Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den chtěla jsem se zeptat bydlíme s manželem v jednom baráku s babičkou s dědou v tom dvougeneračním takže pod jednou střechou ale syn dva a půl let teď když babička za ním přijde dolů tak začne strašně křičet že má odejít a ona vždycky odejde a přitom když za ním chodila předtím tak byl rád že jí uviděl ještě ju zatáhl do pokoje hral si tam s ní.. a teď běda aby otevřela dveře a chtěla by jít sem je pravda že ze začátku on odcházela když za křičel to sem ji několikrát řekla až nechodí že ho to přejde že si zapišti a nechá toho ale ona neposlechla vždycky odešla.. a nechce sní jít ani ven ale to už delší dobu protože když je na hřišti tak mu za kazuje utíkat aby se nespotil a nebyl nemocný a nenechá ho vyválet ani na trávníku na hřišti.. tak jsem se chtěla zeptat jestli to přejde a nebo jak bych to měla řešit to křičení
A nemůžete se vidět na nějaký neutrální půdě, třeba venku? Nebo vy nechodíte k nim?
My když deme knim na horu tak je to v pohodě aji venku když se podkame náhodně tak se to dá je to dobrý, ale jak ona má přijít za ním dolů tak to je katastrofa a to nemluvně když máme odjíždět autem a ona slze schodit dolů že mu jde říct ahoj tak křičí taky Jestli si myslí že on pak nikam nepojede že si jde pro něho ale nedělával to
Mě přijde normální nenechat dítě válet na trávníku a nenechat utíkat. Ty mu to dovoluješ?
zkušenost s tím nemám ale určitě bych to neřešila tak, že babička odejde. Ať si normálně sedne na gauč a počká až on přijde. Přinést „úplatek“? Brát jeho k nim?
No když je na hřišti Tak ho nechám až se tam běhá s děckama nebo že se tam válí po trávníku že jsi tam kopou s balonem a tak nemyslela jsem když je venku škareď ale když je hezky že ho to nenechala
Tak to nevím..A nebo si ho na to naučila ona že vidí že na to reaguje když křičí že odchází ne Jižní Moravy proč..?
@smile_xxx píše: Více
Myslíš, že to bude tou Moravou? To vyjadřování myslím.
@KiliSmells píše: Více
Ty nenecháš dítě NA HŘIŠTI válet se na trávníku? Nebo běhat???
A bublinu už jsi mu pořídila?
Psaní já to mluvím do telefonu takže chyby tam hází ten telefon a já to nestíhám kontrolovat chybí
Nevím jen mě to tak přišlo že si ho na to naučila když za křičel že hned zabouchal dveře a odešla a ne jednou bylo to častěji.. a nebo má jen takové období jak to přišlo tak snad to odejde
@Liberalissima Jsi nějaká radikální, že hned bublinu ne
v zimě mi ani lítání ani válení na zemi ok nepřijde natoz u dvouletaka. Jasně že malá lítá, jasné že se valí. Ale tak ji v tom nepodporuju.