Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přeji všem krásný slunečný podvečer…Potřebovala bych poradit. MS mám zpožděnou jen asi o cca 7 dní, Test jsem si už dělala několikrát a byl vždy jasně pozitivní. Dnes jsem byla u DR a mam zvětšenou sliznici, ale ještě nebylo nic vidět. Prosím napište mi zkušené maminky, kdy tam něco uvidí. Na kontrolu jdu za 14 dní…Dr má teď dovču…říkala, že pokuď jsem těhu, tak to už bude jasně vidět. Jinak trpím žravostí, mam menší bolesti v podbříšku, nateklá prsa aj. symptomy podobné těhu. Děkuju Vám ![]()
@kaseny88 píše:
Přeji všem krásný slunečný podvečer…Potřebovala bych poradit. MS mám zpožděnou jen asi o cca 7 dní, Test jsem si už dělala několikrát a byl vždy jasně pozitivní. Dnes jsem byla u DR a mam zvětšenou sliznici, ale ještě nebylo nic vidět. Prosím napište mi zkušené maminky, kdy tam něco uvidí. Na kontrolu jdu za 14 dní…Dr má teď dovču…říkala, že pokuď jsem těhu, tak to už bude jasně vidět. Jinak trpím žravostí, mam menší bolesti v podbříšku, nateklá prsa aj. symptomy podobné těhu. Děkuju Vám
Kolem toho šestého týdne by už mohl vidět i srdíčko
![]()
Mě viděla až v 7 tt, byla jsem tam v 5 tt, ale neviděla vůbec nic
@kotaska91 píše:
rikala, ze je to jeste strasne brzo no…
@kotaska91 píše:
No jasný, je to jak u koho…většinou se ukáže do 8mého týdne…
@kaseny88 píše:
rikala, ze je to jeste strasne brzo no…
To brzy opravdu je…
Mela jsem to stejne jak ty-nejdriv sliznice-za tyden vacek-a dalsi srdicko:-)
Taky jsem mela zvetsenou sliznici a mimi nikde, byla videt az za 14 dni a za 4tydny i srdicko ![]()
Jé pořád tu hledám zda můj prázdný váček 4,3mm v 5+1 je normální a konečně se tu dočítám že asi ano???