Air Bank - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11952
16.4.12 13:09

AIR BANK

Ahojte, zajímá mne,zda některá z vás či vašich známých si zřídila konto u této banky.. Všechny stávající /konkrétně manželova Česká spořitelna a moje Komerčka/ mne totiž už svými nehoráznými poplatky „za nic“ velice štvou :cert: (eufemisticky řečeno), tak jsem si říkala, že brblat takhle můžu donekonečna a na mým líným zadku ta banka akorát vydělává (a na všech ostatních, kterým se nechce hledat lepší řešení, tj. levnější úložnu peněz s výhodami akorát pro mne).. Oslovila mne reklama na Air bank, proto mne zajímá, zda už někdo z vás u nich má účet a zda jste spokojené? Nebo je to jen další povedená lživá reklama? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1192
16.4.12 13:13

Air Bank neznám,ale mám mBank a jsem spokojená už asi tři roky.Odešla jsem od České Spořitelny také kvůli vysokým poplatkům za každý prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.4.12 13:16

KOnkrétně neporadím, myair bank nemáme. Ale jestli můžu, zkus si přečíst jejich obchodní podmínky a uvidíš, jeslti se to zrovna vám vyplatí. My máme mbank a tam jsme vážně dosud nezaplatili na poplatcích snad ani korunu (možná jsme něky vybrali častěji, než jsme měli, to nevím, ale za ty roky je to prd :palec: ). jenže my máme ještě účet jinde, kde zase vybíráme zadarmo (ale hodně platíme za měsíc, jenže zrušit to nemůžeme kvůli hypo :cert: ), tak se to dá zkloubit dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
16.4.12 13:30

M-bank je bez poplatků,nebo jak? Za něco platit musíte,ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.4.12 13:37

Ne, neplatíme za nic. Tedy, jsou zpoplatněny výběry z bankomatu, ale když zaplatíš kartou u obchodníků přes 4 tisíce měsíčně, máš dva zdarma (víc jsme nepotřebovali nikdy myslím). Příkazy jsou zdarma. Karta je zdarma (i blokace, nová přišla taky zdarma). Jen pozor, účet je neúročený. K tomu máme zdarma spořící účet, neplatíme nic, úrok 2% (zase při platbách u obchodníků nad 4 tisíce myslím) do 100 tisíc, jinak 0,5%. Ze spořícího jednou měsíčně možnost vybrat, podruhé a víc se platí (docela dost, ale využito jen jednou omylem).

Aha, tak je to s těma výběrama už trošku jinak http://www.mbank.cz/…u/index.html

Příspěvek upraven 16.04.12 v 13:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
16.4.12 13:37

taky jsme u KB skrz hypotéku,ale ted refinancujeme a od KB půjdeme(protože oni si snad na poplatcích zakládají :evil: ) a taky vážně uvažuji o mBakn(finanční poradkyně poradila)a budeme si zakládat učet tam.je to bez poplatků,opravdu.Jediné co pak platíš jsou výběry z bankomatu,první máš zdarma z jakéhokoliv.
Máme v plánu teda učet jakoby nalej,vylej!!!!Nic spořit!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
16.4.12 13:40

Taky mám mBank cca 5 let (hned jak přišli k náš trh) a naprostá spokojenost. Já jsem dosud nezaplatila ani korunu na poplatku :palec: Ze začátku (ještě před krizí) měli vše úplně bez poplatku. Pak asi začala dolíhat krize, tak nějaké poplatky zavedli, ale žádné absurdity. Tuším, že teď mají poplatek 19kč za 3. a další výběry v měsíci. Takže stačí nevybírat po 500,– co pár dní, trošku si to hlídat a je vše gratis :kytka:

• Citovat
  • Upravit
441
16.4.12 13:41
@El-Brno píše:
Karta je zdarma (i blokace, nová přišla taky zdarma).

Druhá karta zdarma????
Nás napadlo si u mBanky založit s manželem dva učty a tím pádem dvě karty a taky více vyběrů kartou zdarma.Nám ted finanční poradkyně říkala,že tři jsou zdarma :palec: a pak za výběr platíš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.4.12 13:41

Banky s účty bez poplatku, co znám a jsou tedy ověřené :mrgreen: :
FIO bank - pohoda, akorát mají málo svých bankomatů na výběr hotovosti.
Mbank - nemají bankáče, ale výběr umožňují ze všech cizích buď za 9Kč nebo při určitém obratu na kartě až 3 výběry zdarma.
GE teď mají akci na Genius Gratis - pokud si založíte účet a přivedete další 2 nové klienty, kteří ho založí taky, je to údajně napořád zdarma. U nich se mi nejvíc líbí jejich internetbanka, bankáčů maj dost, výběr hotovosti zdarma.
Air bank nevím - na mě moc podezřelá novinka :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.4.12 13:48
@eliskaanezka píše:
Druhá karta zdarma????
Nás napadlo si u mBanky založit s manželem dva učty a tím pádem dvě karty a taky více vyběrů kartou zdarma.Nám ted finanční poradkyně říkala,že tři jsou zdarma :palec: a pak za výběr platíš!!!

Druhá karta, jak to myslíš? Kartu jsem od nich dostala zdarma, při krádeži jsem zdarma zablokovala a náhradní, tedy ne druhá, ale pořád pro mě první, mě přišla zdarma taky. Máme s manželem společný účet a i on má kartu k tomuto účtu zdarma. NO a tři výběry zdarma jsou, ale při vyšším obratu u obchodníků. Při nižším klidně jen jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
16.4.12 13:55

Holky, ta mbank vypádá dobře, ale co ta air bank, fakt ji nikdo neznáte? :think: Ale pište názory na jakoukoliv, budu ráda.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
16.4.12 13:56

air bank, má lépší úroky než mbank.
Bavila se o tom známá, že je s mbank spokojená, ale přejde k air kvůli těm úrokům.Dost to tam řešili a já poslouchala na půl ucha. mbank má (téměř)vše zdarma(běžné zasílání a přijímání plateb v ČR-zahraničí jsem nezkoušela)-jen ten výběr se platí, když neplatíš v obchodech víc jak 4tis.
Air bank, si můžeš zřídit i z domova, nemusíš nikam chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.4.12 13:58

Take nemam, ale mam mBank, fio a zuno a nikde nic neplatim, predtim jsem mela KB a proste mi dosla trpelivost s poplatky za vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.4.12 14:03

Jeste dodam, ze u mBank mam I sporici a u zuno taky a neni to nijak spatne. U fio ma cesky I eurovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
16.4.12 14:25

Taky máme mBank a spokojenost. Akorát tam nejdou vložit peníze v hotovosti, protože nemají hotovostní pobočku. To pak jedině přes jinou banku, a to už je zpoplatněné a myslím, že ne málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat