2,5 leté dítě odmítá babičku

31
21.3.25 18:24

2,5 lete dítě nechce. Babičku

Dobrý den chtěla jsem se zeptat bydlíme s manželem v jednom baráku s babičkou s dědou v tom dvougeneračním takže pod jednou střechou ale syn dva a půl let teď když babička za ním přijde dolů tak začne strašně křičet že má odejít a ona vždycky odejde a přitom když za ním chodila předtím tak byl rád že jí uviděl ještě ju zatáhl do pokoje hral si tam s ní.. a teď běda aby otevřela dveře a chtěla by jít sem je pravda že ze začátku on odcházela když za křičel to sem ji několikrát řekla až nechodí že ho to přejde že si zapišti a nechá toho ale ona neposlechla vždycky odešla.. a nechce sní jít ani ven ale to už delší dobu protože když je na hřišti tak mu za kazuje utíkat aby se nespotil a nebyl nemocný a nenechá ho vyválet ani na trávníku na hřišti.. tak jsem se chtěla zeptat jestli to přejde a nebo jak bych to měla řešit to křičení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35792
21.3.25 18:36

A nemůžete se vidět na nějaký neutrální půdě, třeba venku? Nebo vy nechodíte k nim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.3.25 18:42

My když deme knim na horu tak je to v pohodě aji venku když se podkame náhodně tak se to dá je to dobrý, ale jak ona má přijít za ním dolů tak to je katastrofa a to nemluvně když máme odjíždět autem a ona slze schodit dolů že mu jde říct ahoj tak křičí taky Jestli si myslí že on pak nikam nepojede že si jde pro něho ale nedělával to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.3.25 18:43

Na nikoho jiného tak nereaguje jak na ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
21.3.25 18:43

Mě přijde normální nenechat dítě válet na trávníku a nenechat utíkat. Ty mu to dovoluješ? :think: zkušenost s tím nemám ale určitě bych to neřešila tak, že babička odejde. Ať si normálně sedne na gauč a počká až on přijde. Přinést „úplatek“? Brát jeho k nim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.3.25 18:44

No když je na hřišti Tak ho nechám až se tam běhá s děckama nebo že se tam válí po trávníku že jsi tam kopou s balonem a tak nemyslela jsem když je venku škareď ale když je hezky že ho to nenechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.3.25 18:59

Tak to nevím..A nebo si ho na to naučila ona že vidí že na to reaguje když křičí že odchází ne Jižní Moravy proč..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
21.3.25 19:00
@smile_xxx píše: Více

Myslíš, že to bude tou Moravou? To vyjadřování myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
21.3.25 19:01
@KiliSmells píše: Více

Ty nenecháš dítě NA HŘIŠTI válet se na trávníku? Nebo běhat???

A bublinu už jsi mu pořídila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.3.25 19:04

Psaní já to mluvím do telefonu takže chyby tam hází ten telefon a já to nestíhám kontrolovat chybí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.3.25 19:07

Nevím jen mě to tak přišlo že si ho na to naučila když za křičel že hned zabouchal dveře a odešla a ne jednou bylo to častěji.. a nebo má jen takové období jak to přišlo tak snad to odejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
21.3.25 19:27

@Liberalissima Jsi nějaká radikální, že hned bublinu ne :mrgreen: v zimě mi ani lítání ani válení na zemi ok nepřijde natoz u dvouletaka. Jasně že malá lítá, jasné že se valí. Ale tak ji v tom nepodporuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová