Air Bank - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@alik.mamca píše:
Ještě k půjčce pokud přijdete na pobočku tak během par minut se dozvite zda ji dostanete. Je to bezva.
Děkuji aliku, půjdeme se zeptat ![]()
- Citovat
- Upravit
Určitě to udělejte co nejdřív jako nový klient můžete získat až 200 000 to záleží jak to systém vyhodnotí opravdu. Přístup bankéřů je opravdu jako v té reklamě.
Doporučuji.
- Citovat
- Upravit
Tak já jsem s nima byla taky spokojená, ale jen do chvíle, než se mi podařilo ztratit platební kartu. Pak jsem zjistila jak velký problém pro mě je, že je to bezhotovostní banka. Takže z účtu na pobočce nešlo vybrat a tak jsem si musela nechat přeposílávat peníze na účet kamarádky, než mi dorazila nová karta.
Ale to je tak jediné minus, jinak jednáni s nima vždy v pohodě a snaží se vyjít maximálně vstříc.
- Citovat
- Upravit
No to určitě v budoucnu se zlepší je to totiž uplné miminko tak si myslím že to budou vylepšovat. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila… sice jsem nečetla úplně všechno ale to co jsem se dočetla, mě akorát utvrdilo v rozhodnutí k air bank přejít… jsem u KB a už jich mám plný zuby… obden mi strhávají 9 Kč a nejsou schopný říct za co…prý prostě POPLATTKY!! takovou lichvu už nadále podporovat nebudu…fakt mi to pije krev… ve čtvrtek jdu na pobočku
jem máte někdo zkušenosti s půjčkama od nich?? je složité jí dostat?? díky a mějte se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím Terry - my právě odcházíme z ČS, taky kvůli poplatkům a i kvůli neochotě (ale to je záležitost lidí na pobočce). Byli jsme se zeptat do AirB a bezproblému - jak účet, tak půjčka. Trochu jsem váhala mezi AB a FIO, kvůli poplatku za odchozí platbu, ale teď to v AB změnili a skoro vše je za 0+bonus úročení běžného účtu. Takže jsme u Air. Půjčku jsme v AB dostali tak jak slibujou, byla schválena během 4 dní (ale to jen kvůli návalu lidí), jinak jsou peníze na účtu hned. Člověk samozřejmě musí mít dokladován dostatečný příjem. Já osobně jsem příjemně překvapena z přístupu AB, začínám jí „mít ráda“
a doufám se se jim (nám) bude dařit. ![]()
- Citovat
- Upravit
Jee tak to jsem moc ráda, že doopravdy slyším něco hezkého a že tak jak to slibujou v reklamě, že to tak doopravdy je
jen když jsem tam telefonovala, tak mě překvapilo, že na schálení půjčky mi stačí doklad totožnosti a poslední 3 výpisy z účtu…žádné potvrzení z práce…ale tím líp, jako mile mě to překvapilo
tak to se těším až tam ve čtvrtek půjdu… jen teda jsem myslela, že mi řeknou hned, jestli mi půjčku schálí nebo ne…ale co HONEM se ani pes nevys**
díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Přemýšlíme taky nad změnou, ale jen tak čistě teoreticky bych se chtěla zeptat co se stane, když se banka,,nechytne´´ nebo jak bych to řekla. Co se děje s klientama, účty a podobně?§ Nevíte někdo? Nezažili jste to tady už? Jako v Čr.. Díky.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, tak to netuším
zkušnost s tím nemám, ale banka by měla být pojištěná proti úpadku, ne?? ale nevím kdo by mě pak vyplatil
já tohle asi řešit nemusím, nemáme uložené ani našetřené desetitisíce… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TerryAndRuddy Což to, ale přeci jen tam člověk vloží osobní údaje, adresy a všechno?!
Nehledě např. splátky, pojistky a podobně?! Když skončil Direct, nechal dojít smlouvy a bylo to. Ale to byla pojišťovna. V případě banky ![]()
- Citovat
- Upravit
@Brooucinda píše:
@TerryAndRuddy Což to, ale přeci jen tam člověk vloží osobní údaje, adresy a všechno?!Nehledě např. splátky, pojistky a podobně?! Když skončil Direct, nechal dojít smlouvy a bylo to. Ale to byla pojišťovna. V případě banky
aha…tak nad tím jsem takhůe nepřemýšlela… tak to nevím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brooucinda píše:
@TerryAndRuddy Což to, ale přeci jen tam člověk vloží osobní údaje, adresy a všechno?!Nehledě např. splátky, pojistky a podobně?! Když skončil Direct, nechal dojít smlouvy a bylo to. Ale to byla pojišťovna. V případě banky
tak my jsme „krach“ banky zažili (konkr. Union banka) - ano, všechny banky jsou pojištěné, jen se po nějakou dobu nedostanete k penězum co máte na účtu. Bylo to už pár lety, trvalo to myslím pár měsíců (možná 1/2rok?) než nám vklady vyplatila jiná (pověřená) banka (nebylo to 100%
) + půjčka, kterou jsme tam měli byla dle smlouvy „okamžitě“ splatná! Teď máme finance rozděleny mezi 2 banky a i když taky nemáme ani ty desetisíce
, doufám nekrachnou obě. Ale teď je zas „jiná doba“, tak nevím. zdar
- Citovat
- Upravit
Ještě k půjčce pokud přijdete na pobočku tak během par minut se dozvite zda ji dostanete. Je to bezva.