20% sleva v DM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2969
2.6.12 10:37

Já také doufám a pevně věřím,mám tu pár nákupů,které nechci dělat jen tak naostro bez slevičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
5.6.12 12:35

Ahoj holky, nemate prosim nektera info, ze by tento mesic opet vysly nekde kuponky???Moc diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
5.6.12 21:09

Taky budu za info ráda, jen těch posledních 20% mi udělalo slevu 900 Kč sice jsem tam taky pěknou sumu nechala, ale mám zásobu prášku, plin a gelu do myčky na kdoví jak dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
6.6.12 15:18

Já myslím,že se to ofiko dozvíme z jejich stránek od 10.6. To mají mít nový leták a předtím to bylo také tak,že s novým letákem byla nová sleva,tak jedině doufat. Nechce se mi teď utrácet ta srpnová :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.6.12 14:08

Vypadá to,že slevička v novinách nebude. Dnes mi přišel mail,že je tu opět čtyřlístek štěstí-za 100 bodů můžete vylosovat až 20% slevu na nákup,nejnižší je 10%. Ale jak se říká naděje umírá poslední… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
11.6.12 14:10

V prodejně nám řekli, že už žádná další sleva v novinách prý nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.6.12 14:12

Dokonce…no tak je to zpečetěné. Loni jsem měla štěstí na 2×20%,tak uvidíme. Holt jsme se moc namlsali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
3.9.23 10:48

Ahoj, obnovuju diskuzi. Kamarádka mi říkala, že někde zahlídla, že mají mít v DMku 20% slevu na nákup, ale neví o tom žádný podrobnosti. Ani jestli to platí ve všech obchodech. Na netu jsem o tom nic nenašla. Nevíte někdo? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
3.9.23 10:51
@LolaAA píše:
Ahoj, obnovuju diskuzi. Kamarádka mi říkala, že někde zahlídla, že mají mít v DMku 20% slevu na nákup, ale neví o tom žádný podrobnosti. Ani jestli to platí ve všech obchodech. Na netu jsem o tom nic nenašla. Nevíte někdo? Díky.

bývá to v nově otevřených/zrekonstruovaných prodejnách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
3.9.23 13:39
@LolaAA píše:
Ahoj, obnovuju diskuzi. Kamarádka mi říkala, že někde zahlídla, že mají mít v DMku 20% slevu na nákup, ale neví o tom žádný podrobnosti. Ani jestli to platí ve všech obchodech. Na netu jsem o tom nic nenašla. Nevíte někdo? Díky.

Jedná taková akce teď byla jako oslava 20 let prodejny. Bylo to ve Vyškově, možná i jinde, to nevím, ale ta akce už skončila. Byly to 4 dny od čtvrtka do neděle, minulý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat