Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Zajímalo by mě, zda touha po holčičce je pořád…nebo zda zmizí časem ? Vaše pocity, nebo je i závist ? Jak to je u Vás ?dále by mě zajímalo, jestli jste zkoušely podle nějakých rad jak zvýšit pravděpodobnost holčičky ? Myslím ovulaci, stravu apod.
![]()
Tak třeba u někoho je to naopak, my máme dvě holky, manža by možná zkusil toho kluka do třetice, ale že bychom se držely nějakých rad......
. Prostě u nás, pokud se budeme pokoušet o „kluka“ je jedno, že budeme mít případně třetí princeznu.
Jinak kamarádka zkoušela hodně - jídlo, dny vhodné k početí holčičky dle kartářky atd a ..... mají třetího kluka ![]()
Ahoj, odjakživa toužím po holčičce, první mi nevyšla, mám kluka, čekám druhé, s největší pravděpodobností taky kluk, bude mi to líto, protože jsem si ji opravdu strašně přála a když vidím holčičí miminko, tak je mi smutno, ale co nadělám. Do třetího i přes kluka nepůjdu. Napomáhání holčičce, no ono je to stejně prý 50×50 a záleží na spermiích.
Pettulle píše:
Ahoj, odjakživa toužím po holčičce, první mi nevyšla, mám kluka, čekám druhé, s největší pravděpodobností taky kluk, bude mi to líto, protože jsem si ji opravdu strašně přála a když vidím holčičí miminko, tak je mi smutno, ale co nadělám. Do třetího i přes kluka nepůjdu. Napomáhání holčičce, no ono je to stejně prý 50×50 a záleží na spermiích.
znám chlapa, který měl naopak samý holky a když se narodila čtvrtá, odešel od nich ![]()
Trochu zamrzet to může, ale nechápu lidi, co kvůli tomu zkouší bůhví co. Stejně se to ovlivnit nedá ![]()
Pettulle píše:
neházej flintu do žita, však to ještě nemáš potvrzené, ne? ![]()
po holce absolutne netouzim nechapu tu manii, ze kdyz mame kluky musim chtit holku
Já zas mám dvě holky
a neměnila bych.Bylo to mé zbožné přání a nechápu touhu po synovi.Vím,že mít syna, byla bych z toho smutná.
29 píše:
Já zas mám dvě holkya neměnila bych.Bylo to mé zbožné přání a nechápu touhu po synovi.Vím,že mít syna, byla bych z toho smutná.
věř mi, nebyla. Je to tím, že ho nemáš..
Anonymní píše:
Ahojky já vím , že záleží na spermiích klučíci jsou rychlejší no , a zkoušela jsi před tou ovulací 2-3 dny jak se doporučuje ?Pettulle píše:
Vyšlo nám to 2 dny před ovu a pak v den ovu, sice jsem měřila BT, ale cyklus jsem neměla vysledovaný, první byl 30 dní a druhý měl být 29, ale to už potvrdit nemůžu.
Madi, já tomu ale nevěřim a myslim, že na UZ jsem ho tam viděla.
a já nevím, co bych radši ![]()
určitě obojí, ale kdybych si měla vybrat kluk nebo holka, tak fakt nevím…
mám dva kluky a kdybych měla mít třetí, taky bych chtěla spíš kluka ![]()
29 píše:
Já zas mám dvě holkya neměnila bych.Bylo to mé zbožné přání a nechápu touhu po synovi.Vím,že mít syna, byla bych z toho smutná.
No počkat, tobě to neřekl doktor toho kluka ? No pokud ne, tak to může být i holčička přeci, já bych osobně jako laik na sonu nic nepoznala ![]()
Zajímalo by mě, zda touha po holčičce je pořád…nebo zda zmizí časem ? Vaše pocity, nebo je i závist ? Jak to je u Vás ?
dále by mě zajímalo, jestli jste zkoušely podle nějakých rad jak zvýšit pravděpodobnost holčičky ? Myslím ovulaci, stravu apod.