20% sleva v DM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já také doufám a pevně věřím,mám tu pár nákupů,které nechci dělat jen tak naostro bez slevičky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, nemate prosim nektera info, ze by tento mesic opet vysly nekde kuponky???Moc diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky budu za info ráda, jen těch posledních 20% mi udělalo slevu 900 Kč sice jsem tam taky pěknou sumu nechala, ale mám zásobu prášku, plin a gelu do myčky na kdoví jak dlouho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím,že se to ofiko dozvíme z jejich stránek od 10.6. To mají mít nový leták a předtím to bylo také tak,že s novým letákem byla nová sleva,tak jedině doufat. Nechce se mi teď utrácet ta srpnová ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vypadá to,že slevička v novinách nebude. Dnes mi přišel mail,že je tu opět čtyřlístek štěstí-za 100 bodů můžete vylosovat až 20% slevu na nákup,nejnižší je 10%. Ale jak se říká naděje umírá poslední… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V prodejně nám řekli, že už žádná další sleva v novinách prý nebude…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dokonce…no tak je to zpečetěné. Loni jsem měla štěstí na 2×20%,tak uvidíme. Holt jsme se moc namlsali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, obnovuju diskuzi. Kamarádka mi říkala, že někde zahlídla, že mají mít v DMku 20% slevu na nákup, ale neví o tom žádný podrobnosti. Ani jestli to platí ve všech obchodech. Na netu jsem o tom nic nenašla. Nevíte někdo? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LolaAA píše:
Ahoj, obnovuju diskuzi. Kamarádka mi říkala, že někde zahlídla, že mají mít v DMku 20% slevu na nákup, ale neví o tom žádný podrobnosti. Ani jestli to platí ve všech obchodech. Na netu jsem o tom nic nenašla. Nevíte někdo? Díky.
bývá to v nově otevřených/zrekonstruovaných prodejnách
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LolaAA píše:
Jedná taková akce teď byla jako oslava 20 let prodejny. Bylo to ve Vyškově, možná i jinde, to nevím, ale ta akce už skončila. Byly to 4 dny od čtvrtka do neděle, minulý týden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit