20. narozeniny

6
4.1.22 23:18

20. narozeniny

Zdravím :kytka: potřebovala bych od vás radu. Přítel bude mít za chvíli kulatiny a já si vůbec nevím rady s dárkem :,( jsem ještě student, takže si nemůžu dovolit něco moc drahého.
Problém je v tom, že vše co potřebuje nebo chce už má. Chtěla bych něco speciálního, třeba něco společného. Nemáte nějaký nápad? :andel:

Zrodil se nápad! :D co třeba společné focení u fotografa, vždy jsme to chtěli

Příspěvek upraven 05.01.22 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Dlouhá punčoška
4.1.22 23:21

Zážitek

Dej mu nějaký zážitek, který budete sdílet spolu. Na internetu jsou na to specializované firmy pro inspiraci.

• Citovat
  • Upravit
3598
4.1.22 23:34

@Sylva.cz je to těžké když nevíme jestli je kutil nebo počítačový hráč 😁
Mě vždy udělá radost nějaké nářadí co nemám.
NO přítelkyně si to může snadno ověřit mám vše sepsané i s v. č kvůli půjčování a různým nenechavcům. Tak jen kouknu do seznamu porovná a ví že to může koupít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
4.1.22 23:51

Splnění nějakého sexuálního přání? To chlapa obvykle potěší a v tomto věku nás bavily věci typu „sebe v dárkové mašli“ k tomu..

• Citovat
  • Upravit
tartaletka
5.1.22 00:02

Take bych volila neco spolecneho. Vecere s virivkou, vikendovy pobyt, divadlo s veceri? Nebo nejakou spolecenskou hru? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
434
5.1.22 00:05

Já příteli tehdy v tomto věku, taky jako chudá studentka, dávala mám pocit polštář s jeho oblíbeným potiskem, peněženku a sebe 😀 😀

Radost podle mě udělá i nakoupit oblíbené jídlo, pití, udělat si hezky večer u filmu co mate radi, a tak☺️️ Tyhle radosti jsou nejlepší.

A pokud chceš dat nějaký “větší” - tak například vstupenky do kina (daji se koupit v dárkové krabičce mám pocit, a muzes na jakýkoli film podle sebe), pokud má rad PC hry, tak něco v tom stylu - já příteli kupuji věci s motivem oblíbené hry, pokud má rad sport, tak něco s oblíbeným klubem:) Záleží jaký je, co má rad, o co se zajímá:)

Dodatek: a pokud kouknes na slevomat nebo na jiné stránky, jsou tam třeba 2 hodinový wellness apod. což byste si mohli užit oba:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
5.1.22 00:08

Snažila bych se vymyslet něco, z čeho je poznat, že přítele posloucháte a pamatujete si, co vám říká. Alespoň mě vždycky tenhle typ dárku potěší. Jednou jsem dostala krabici, kde bylo asi 10 věcí. Všechny ty věci jsem během roku zmínila, že se mi moc líbí. Ten člověk si to pamatoval a pak si dal tu práci a všechny je sehnal. Bylo to vůbec poprvý, co jsem brečela nad dárkem… Myslím, že ani žádného chlapa by neurazilo, kdyby dostal něco, z čeho je takovým způsobem patrný zájem druhé osoby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
5.1.22 00:10

@Sylva.cz co dat nejakou drobnost napr album s fotkami z vasich spokecnych zazitku a pak soukromy darek napr sebe v hezkem pradle apod.

At se darek podari :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
5.1.22 06:54

Společnou privátní vířivku, nebo nějaký wellness.
Pokud bydlíte spolu, tak uvařit a večeři při svíčkách a pak společnou vanu s pěnou.
Uděláš mu erotickou masáž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.1.22 06:55
@tartaletka píše:
Take bych volila neco spolecneho. Vecere s virivkou, vikendovy pobyt, divadlo s veceri? Nebo nejakou spolecenskou hru? :nevim:

Právě nějaké vířivky atd máme daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
5.1.22 07:10

V tomhle věku je nejlepší nějaký zážitek, nejlépe spojený se skvělým sexem ;-) Privátní vířivka je ideální co tu píšou všichni…

Edit, aha vířivky daleko… hm a dojet tam opravdu nejde? Přespání v Airbnb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
5.1.22 07:33
@Sylva.cz píše:
Právě nějaké vířivky atd máme daleko

Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.22 08:21

Privátní vířivku, top dárek :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.22 08:22

@Sylva.cz tak noc v luxusním hotelu s vířivou vanou, večeří a drinkem :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4138
5.1.22 08:32

Víkendový pobyt, lístky na koncert oblíbené kapely, večeře v luxusní restauraci,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný