20% sleva v DM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Banny.J píše:
@Trojlístek síťky do oken?a kde to tam prosím tě mají? Díky
a asi nevíš rozměry?
Oni to mají snad pokaždé jinde. Je to na takové to běžné veliké okno. Rozměr nevím - promiň
Kupovala jsem loni a letos je zatím vždycky měli vyprodané. Ale většinou tak nějak u sáčků na koše nebo u proti hmyzích sprejů. Chodím do různých DM a každá je uspořádaná jinak. Aktuálně na Moravě, v Praze mají ještě jiné a více zboží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 píše:
Já tam mám své určité regály,taky si říkám,že by nebylo na škodu to tam projít celé pořádně
DM mám moc ráda jako drogerii, právě pro tu všestrannost, ale nejsem jediná a když tam jdu s vele dlouhým seznamem a chci uplatnit všechny ty papírky a bonusy, tak mě hodně mrzí, že některé věci ani nemají a mají kdoví do kdy vyprodáno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam kdysi kupovala UM pro dceru a měla jsem taky slevu na celý nákup, tak jsem jich chtěla vzít co nejvíc. Ptala jsem se, jestli nemají nějaké vzadu (v regálu jich bylo sotva 10) a oni mi je do pár dní objednali, takže jsem brala několik přepravek
. Měla jsem krom slevy na celý nákup i kuponky na jednotlivé balení, takže mě ta jedna krabice vyšla asi na 80Kč. Teď máme ještě asi 4 krabice a když je dcera už nebdue chtít, budu z toho dělat potahovku na dort, takhle to vyjde skoro stejně jako normální sušené mléko v Albertu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek Oni je někdy ani vyprodané nemají. Já taky kolikrát jdu s mega seznamem a hle oni z toho polovinu nemají. Tak jsem párkrát řekla známé a nebo se zeptala přímo jiné prodavačky a ona ochotně donesla ze skladu. Někdy nestíhají doplňovat. Taky jsem jednou jela asi se třema vozíkama a narvaným kočárkem + nasr… manželemk pokl. a ta pokladní už volala na druhou kolegyni doplň to a to.
. A teď mi volala manžel a já se hned ptala,zda má metro,prý má a dostal úkol ukořistit další,přeci jen ty noviny stojí penízky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 Taky se ptávám prodavaček, ale prostě většinou nemají
Ale jak jsem tam byli minulý týden, tak až na jednu položku jsem ukořistila vše, co jsem potřebovala
Manžel sice nasr… nebyl, ale měl takový zvláštní dotaz. „To už tam nebudeme muset dlouho jet, že?“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@peggy.sl píše:
Jooo to je on!! Já jsem si taky ,,nahrabala,, do zásoby…![]()
Proč nahrabala? Můžeš jít jen jednou, ne? Určo je to nějak zajištěný…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa píše:
Proč nahrabala? Můžeš jít jen jednou, ne? Určo je to nějak zajištěný…
Protože na pleny dávám slevu 25 procent, takže ano, budu muset jít víckrát, ale na krabici budu mít slevu 45 procent a to se vyplatí..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa Jestli myslíš deník Metro,tak ten nikdo nehlídá,můžeš si vzít kolik chceš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@peggy.sl píše:
Protože na pleny dávám slevu 25 procent, takže ano, budu muset jít víckrát, ale na krabici budu mít slevu 45 procent a to se vyplatí..![]()
Asi jsem blbá, jsem to nepochopila…já mluvím o jednorázové slevě dvacet procent - z novin…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za tip,jinak,dá se někde dopředu zjistit,kdy se akce bude opakovat?A ty slevy v novinách,mají omezenou platnost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evicka82 píše:
Ahoj holky, dneska je v Blesku kupon na 20% slevu na celý nákup, 10.5. vyjde kupon v MF Dnes a 11.5. v Lidovkách, akce platí do 31.5.2012
Snad se bude tato info hodit!Příspěvek upraven 09.05.12 v 11:23
Kupoval si dnes někdo MF Dnes kvůli tomu kuponu? Já ho nemůžu najít.. To má být přímo v těch novinách? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Min.měsíc byl hned na titulní stránce.Ale může být i kdekoliv uvnitř.Hledej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit