Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PRODSÍM SOS, nevíte někdo, jak se nahrává do 24printu? Potřebuju nechat vytisknout kalendáře (vím, že na poslední chvíli) a prostě mi to tam najednou nejde nehrát (a ani netuším jak). Přitom jsem je tam vloni bez problému zadávala…
já jsem nahrávala včera, otrocky stránku po stránce (dvoutýdenní a měsíční kalendář), zas tak strašně dlouho to netrvalo, prostě jsem se bála, aby se mi to nějak nepřeházelo
najednou nahrát jsem teda ani nezkoušela, protože jsem nepochopila, jak by ten jejich systém pochopil, co má být který týden ![]()
Já jsem to dělala včera, normálně si najedeš na ty jejich kolendáře, vybereš jaký chceš a klikneš už na daný týden a nahoře ti vyjede nahrát z počítače.
k.a.c.k.a.1 píše:
Já jsem to dělala včera, normálně si najedeš na ty jejich kolendáře, vybereš jaký chceš a klikneš už na daný týden a nahoře ti vyjede nahrát z počítače.
To jo, ale Bibiana asi myslí, že tam najednou nahraje celý kalendář, ne? a ne jen po jednotlivém týdnu / měsíci?
Taky jsem dělala…
vybrala si „vzor“ kalendáře a pak pěkně každý měsíc zvlášt-jinak to nejde
Díky za tak rychlý reakce.
Já mám vlastní motiv a prostě když najedu na tu jejich nabídku, objeví se tohle co jako dál? Asi jim zítra zavolám nebo nevím.
no, dáš tam, že máš „vlastní motiv kalendáře, na tý další stránce si vybereš, který vlastní motiv máš (jestli měsíční, nástěnný, týdenní apod.). A pak už jenom klikneš na daný měsíc, a pak už jen vložíš fotku odtamtud, kde ji máš uloženou. Ono se to začne nahrávat, pak ti to sdělí, že "Done“ a jdeš na další týden / měsíc…
Bibiana píše:
Díky za tak rychlý reakce.
Já mám vlastní motiv a prostě když najedu na tu jejich nabídku, objeví se tohle co jako dál? Asi jim zítra zavolám nebo nevím.
klikni na vlastní, vpravo dole, pak vyber rozměr a můžeš nahrávat ![]()
No, možná to jde i rychleji… ale už teď jsem ve stresu, že to do vánoc nebude, protože jsem trouba nedala expres tisk… Při sedmidenní lhůtě už bych ho tedy asi dala…
Aha, tak už vím, v čem je problém, nenačítá se mi tam to okýnko vlevo nahoře.