Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud jsi měla sex sedmnáctýho, tak prvního je tak akorát na pozitivní test. Žádný zánět ani léky hladinu Hcg nezvednou. Těhotná evidentně jsi.
@Anonymní píše:
Ahoj![]()
MS dostávám pravidelně 10. Den, antikoncepci neberu už nejspíš dva roky to budou.
17.6 sex ; 25 test negativní ; 1.7 test pozitivní (dušík ) dnes dva další už malinko viditelnejsi.Teď se zeptám je možné abych byla v tom když mám 22 den cyklu tudíž 8 dní do menstruace a nemma žádné příznaky?
Hodnota hcG krve 90. Na ultrazvuku nic zatím není je brzy.
Jaké jsou vaše zkušenosti?
Bojím se abych nebyla zklamaná.. a nebo aby nebyli kdyžtak mimoděložní..
Beru antidepresiva Cipralex, mám taky zánět pochvy, je možné že by to ovlivnilo testy?
Napisu to za sebe. 12.12. -Ms, 22.12. Ovulace a sex, 1.1. Pozitivni clearblue digital ![]()
@Anonymní píše:
Tak dneska ráno a do minuty +… Asi to je jasné
Krasne
a digital nemas?
ja plne duveruji jen mu
jinak gratuluji
@janka23 Digital nemam
už jsem utratila dost za testy..
Ale pořád mam pocit že nic nevím, mam pozitivní 4 testy, hcg 89, ale četla jsem si že to nemusí vubec nic znamenat
když mám před menstruací že se to muže zkreslovat ty testy, nebo mimoděléžní..jsem popravdě uplně zdevastovaná stresem, mam to dostat za 7 dní a vubec nevím co si mám myslet ![]()
@Anonymní píše:
@janka23 Digital nemamuž jsem utratila dost za testy..
Ale pořád mam pocit že nic nevím, mam pozitivní 4 testy, hcg 89, ale četla jsem si že to nemusí vubec nic znamenatkdyž mám před menstruací že se to muže zkreslovat ty testy, nebo mimoděléžní..jsem popravdě uplně zdevastovaná stresem, mam to dostat za 7 dní a vubec nevím co si mám myslet
Tak dej to u cas
obo to bude asi i nejrozumnejsi. Drzim pesti, at se tehotenstvi udrzi a je prosperujici. Ale urcite jsi musela ovulovat drive. Do ms mas urcite kratsi dobu
tak vydrz 14dni a sup pak k dr
Ahoj
MS dostávám pravidelně 10. Den, antikoncepci neberu už nejspíš dva roky to budou.
17.6 sex ; 25 test negativní ; 1.7 test pozitivní (dušík ) dnes dva další už malinko viditelnejsi.
Teď se zeptám je možné abych byla v tom když mám 22 den cyklu tudíž 8 dní do menstruace a nemma žádné příznaky?
Hodnota hcG krve 90. Na ultrazvuku nic zatím není je brzy.
Jaké jsou vaše zkušenosti?
Bojím se abych nebyla zklamaná.. a nebo aby nebyli kdyžtak mimoděložní..
Beru antidepresiva Cipralex, mám taky zánět pochvy, je možné že by to ovlivnilo testy?