Air Bank - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
alik.mamca
25.3.13 13:25

Ještě k půjčce pokud přijdete na pobočku tak během par minut se dozvite zda ji dostanete. Je to bezva.

• Citovat
  • Upravit
alenya
25.3.13 14:00
@alik.mamca píše:
Ještě k půjčce pokud přijdete na pobočku tak během par minut se dozvite zda ji dostanete. Je to bezva.

Děkuji aliku, půjdeme se zeptat :mavam:

• Citovat
  • Upravit
alik.mamca
26.3.13 09:05

Určitě to udělejte co nejdřív jako nový klient můžete získat až 200 000 to záleží jak to systém vyhodnotí opravdu. Přístup bankéřů je opravdu jako v té reklamě. :lol: :lol: Doporučuji.

• Citovat
  • Upravit
barcas11
27.3.13 13:55

Tak já jsem s nima byla taky spokojená, ale jen do chvíle, než se mi podařilo ztratit platební kartu. Pak jsem zjistila jak velký problém pro mě je, že je to bezhotovostní banka. Takže z účtu na pobočce nešlo vybrat a tak jsem si musela nechat přeposílávat peníze na účet kamarádky, než mi dorazila nová karta.
Ale to je tak jediné minus, jinak jednáni s nima vždy v pohodě a snaží se vyjít maximálně vstříc.

• Citovat
  • Upravit
alik.mamca
27.3.13 14:05

No to určitě v budoucnu se zlepší je to totiž uplné miminko tak si myslím že to budou vylepšovat. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
11952
27.3.13 16:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alik.mamca
28.3.13 01:53

odpověd

A co s tím dobry ne.

• Citovat
  • Upravit
13.4.13 17:55

Ahoj, jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila… sice jsem nečetla úplně všechno ale to co jsem se dočetla, mě akorát utvrdilo v rozhodnutí k air bank přejít… jsem u KB a už jich mám plný zuby… obden mi strhávají 9 Kč a nejsou schopný říct za co…prý prostě POPLATTKY!! takovou lichvu už nadále podporovat nebudu…fakt mi to pije krev… ve čtvrtek jdu na pobočku :P jem máte někdo zkušenosti s půjčkama od nich?? je složité jí dostat?? díky a mějte se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alenya
13.4.13 18:26

Zdravím Terry - my právě odcházíme z ČS, taky kvůli poplatkům a i kvůli neochotě (ale to je záležitost lidí na pobočce). Byli jsme se zeptat do AirB a bezproblému - jak účet, tak půjčka. Trochu jsem váhala mezi AB a FIO, kvůli poplatku za odchozí platbu, ale teď to v AB změnili a skoro vše je za 0+bonus úročení běžného účtu. Takže jsme u Air. Půjčku jsme v AB dostali tak jak slibujou, byla schválena během 4 dní (ale to jen kvůli návalu lidí), jinak jsou peníze na účtu hned. Člověk samozřejmě musí mít dokladován dostatečný příjem. Já osobně jsem příjemně překvapena z přístupu AB, začínám jí „mít ráda“ :) a doufám se se jim (nám) bude dařit. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13.4.13 18:33

Jee tak to jsem moc ráda, že doopravdy slyším něco hezkého a že tak jak to slibujou v reklamě, že to tak doopravdy je :) jen když jsem tam telefonovala, tak mě překvapilo, že na schálení půjčky mi stačí doklad totožnosti a poslední 3 výpisy z účtu…žádné potvrzení z práce…ale tím líp, jako mile mě to překvapilo :mrgreen: tak to se těším až tam ve čtvrtek půjdu… jen teda jsem myslela, že mi řeknou hned, jestli mi půjčku schálí nebo ne…ale co HONEM se ani pes nevys** :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: díky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
13.4.13 18:39

Ahoj. Přemýšlíme taky nad změnou, ale jen tak čistě teoreticky bych se chtěla zeptat co se stane, když se banka,,nechytne´´ nebo jak bych to řekla. Co se děje s klientama, účty a podobně?§ Nevíte někdo? Nezažili jste to tady už? Jako v Čr.. Díky.

• Citovat
  • Upravit
13.4.13 18:47

Ahoj, tak to netuším :nevim: zkušnost s tím nemám, ale banka by měla být pojištěná proti úpadku, ne?? ale nevím kdo by mě pak vyplatil :D já tohle asi řešit nemusím, nemáme uložené ani našetřené desetitisíce… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
13.4.13 18:50

@TerryAndRuddy Což to, ale přeci jen tam člověk vloží osobní údaje, adresy a všechno?! :nevim: Nehledě např. splátky, pojistky a podobně?! Když skončil Direct, nechal dojít smlouvy a bylo to. Ale to byla pojišťovna. V případě banky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13.4.13 19:35
@Brooucinda píše:
@TerryAndRuddy Což to, ale přeci jen tam člověk vloží osobní údaje, adresy a všechno?! :nevim: Nehledě např. splátky, pojistky a podobně?! Když skončil Direct, nechal dojít smlouvy a bylo to. Ale to byla pojišťovna. V případě banky :nevim:

aha…tak nad tím jsem takhůe nepřemýšlela… tak to nevím :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alenya
14.4.13 15:37
@Brooucinda píše:
@TerryAndRuddy Což to, ale přeci jen tam člověk vloží osobní údaje, adresy a všechno?! :nevim: Nehledě např. splátky, pojistky a podobně?! Když skončil Direct, nechal dojít smlouvy a bylo to. Ale to byla pojišťovna. V případě banky :nevim:

tak my jsme „krach“ banky zažili (konkr. Union banka) - ano, všechny banky jsou pojištěné, jen se po nějakou dobu nedostanete k penězum co máte na účtu. Bylo to už pár lety, trvalo to myslím pár měsíců (možná 1/2rok?) než nám vklady vyplatila jiná (pověřená) banka (nebylo to 100% :( ) + půjčka, kterou jsme tam měli byla dle smlouvy „okamžitě“ splatná! Teď máme finance rozděleny mezi 2 banky a i když taky nemáme ani ty desetisíce :), doufám nekrachnou obě. Ale teď je zas „jiná doba“, tak nevím. zdar

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat