Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky prosím plaším tady jako blbec, už jsme si teda volala k doktoru a v půl jedné tam mám být. Co jsme těhu, tak mi bříško nebolelo. Od včera od oběda mě dost bolí břicho nad pupíkem, občas i dole a jde mi to až do zad, je možné že to je jen od rostoucí dělohy?
Přijde mi to divné od dělohy, to mě bolí vždy spíš dole v podbřišku. Mě ale napadlo něco jiného možná se budeš smát, ale v prvním těhu jsem dost trpěla na zácpu a zaražené prdy
a to bylo přesně jak to popisuješ jakoby v místě pupíku (střeva už jsou natlačená tam) a pak v zádech. Držím palce ať to nic jiného není, ale určo si k doktorovi dojeď. ![]()
Mě to takhle vystřelovalo až do třísel, letěla jsem k doktorovi a ten mi řekl, že tyto bolesti může způsobit rostoucí děloha.
@cezet tipla bych si žlučník. Nebo ta plynatost, ta dokáže bolet ukrutně, zažila jsem v prvním těhotenství, pokud na nic nepřijde, tak doporučuju espumisan, smí se v těhotenství.
Ještě mě napadají natahující se, případně praskající srůsty, například nezižeberní, člověk o onich celý život nemusí vědět, není to nic špatného, ale když se začnou natahovat, tak to bolí jak kráva ![]()
Ahoj já jsem ve 31tt a nedávno jsem zažívala šílenou bolet kolem pupíku šlo to až to zad a tam dolů a dr. mi řekl že to je pupečnéková kila že se stím nedá nic dělat jen nejspíš půjdu rodit císařem tak neboj
Mě taky bolelo nad pupíkem a šlo to dozad a nakonec to byla ledvinová kolika
takže diagnosa bude opravdu jen a jen na doktorovi.
Ale přeju aT to není nic závažného ![]()