24print - nahrávání

6260
14.12.10 20:44

24 print - nahrávání

PRODSÍM SOS, nevíte někdo, jak se nahrává do 24printu? Potřebuju nechat vytisknout kalendáře (vím, že na poslední chvíli) a prostě mi to tam najednou nejde nehrát (a ani netuším jak). Přitom jsem je tam vloni bez problému zadávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
570
14.12.10 20:46

já jsem nahrávala včera, otrocky stránku po stránce (dvoutýdenní a měsíční kalendář), zas tak strašně dlouho to netrvalo, prostě jsem se bála, aby se mi to nějak nepřeházelo :-)najednou nahrát jsem teda ani nezkoušela, protože jsem nepochopila, jak by ten jejich systém pochopil, co má být který týden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
14.12.10 20:47

Já jsem to dělala včera, normálně si najedeš na ty jejich kolendáře, vybereš jaký chceš a klikneš už na daný týden a nahoře ti vyjede nahrát z počítače.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
14.12.10 20:54
k.a.c.k.a.1 píše:
Já jsem to dělala včera, normálně si najedeš na ty jejich kolendáře, vybereš jaký chceš a klikneš už na daný týden a nahoře ti vyjede nahrát z počítače.

To jo, ale Bibiana asi myslí, že tam najednou nahraje celý kalendář, ne? a ne jen po jednotlivém týdnu / měsíci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65319
14.12.10 20:57

Taky jsem dělala…
vybrala si „vzor“ kalendáře a pak pěkně každý měsíc zvlášt-jinak to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
14.12.10 21:06

Díky za tak rychlý reakce.
Já mám vlastní motiv a prostě když najedu na tu jejich nabídku, objeví se tohle co jako dál? Asi jim zítra zavolám nebo nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
14.12.10 21:08

no, dáš tam, že máš „vlastní motiv kalendáře, na tý další stránce si vybereš, který vlastní motiv máš (jestli měsíční, nástěnný, týdenní apod.). A pak už jenom klikneš na daný měsíc, a pak už jen vložíš fotku odtamtud, kde ji máš uloženou. Ono se to začne nahrávat, pak ti to sdělí, že "Done“ a jdeš na další týden / měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
14.12.10 21:09

2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570

3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
Bibiana píše:
Díky za tak rychlý reakce.
Já mám vlastní motiv a prostě když najedu na tu jejich nabídku, objeví se tohle co jako dál? Asi jim zítra zavolám nebo nevím.

klikni na vlastní, vpravo dole, pak vyber rozměr a můžeš nahrávat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
14.12.10 21:10

No, možná to jde i rychleji… ale už teď jsem ve stresu, že to do vánoc nebude, protože jsem trouba nedala expres tisk… Při sedmidenní lhůtě už bych ho tedy asi dala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
14.12.10 21:17

Aha, tak už vím, v čem je problém, nenačítá se mi tam to okýnko vlevo nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
14.12.10 21:36

Tak vám moc děkuju! Připojila jsem se noťasu a jde to. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie