Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Holky,
s manželem jsme mimču dali volný průběh a nechráníme se. Vždy jsem ms mela pravidelnou max občas + - týden když na mě něco lezlo. Jenže nyní 23dni mám zpoždění. A shodou náhod mi obvoďák dělal kompletní rozbor krve + moč, kde mi vyšly bílkoviny v moči. Tak jsem si doma dělala těh. test i popravdě s trochou očekávání a nic
Nikdy jsem toto neřešila, mám raději zajít na gyndu nebo ještě počkat? Od kdy je něco poznat u dr či na testu?
Já už trochu natesena a ono se mi splasily hormony asiMoc děkuju
Kdyby jsi byla tehotna, test by to ukazal. Nicmene mozny je vsechno a na gyndu bych v tomhle pripade sla. Telo neni stroj, ale 23 dni je dost… prala bych ti, aby to tehotenstvi bylo, ale spis to vidim blede, kdyz je test negativni.
Holky,

s manželem jsme mimču dali volný průběh a nechráníme se. Vždy jsem ms mela pravidelnou max občas + - týden když na mě něco lezlo. Jenže nyní 23dni mám zpoždění. A shodou náhod mi obvoďák dělal kompletní rozbor krve + moč, kde mi vyšly bílkoviny v moči. Tak jsem si doma dělala těh. test i popravdě s trochou očekávání a nic
Nikdy jsem toto neřešila, mám raději zajít na gyndu nebo ještě počkat? Od kdy je něco poznat u dr či na testu?
Já už trochu natesena a ono se mi splasily hormony asi
Moc děkuju