20% sleva v DM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Trojlístek píše:
@1024 A prosím tě, že jsem tak smělá…Co jsi vše nakoupila?
Mňo,plen a ubrousků máme plno. Ale kuponku na Pampers ubrousků mám ještě dost a tak nekup to,když je to tak levný,pak nějaká mýdla,sprcháče,intimky,tampony,pasty,sáčky do koše,savo,chci i žiletky do Wilkinson dtrojku,ale nemají potvory… Tentokrát pleny ne. Ale mám kolem 1000 bodíků a ještě kuponek do srpna,tak přemýšlím nad plenama Pampers,ale máme tu zásobu na 7 měsíců,tak nevím,nevím ![]()
Jinak síťku jsem nenašla,koukala jsem okolo Raidů a mucholapek,nebyla tam.
Dneska jsem brala jen Jupíka watter a chtěla nějaký lak na nehty od Lorealu,jak je teď slevový kuponek,ale bylo to tam total vybrakované ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…beru tedy i jídlo na ty slevy,přesnídávky Alnatura,špaldoto,a sušenky od Zemanky.No,a možná si dopřeju i nějakou kosmetiku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prosím vás nemáte přehled, na kolik přijde 1ks těch jejich plenek (vel 4+ nebo 5) v tom mega balení v krabici? Oni tam snad nikdy nemají cenu totiž, jen u těch menších balení nebo u velikostí, které nepotřebuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 Bych ráda na ten Joker dekorativní kosmetiky L´Oréal lesk na rty s takovým tím srdíčkovým aplikátorem, ale jak už jsem psala, náš tatínek teď dlouho o DM nechce ani slyšet, ale ty síťky mi leží v hlavě, bývaly tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek píše:
@1024 Bych ráda na ten Joker dekorativní kosmetiky L´Oréal lesk na rty s takovým tím srdíčkovým aplikátorem, ale jak už jsem psala, náš tatínek teď dlouho o DM nechce ani slyšet, ale ty síťky mi leží v hlavě, bývaly tam
Já taky v nadšení zajela k regálu dekorativky a prd. Sítku bych taky brala,do kuchyně mi lítají vosy a já z nich mám panickou hrůzu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek píše:
@Banny.J Prosím tě, že jsem taky tak smělá…měli tam ty síťky do oken?
Já jsem ty síťky nenašla
Zkusím pohledat ještě v DM ve Vršovicích, ještě mám dva kupónky z novin
o to důvod tam jít ![]()
Holky a kupujete si ten jejich odstraňovač skvrn za 30,– s tím kartáčkem? Doporučuju, myslím, že je to žlučové mýdlo, ale nechci lhát. Já jsem furt kupovala Vanish a žádná velká skvrna mi po něm teda nezmizela a tenhle jejich odstraňovač mi vyčistil půl roku zaschlou skvrnu od červeného vína ![]()
Jinak nedám dopustit na ten jejich holící gel - Balea růžová, Gilete už není co býval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Banny.J Já jsem taky Vanish zavrhla a kupuji jejich žlučové mýdlo,ale tuhé. Ono na těch reklamách něco je - špatné se musí podporovat a dobré se prezentuje samo. Už kupuji i jejich přípravky do myčky,tekuté mýdlo na ruce-malinové,nádherně voní. Prostě dm miluju a je mi docela líto,že už další mimi nebude,nebudu dělat sysla a radovat se jak jsem nakoupila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mám kupon z MF Dnes a hned příští týden v pondělí ho využiju!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 píše:
@Banny.J Já jsem taky Vanish zavrhla a kupuji jejich žlučové mýdlo,ale tuhé. Ono na těch reklamách něco je - špatné se musí podporovat a dobré se prezentuje samo. Už kupuji i jejich přípravky do myčky,tekuté mýdlo na ruce-malinové,nádherně voní. Prostě dm miluju a je mi docela líto,že už další mimi nebude,nebudu dělat sysla a radovat se jak jsem nakoupila
já mám ráda jejich čistič na sklokeramiku,a na nerez dřez,a nedávno jsem si koupila i na troubu a čistič do pračky.Jen ten návor je nějakej nesrozumitelnej ![]()
Tablety do myčky taky zkusím,ale máme tu 1 a kus krabice Somatu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strelish píše:
Holky prosím vás nemáte přehled, na kolik přijde 1ks těch jejich plenek (vel 4+ nebo 5) v tom mega balení v krabici? Oni tam snad nikdy nemají cenu totiž, jen u těch menších balení nebo u velikostí, které nepotřebuju
Já kupuji vel. 5 a jedna vyjde okolo 3,70 se slevou 25.procent
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děvčata, ptala jsem se na ty síťky do oken, teď v pondělí. A loni je prý prodávali, ale letos nee. Sem si už myslela, že jsem blázen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit