20% sleva v DM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Super tip, díky!
Takže když je sesbírám ze všech těch novin, tak můžu prostě rozdělit nákup a na každý uplatnit slevu, je to tak? Jako s mlíkem v tescu - je potřeba jít 2× nebo dát oddělený nákup. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MuffinkaM píše:
Super tip, díky!Takže když je sesbírám ze všech těch novin, tak můžu prostě rozdělit nákup a na každý uplatnit slevu, je to tak? Jako s mlíkem v tescu - je potřeba jít 2× nebo dát oddělený nákup.
Když máš slevu na celý nákup, tak si myslím, že můžeš jít jenom jednou, protože dvacet procent je pořád dvacet procent…Nebo ne??
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek Tak já nekupuji potraviny,jen potřeby pro mimčo-pleny pampers vyjdou na 269Kč,ubrousky Pampers na 18 Kč apod,kaše Hami 38Kč apod. To jsou věci co u nás opravdu letí. Vše samo ještě s kuponkem na babybonus nebo joker,jinak se to nevyplatí. Pak už jen dokupuji pro nás jako pastu,toaleťák,kartáčky,šampon apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MuffinkaM píše:
Super tip, díky!Takže když je sesbírám ze všech těch novin, tak můžu prostě rozdělit nákup a na každý uplatnit slevu, je to tak? Jako s mlíkem v tescu - je potřeba jít 2× nebo dát oddělený nákup.
Proč bys to dělala? je to sleva na celý nákup,nemusíš nic rozdělovat.Akorát když budeš mít těch kuponků víc tak můžeš nakupovat se slevou víc dní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maraida píše:
Proč bys to dělala? je to sleva na celý nákup,nemusíš nic rozdělovat.Akorát když budeš mít těch kuponků víc tak můžeš nakupovat se slevou víc dní
Když se třeba na něco zapomene ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MuffinkaM píše:
To určitě můžeš, ale nic neušetříš, protože pokaždé budeš mít z každé položky nákupu slevu 20%. Výhodné je to jedině tehdy, když něco musíš koupit hned a něco a později
.
Já tam kupuju teď už jen vlhčené ubrousky, mám ještě několik kuponků, co platí do konce června. Takže tahle sleva se mi fakt hodí, díky. Snad seženu aspoň jedny z těch novin
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já to nedomyslela. Každopádně se jich víc hodí právě pro případ, až odejdu a zjistim, co všechno zase nemám! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 píše:
@Trojlístek Tak já nekupuji potraviny,jen potřeby pro mimčo-pleny pampers vyjdou na 269Kč,ubrousky Pampers na 18 Kč apod,kaše Hami 38Kč apod. To jsou věci co u nás opravdu letí. Vše samo ještě s kuponkem na babybonus nebo joker,jinak se to nevyplatí. Pak už jen dokupuji pro nás jako pastu,toaleťák,kartáčky,šampon apod.
Zapomněla jsem napsat, že tam právě kupujeme ty kaše a přesnídávky. No a potom právě šampóny, kapesníčky, sáčky do koše, síťky do oken, opalovací krémy - je tam hrozně moc lákadel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@peggy.sl Deník Metro je ten, co se dostává v Metru zdarma? Tak ten snad manžel má
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek Tak kaše u nás letí jedna asi na týden,takže jich tu pár do zásobymáme. Jinak máš pravdu,je to jako droga. Když tam jdu jen na kukačku nebo pro nový leták,mám divný pocit,že nic nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak vám jde otevřít leták,příp. náhled na nové kuponky. Máme celkem dobrý PC a stahuje se to dlouho a pak to klekne,příp. se zastaví hned na začátku.Do dm se mi dnes moc nechce,tak ať vím,co je tam nového.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek síťky do oken?
a kde to tam prosím tě mají? Díky
a asi nevíš rozměry?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam mám své určité regály,taky si říkám,že by nebylo na škodu to tam projít celé pořádně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hkac píše:
@peggy.sl Deník Metro je ten, co se dostává v Metru zdarma? Tak ten snad manžel má.
Jooo to je on!! Já jsem si taky ,,nahrabala,, do zásoby…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit