Tchyně a kadeřnice

Anonymní
16.3.25 18:31

Tchyně a kadeřnice

Jsem přešla z dnešní konverzace.
Ráno volala tchyně, že by potřebovala odvést je kadeřnici. Že bych tam mohla nechat ostříhat dceru(3r). Na to jsem ji kývla. Domluvily jsme si to, i to kde budu parkovat. Zhruba před hodinou volala manželovi. Že by chtěla aby nás tam odvezl on. Ok. Ale ona, že se stříhat nebude, rozmyslela si to. Místo sebe objednala mě. Tady už mi to začíná být dost nepříjemné. Neřekla jsem nic o tom, že chci ostříhat. Vůbec se mě neptala. Jednoduše mě tam objednala. Vadí mi to. I to, že tam musíme jet vlastně všichni. Kdyby to bylo podle původní domluví tak bych se možná nechala přemluvit. Teď jsem akorad…nevím… naštvaná? Pokud se seknu návštěva kadeřnice bude jenom na pár minut než ostříhá dceru.(Zbytečná práce pro kadeřnici)Pokud mě to přejde bude babička nervózní protože to bude trvat.
Taková blbost a mě to nejde vydejchat :?.
Nějak neumím odlišit jestli jsem naštvaná a tchýni, že mění plán nebo na sebe, že mi to vadí. Měla bych byt vděčná.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65205
16.3.25 18:38
@Anonymní píše: Více

tak já bych se ostříhat nenechala, kdybych nechtěla a někdo mi to takhle udělal. Manipuluje s tebou. Pokud se tchýně nechce ostříhat, proč by tam vůbec jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8497
16.3.25 18:40

Vděčná? 8o Teď tě nechápu, ty se neumíš sama objednat ke kadernici, když ji potřebuješ? Já si upřímně nedovedu představit, že mě kdokoli objedná ke kadernici bez meho vědomí a “jen” mi to oznámí a pojedu tam s celou delegací 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35834
16.3.25 18:46

A ty neumíš otevřít pusu a říct ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
16.3.25 18:47

Ka tedy nevim, ale ja bych ji s tim poslala do haje komplet, ze ja strihat nechci a dcera to mutne taky nepotřebuje a konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
16.3.25 18:52

Proč by ses měla nechat stříhat když nechceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
16.3.25 18:53

A nechtěla ti udělat jen radost? Jakože jsi s dítětem, moc se třeba nikam nedostaneš, nebo si to myslí. Chápu, že tě to naštvalo, pak jde o to, co zamýšlela. Nemusíš se nechat stříhat, ale dle záměru reaguj. Jestli to chtěla udělat radost, tak jí poděkuj, protože ono je to fakt milé, i když výsledek není dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
16.3.25 18:55

Co to je za magořinu? Tchýně chce odvézt ke kadeřnici, ale stříhat se nakonec nechce, tak to snad zruší ne? Proč by ses měla stříhat ty a ještě jí být vděčná? Jestli to není nějaká konspirace, jak tě dostat ke kadeřnici, možná se jí nelíbí tvůj účes :think:. Zavolej jí a řekni, že nikam nepojedete, když odpadá důvod.

• Citovat
  • Upravit
8497
16.3.25 19:00
@KarlKarlson píše: Více

Ale proč nejdřív se objedná ona a pak to najednou zruší a objedná zakl.? :think: Max mě tak napadá, že se kadeřnice naštvala/nebo by se mohla naštvat a tak na rychlo nahlásí zakladatelku. A ještě tam musí i manžel (???). Ale i tak je to celé přitažené za vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10877
16.3.25 19:02

WTF? 8o na co tam má jet ona, když nechce ke kadeřnici? A na co manžel? :P logicky jeď jen ty s dcerou a ber nebo nech bejt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
16.3.25 19:04
@izabe píše: Více
Čtu to napůl, možná to mělo bejt jako překvapení, nebo něco. Jak říkám, třeba byl záměr dobrý a pak je zbytečné na tchýni nějak vyjíždět, stačí být slušný.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
16.3.25 19:07

Já ostříhat nechci, nejedu. Vezme tam chlap jen Vás a dcerku. :palec: :mavam: neřeš problémy, co nejsou tvoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3050
16.3.25 19:14

Já bych se od tchyně ke kadeřnici objednat nenechala teda. :think: tudíž kdyby mi to takto oznámila nejedu nikam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
16.3.25 19:19
@Yasmen píše: Více

Ty jo, asi bych je tam takhle nepustila ani s tou dcerou :mrgreen: kdoví s cim na hlavě by se vrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
17.3.25 11:36

Sama bych se stříhat nenechala a poslala manzela, dceru a tchýni samotnou. Stříhá se dcera ne ty. Tchýně chtěla odvoz, na to jsi jí kývla. Ona si domluvila odvoz manžela takže ty tam vůbec být nemusíš.

Zůstala bych doma a ať si u kadeřnice dělají co chtějí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová