Podvody na slevových portálech

13
19.4.12 15:21

Podvody na slevových portálech

Ahoj holky,

jaké máte zkušenosti s podvody na slevových portálech? Já jsem minule naletěla, když jsem si přes bonybony.cz koupila údajně luxusní sadu povlečení. Místo kvalitní bavlny jsem však obdržela kus igelitového hadru. Fakt hnus. Peníze mi samozřejmě i přes vrácení zboží nevrátili.

Pak jsem náhodou narazila na portál Antislevy.cz , kde varují lidi před podobnými podvodníky. Škoda, že takových informací není více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
19.4.12 15:25

já mám zkušenosti jen dobré zatím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
19.4.12 15:27

Já si koupila poukaz na kosmetické ošetření, došla jsem na místo a na uvedené adrese žádný salon nebyl. Peníze mi vrátili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.4.12 15:30

Též jen dobré zkušenosti, třeba poukázky na sushi a pod., ale tam si stačí najít recenze na daný podnik a člověk ví, zda do toho jít či ne. Člověk nejdřív holt musí mrknout, co v tom obchodě opravdu nabízejí a případně hledat recenze, zkušenosti zákazníků, hodnocení přes Heuréku, Zbozi atd.
Pokud někdo slibuje například 100% bavlněné povlečení a pak pošle něco s příměsí či úplně umělé, tak zkrátka klasická reklamace a případně hrozit ČOIkou, negativní reklamou atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
19.4.12 15:41

Pry na slevomatu by se nam to nestalo, protoze ty firmy osobne overuji. Nevim, co je na tom pravdy, kazdopadne ja bych jinde nenakupovala…

• Citovat
  • Upravit
13
19.4.12 15:42

To všechno mi právě sedělo, ale bylo to tak dobře zamaskované, že se na to přijít nedalo. Vše vypadalo dokonale i recenze byly ok. Tedy před akcí. Po akci už se jim hodnocení nečekaně snížilo :-)

Snad mi vše vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.4.12 15:42

ja nakupuju jen na Vykupto a mam dobre zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.4.12 15:43

@ncc1701 Po tom, co jsem si teď přečetla, tomu moc nevěřím. Říkat to můžou, ale někteří podnikatelé už jsou asi moc chytří a dokáží oblafnout i slevomat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
19.4.12 15:51

Mě se to stalo právě na Slevomatu :( nechtěla jsem to psát, ale když je zmiňujete…ale peníze mi vrátili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.4.12 16:02

Tak alespoň že tak. Já pořád věřím, že se mi to taky podaří. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
19.4.12 16:27

Manžel si cez Vykupto objednal zľavu na prezutie pneumatík. Keď skontaktoval daný autoservis, kedy môže prísť, tak sa majiteľ začal vyhovárať, že sa k autservisu nedá dostať, poprípade spolumajiteľ, že ten druhý je v nemocnici alebo vôbec nebrali telefóny. Našťastie peniaze mu vrátili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
19.4.12 16:45

Holky, já jsem si dneska objednala dvě trika z Fashiondays. To je taky podvod nebo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.4.12 16:51

Já objednávám hodně a zatím vše v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
19.4.12 16:52

Tak já párkrát koupila na Slevomatu a vše v pohodě.
Vím o negativních recenzích,kde si zakoupíte voucher na menu v restauraci a pak se tam horko těžko dělá rezervace (to platí i u pobytů) nebo se obsluha nechovala tak jako k platícímu za plnou cenu atd. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
19.4.12 16:54

Ahoj,

z fashiondays objednavam pravidelne a jediny problem s nima obcas je, ze nestihnou expedici jak pisou. Takze naposledy sem dostala boty az za 2 mesice, ale poslali mezi tim aspon email, ze to bude zpozdene. Jinak botky byly krasne stejne jako na obrazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat