšet…jak říkala paní…kdo nechce hledá výmluvy.
Sama studuji a můžu si dopřát z brigády dovolenou v **** hotelu dvakrát za rok, privátní wellness, dárky pro přítele, rodinu, nákupy…
@Anonymní píše:
@Sylva.cz Chtěla si poradit a přitom nechceš nic slyšet…jak říkala paní…kdo nechce hledá výmluvy.
Sama studuji a můžu si dopřát z brigády dovolenou v **** hotelu dvakrát za rok, privátní wellness, dárky pro přítele, rodinu, nákupy…
Však jsem snad nic špatného nenapsala, ne? Pokud vím, je to diskuze. ![]()
@Sylva.cz ignorujes tady nápady všech a podekujes jen někomu, kdo tu uráží všechny