Air Bank - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3491
18.4.12 12:53

@Rascal
Krásný srovnání :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
18.4.12 13:09

Super, díky za srovnání. Já mám bohužel u KB hypotéku, takže se od nich jen tak nedostanu,ale uvidíme za 2roky, kdy mi končí fixace.. Ale manžel je u ČS a ten bude jistě za všechny tyto informace rád.. Pište, pište, pište.. :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
18.4.12 13:13

Souhlas, že ČS je děs :palec: taky bohužel mám, ale kvůli hypo nejde zrušit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
18.4.12 13:21
@El-Brno píše:
Souhlas, že ČS je děs :palec: taky bohužel mám, ale kvůli hypo nejde zrušit :cert:

On sice účet nepůjde kvůli hypo zrušit, ale pokud tam budeš mít jen jednu příchozí platbu (co si pošleš na splátku) a odchozí (splátku), tak můžeš za účet platit „jen“ 25 Kč měsíčně. To je úplně nejnižší sazba, kterou mají. A ostatní věci si už můžeš řešit přes účet v jiné bance a zadarmo. Takže možná lepší přejít k jiné bance a tady u ČS si to nechat osekat jen na těch 25 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
18.4.12 13:25

A jste si jistí, že účet nejde zrušit? Pracovala jsem v ČS a řekla bych, že není problém mít jen hypo a platit z jinýho účtu v jiný bance, ne? Teda hypo jsem nedělala, ale řekla bych, že na sebe s účtem nejsou vázaný…
Možná Vám řeknou, že to nejde, ale to by mohl být obchodní tah. Zkuste nejdřív zajít do ČS s tím, že chcete hypo platit z jinýho účtu v jiný bance. Pokud to půjde, tak by neměl být problém pak zrušit i samotný ´účet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
18.4.12 13:28
@Salvaje píše:
A jste si jistí, že účet nejde zrušit? Pracovala jsem v ČS a řekla bych, že není problém mít jen hypo a platit z jinýho účtu v jiný bance, ne? Teda hypo jsem nedělala, ale řekla bych, že na sebe s účtem nejsou vázaný…
Možná Vám řeknou, že to nejde, ale to by mohl být obchodní tah. Zkuste nejdřív zajít do ČS s tím, že chcete hypo platit z jinýho účtu v jiný bance. Pokud to půjde, tak by neměl být problém pak zrušit i samotný ´účet…

My máme přímo ve smlouvě o hypo napsané, že se musí platit z účtu v ČS a taky jsme za to ještě „dostali slevu“ nějakou desetinu z úroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
18.4.12 13:31

@janusska
Aha, tak to pardon :oops: To jsem netušila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
18.4.12 14:00
@janusska píše:
On sice účet nepůjde kvůli hypo zrušit, ale pokud tam budeš mít jen jednu příchozí platbu (co si pošleš na splátku) a odchozí (splátku), tak můžeš za účet platit „jen“ 25 Kč měsíčně. To je úplně nejnižší sazba, kterou mají. A ostatní věci si už můžeš řešit přes účet v jiné bance a zadarmo. Takže možná lepší přejít k jiné bance a tady u ČS si to nechat osekat jen na těch 25 Kč.

No tak to máme. jenže to máš poplatek za vedení hypotéky, poplatek za účet, pak jednou za čas poplatek za kartu (bohužel třeba ukradnutou), pak párkrát něco náhodou potřebuješ převést z jednoho účtu na druhý a už jsou to 3 stovky jen na těch blbých poplatcích. Jinak jsem psala výš, že jako hlavní účet máme Mbank.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
18.4.12 14:01
@Salvaje píše:
Možná Vám řeknou, že to nejde, ale to by mohl být obchodní tah. Zkuste nejdřív zajít do ČS s tím, že chcete hypo platit z jinýho účtu v jiný bance. Pokud to půjde, tak by neměl být problém pak zrušit i samotný ´účet…

Ano, je to bohužel ve smlouvě. Už mě teda napadlo, jak by se to možná dalo obejít, ale zase by to bylo rizikové a to mě za to nestojí, fixace končí v listopadu a pak pápá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19019
18.4.12 15:01

Můžu se zeptat? Vím že Mbank nemají pobočku, mám u Mbank účet kvůli spoření, kde si posílám peníze bokem, ale hlavní mám u ČS z toho důvodu, kdybych potřebovala vložit peníze v hotovosti (což teda dlouho nenastalo, to až si někdy vsadím a vyhraju miliony, haha :) )… přemýšlím, že ČS zruším, at neplatím poplatky, kdybych náhodou potřebovala vložit peníze do Mbanky v hotovosti, je nějaká možnost nebo vůbec žádná? Někdo myslím psal, že posílá z pošty, to nějak jde? Děkuji za radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
18.4.12 16:25
@Schnapi píše:
Můžu se zeptat? Vím že Mbank nemají pobočku, mám u Mbank účet kvůli spoření, kde si posílám peníze bokem, ale hlavní mám u ČS z toho důvodu, kdybych potřebovala vložit peníze v hotovosti (což teda dlouho nenastalo, to až si někdy vsadím a vyhraju miliony, haha :) )… přemýšlím, že ČS zruším, at neplatím poplatky, kdybych náhodou potřebovala vložit peníze do Mbanky v hotovosti, je nějaká možnost nebo vůbec žádná? Někdo myslím psal, že posílá z pošty, to nějak jde? Děkuji za radu…

Můžeš je vložit prostřednictvím jiné banky, ale už teda nevím za kolik to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19019
19.4.12 06:36

@Salvaje Děkuji, to jsem si myslela… ale to bych asi už neměla z jaké :-(… no ale beztak jsem to doted nepotřebovala, takže ještě popřemýšlím :-) díky za odpověd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
19.4.12 09:31

Každopádně z pošty to půjde každopádně. Vyplní se složenka a je to. Jediný co je, tak složenky zadarmo nejsou… Ceník složenek je někde na www.cpost.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19019
19.4.12 10:09

@Rascal aha, vidíš, já jak složenky nepoužívám, tak mi to nedošlo, že můžu ze složenky na účet… ceník ted nechci projíždět, ale asi i tak se mi vyplatí zrušit účet, kde platím měsíčně tolik poplatků a jestli budu potřebovat jednou za pět let vložit peníze v hotovosti tak to je asi hodně, kdoví zda to vůbec budu potřebovat :mrgreen: díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
19.4.12 15:16

@Schnapi
tak pokud nebudeš vkládat měsíčně, tak se Ti to určitě vyplatí :mrgreen:
A přes tu jinou banku jsem to myslela tak, že dojdeš do jakékoliv banky s hotovostní přepážkou a řekneš, že chceš vložit peníze na účet v jiné bance. Nemusíš mít účet tam, kam jdeš fyzicky vkládat. Ale ze zkušeností vím, že se to moc nedělá, tak to ne všichni pokladníci umí a někteří pak tvrdí, že to nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat