Air Bank - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.8.12 23:44

Přesně tak jsem to vyřešila - u mBank mám osobní účet a u Air bank spořící. A jsem spokojená :-)

• Citovat
  • Upravit
Karolina169
17.8.12 11:19

Měsíční vklad?

Ahoj, také přemýšlím o spořícím účtu u Air Bank, ale nikde jsem se nedočetla, jestli se tam musí měsíčně dávat nějaký obnos a kdyžtak kolik, nebo jestli je možnost dát jednorázový vklad a pak na to třeba ten rok nešáhnout. Děkuju za odpověď!

• Citovat
  • Upravit
12651
17.8.12 11:21
@Karolina169 píše:
Ahoj, také přemýšlím o spořícím účtu u Air Bank, ale nikde jsem se nedočetla, jestli se tam musí měsíčně dávat nějaký obnos a kdyžtak kolik, nebo jestli je možnost dát jednorázový vklad a pak na to třeba ten rok nešáhnout. Děkuju za odpověď!

My jsme tam jednorázově dali peníze a teď už nic neposíláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karolina169
17.8.12 11:22
@raddysl píše:
Ahoj, mám Air Bank pro spořící účet (zatím fakt bezva, založení během chviličky online, úrok drží dlouho, navíc garantují, že jejich úrok bude vždy mezi 3 nejvyššími), a momentálně hledám druhou banku pro běžný účet (jako fakt jen běžné věci) a to mi vychází nelépe Fio, ale mají málo bankomatů, tak mě zaujala zde tolik propagovaná MBank.
Zkrátka, ideální je kombinace: Air na spoření a Fio/nyní spíš ta Mbank na běžný ú.

• Citovat
  • Upravit
Karolina169
17.8.12 11:25
@jessikka píše:
My jsme tam jednorázově dali peníze a teď už nic neposíláme.

A ani šáhnout na to nemusim? Mám na mysli, že když si tam vložim třeba 10 000 a pak to tam nechám prostě ležet a úročit, tak že nebude žádný problém, žádný poplatek atd.

• Citovat
  • Upravit
12651
17.8.12 11:26
@Karolina169 píše:
A ani šáhnout na to nemusim? Mám na mysli, že když si tam vložim třeba 10 000 a pak to tam nechám prostě ležet a úročit, tak že nebude žádný problém, žádný poplatek atd.

Pokud vím, tak nic neplatíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karolina169
17.8.12 11:28

To zní tak dobře, až se mi tomu nechce věřit :D

• Citovat
  • Upravit
528
19.8.12 10:38

Naopak, nechce se mně věřit, že po mnoha letech fungování nízkonákladových bank (mBank od roku 2007) má někdo stále ještě účet - pokud ho k tomu nenutí okolnosti - u velkých bankovních molochů. Nic neplatit je již dlouhou dobu běžné :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
23.8.12 23:04

Mam air bank a jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
27.8.12 09:38

Taky máme air bank a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Omertacze
28.8.12 21:18

Mám GE money bank genius gratis, byla to velká akce na lákání klientů, výběry, vklady, internet. bankovnictví převody, vedení účtu doživotně zdarma!!

• Citovat
  • Upravit
Omertacze
28.8.12 21:38

Lidi hodnotíte úrok 2,3-2,5% ale inflace čili znehodnocení měny je okolo 3% takže toho moc nenaspoříte. nehleďte moc na takové tabulky, pač pokud nevložíte alespoň milión, nám obyčejným lidem se to neoplatí. jinak zpět k tématu využil jsem služeb akce genius gratis u GE. a neoficiální prohlášení je, že tato akce kdy jsou všechny běžné využívané transakce ci akce zdarma (internet. bank.,převody peněz z účtu, vedení účtu i dokonce vklady a Výběry z přepážky) mají být 999 měsíců v platnosti.. to je něco přes 83 let, mi je 23 takže nás už to trápit nebude, cením si GE jsou ochotní, vstřícní, nečekám déle než 5 minut. s KB končím jen vedení účtu 85 a roční platba za využívání platební karty dělá 485 vždy v únoru.. proč neušetřit minimálně 1500 a to je jen vedení účtu a karty nepočítaje výběr 1× - 5kč je to hyenismus

• Citovat
  • Upravit
43
28.8.12 21:58

Já mám v Air bank 2,7%.. a furt lepší, než mít peníze doma pod polštářem…
A jen tak mimochodem - za výběr u KB je 9Kč. Ale vrátím mi to za platbu kartou. Tímto se jich nechci zastávat, jen pro upřesnění ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6111
1.10.12 12:10

My máme s manželem KB G2,ještě pořád má studentský, ale i tak platíme poplatky za výběry, vedení a hlavně jakýsi poplatky za položky(!!!)nu děs, a víc jim platit nehodláme. Takže přejdeme zřejmě k mBank, bohatě nám bude stačit obyč účet, ke kterému budu mít kartu já i on a nebudou strhávat poplatek za to, že platím, to je na hlavu. Spořící máme ING konto a tam též opravdu nic neplatíme, jen k němu musí být taky nějaký běžný-tzv. transakční účet, ze kterého eventuelně posíláme peníze nebo na který se dají z ING peníze poslat, lepší když leží na kontu než doma v polštáři :-)přecejen za ty 2 roky, co ho máme, tak už nám tam nějaká kajda naskočila. Hypotéku budem řešit příští rok, tak uvidíme. akorát máme u KB ještě stavebko a penzijko (teda manžel),půjde zrušit pouze ten běžný účet a stavebko a penzijko nám tam zůstane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
1.10.12 12:14

@omandra Přesně, myslím si, že mBank účet je vhodný pro nenáročné klinty, kteří nepotřebují extra služby, ale jde jim o to neplatit nic navíc. Určitě ho má hodně studentů. My taky, byť studenti nejsme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat