Air Bank - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
AIR BANK
Ahojte, zajímá mne,zda některá z vás či vašich známých si zřídila konto u této banky.. Všechny stávající /konkrétně manželova Česká spořitelna a moje Komerčka/ mne totiž už svými nehoráznými poplatky „za nic“ velice štvou
(eufemisticky řečeno), tak jsem si říkala, že brblat takhle můžu donekonečna a na mým líným zadku ta banka akorát vydělává (a na všech ostatních, kterým se nechce hledat lepší řešení, tj. levnější úložnu peněz s výhodami akorát pro mne).. Oslovila mne reklama na Air bank, proto mne zajímá, zda už někdo z vás u nich má účet a zda jste spokojené? Nebo je to jen další povedená lživá reklama? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Air Bank neznám,ale mám mBank a jsem spokojená už asi tři roky.Odešla jsem od České Spořitelny také kvůli vysokým poplatkům za každý prd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KOnkrétně neporadím, myair bank nemáme. Ale jestli můžu, zkus si přečíst jejich obchodní podmínky a uvidíš, jeslti se to zrovna vám vyplatí. My máme mbank a tam jsme vážně dosud nezaplatili na poplatcích snad ani korunu (možná jsme něky vybrali častěji, než jsme měli, to nevím, ale za ty roky je to prd
). jenže my máme ještě účet jinde, kde zase vybíráme zadarmo (ale hodně platíme za měsíc, jenže zrušit to nemůžeme kvůli hypo
), tak se to dá zkloubit dohromady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, neplatíme za nic. Tedy, jsou zpoplatněny výběry z bankomatu, ale když zaplatíš kartou u obchodníků přes 4 tisíce měsíčně, máš dva zdarma (víc jsme nepotřebovali nikdy myslím). Příkazy jsou zdarma. Karta je zdarma (i blokace, nová přišla taky zdarma). Jen pozor, účet je neúročený. K tomu máme zdarma spořící účet, neplatíme nic, úrok 2% (zase při platbách u obchodníků nad 4 tisíce myslím) do 100 tisíc, jinak 0,5%. Ze spořícího jednou měsíčně možnost vybrat, podruhé a víc se platí (docela dost, ale využito jen jednou omylem).
Aha, tak je to s těma výběrama už trošku jinak http://www.mbank.cz/…u/index.html
Příspěvek upraven 16.04.12 v 13:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky jsme u KB skrz hypotéku,ale ted refinancujeme a od KB půjdeme(protože oni si snad na poplatcích zakládají
) a taky vážně uvažuji o mBakn(finanční poradkyně poradila)a budeme si zakládat učet tam.je to bez poplatků,opravdu.Jediné co pak platíš jsou výběry z bankomatu,první máš zdarma z jakéhokoliv.
Máme v plánu teda učet jakoby nalej,vylej!!!!Nic spořit!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám mBank cca 5 let (hned jak přišli k náš trh) a naprostá spokojenost. Já jsem dosud nezaplatila ani korunu na poplatku
Ze začátku (ještě před krizí) měli vše úplně bez poplatku. Pak asi začala dolíhat krize, tak nějaké poplatky zavedli, ale žádné absurdity. Tuším, že teď mají poplatek 19kč za 3. a další výběry v měsíci. Takže stačí nevybírat po 500,– co pár dní, trošku si to hlídat a je vše gratis ![]()
- Citovat
- Upravit
@El-Brno píše:
Karta je zdarma (i blokace, nová přišla taky zdarma).
Druhá karta zdarma????
Nás napadlo si u mBanky založit s manželem dva učty a tím pádem dvě karty a taky více vyběrů kartou zdarma.Nám ted finanční poradkyně říkala,že tři jsou zdarma
a pak za výběr platíš!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Banky s účty bez poplatku, co znám a jsou tedy ověřené
:
FIO bank - pohoda, akorát mají málo svých bankomatů na výběr hotovosti.
Mbank - nemají bankáče, ale výběr umožňují ze všech cizích buď za 9Kč nebo při určitém obratu na kartě až 3 výběry zdarma.
GE teď mají akci na Genius Gratis - pokud si založíte účet a přivedete další 2 nové klienty, kteří ho založí taky, je to údajně napořád zdarma. U nich se mi nejvíc líbí jejich internetbanka, bankáčů maj dost, výběr hotovosti zdarma.
Air bank nevím - na mě moc podezřelá novinka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eliskaanezka píše:
Druhá karta zdarma????
Nás napadlo si u mBanky založit s manželem dva učty a tím pádem dvě karty a taky více vyběrů kartou zdarma.Nám ted finanční poradkyně říkala,že tři jsou zdarmaa pak za výběr platíš!!!
Druhá karta, jak to myslíš? Kartu jsem od nich dostala zdarma, při krádeži jsem zdarma zablokovala a náhradní, tedy ne druhá, ale pořád pro mě první, mě přišla zdarma taky. Máme s manželem společný účet a i on má kartu k tomuto účtu zdarma. NO a tři výběry zdarma jsou, ale při vyšším obratu u obchodníků. Při nižším klidně jen jeden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ta mbank vypádá dobře, ale co ta air bank, fakt ji nikdo neznáte?
Ale pište názory na jakoukoliv, budu ráda.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
air bank, má lépší úroky než mbank.
Bavila se o tom známá, že je s mbank spokojená, ale přejde k air kvůli těm úrokům.Dost to tam řešili a já poslouchala na půl ucha. mbank má (téměř)vše zdarma(běžné zasílání a přijímání plateb v ČR-zahraničí jsem nezkoušela)-jen ten výběr se platí, když neplatíš v obchodech víc jak 4tis.
Air bank, si můžeš zřídit i z domova, nemusíš nikam chodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Take nemam, ale mam mBank, fio a zuno a nikde nic neplatim, predtim jsem mela KB a proste mi dosla trpelivost s poplatky za vsechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeste dodam, ze u mBank mam I sporici a u zuno taky a neni to nijak spatne. U fio ma cesky I eurovy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky máme mBank a spokojenost. Akorát tam nejdou vložit peníze v hotovosti, protože nemají hotovostní pobočku. To pak jedině přes jinou banku, a to už je zpoplatněné a myslím, že ne málo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit