Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, chtěla bych se zeptat. Trošku se trápím. Byla jsem na kontrole - cca 10 dní zpátky a vše ok. Doktor říkal, že teď by břicho mělo povyrůst, že to tak kolem toho 24tt bývá a že jak děloha roste, tak to můžu cítit na stranách břicha. Mně ale nic neroste a ani nic necítím - žádné natahování vazů apod. Máte zkušenost? Vyrostlo vám třeba taky bříško, aniž byste to pocítily? Děkuji Doufám, že jen zbytečně stresuju.
A co resis? Ze necitis jak ti roste bricho? To ja necitila ani u jednoho. A ani me teda nenapadlo toto resit. Neres blbosti a uzivej si.
Ahojky, jsem teda uz na konci 34tt a žádné natahování atd při růstu bříška jsem necítila, každé těhotenství je individuální, takže te to bolet nemusí. Určitě se zbytečně nemusíš stresovat
Kdybych necítila malou kopat, tak ani nevím ze jsem těhotná ![]()
Ano, vím, že je to třeba prkotina, ale strašně se stresuju kvůli všemu. A všude čtu, že bych měla cítit natahování vazů atd. No jo internet ![]()
Tak necti.
nebo cti, ale pouzivej u toho selsky rozum. Zbytecne se stresujes
@kacaba666 radsi si to necti
.. jinak kazda jsme original. Nekdo ma brisko uz v 15tt a nekdo ho nema jeste v 30tt.. nestresuj se ![]()
Děkuji vám, práve tento týden je nějaký jiný - doteď jsem měla i často hojný výtok a zde dne na den nic. To byl tak můj jediný příznak. A najednou se cítím až moc dobře.
S trochou nadsazky-o prvnim tehotenstvi bych snad ani nevedela, kdybych nezacala rodit
Samozrejme jsem sledovala pohyby a tak, ale absolutne zadne jine potize jsem nemela, ani to pnuti bricha ci bolest vazu ![]()
Koncim 31tt a bricho nemam zadne, o zadnem natahovani nemuze byt ani rec, a jsem totalne v klidu, uzivam si, ze mi nic neboli, neroste, nepribiram. Vyjimka ve vsem, ale libuju si v tom.