Ignorace švagrovou

11.3.25 05:46

IGNORANCE ŠVAGROVOU

Zdravím Vás milé ženy a prosím o radu

Vloni v létě jsme se pohádali podotýkám kvůli tchýni se ŠVAGROVOU a od té doby se navzájem ignorujeme a ani jsme se neviděli.
Obě bydlíme jinde.
Dům ve kterém bydlí tchýně zdědil můj muž a my ho už pár let opravujeme a zvelebujeme, tchýni tam máme jako břemeno na dožití.
Podotýkám že tchýně je Velmi zlá žena nepořádná nevděčná a zahleděna do sebe.
Když se tam máme potkat se ŠVAGROVOU ona radši nedojede nebo přijede za matkou v jiny čas až my tu nejsme. Švagrová má teď mít 60 let a já nevím zda jí popřát k narozeninám a vlastně ukázat vůli že nechci další zlo, anebo jí vůbec ani nenapsat a vykašlat se na to
Ona mi k svátku také už nenapsala ale před tím to vždy udělala.
Muž to nechává na mě do ničeho mě nenutí.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65205
11.3.25 05:50

SMS té nezabije. A naprosto nechápu, proč to slovo švagrová píšeš pořád takhle. My to pochopíme i přes malá písmenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
11.3.25 06:02

My ji zam mame jako bremeno…je velmi zla zena…
Ty jses tedy darecek k pohledani, fakt. :zed: Ono nic neni cernobile, vis? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
11.3.25 06:04

Jeste jsi mohla napsat neco mal9 o sobe. Treba „Ja jsem naprosto nevdecna a nesnasenliva ***, co si nevidi ani na nos mezi ocima“. :mrgreen:

*edit admin- smazaná vulgarita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4490
11.3.25 06:35

Nechápu, jak s tím souvisí to povídání o tchyni… Prostě jsi se rozhádala se švagrovou a vídat se přece nemusíte. Pokud jsi jí to teď přála, tak asi smsku bych jí poslala. Pokud jste si ublížily tak, že si opravdu nemůžete přijít na jméno, tak se dál ignorujte. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
11.3.25 06:37

Aha, takže tchýně na vás přeosala barák a je nevděčná :lol: Tak to jo. Nechápu, proč tu švagrovou píšeš velkými písmeny :zed: Řadu nemám, protože jsi tu evidentně neposkytla všechny informace. Chyba asi nebude jen na jedné straně, viď? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.25 06:38

@Fee-bee Absolutně nevíš co je to ženskou a co jsme pro ní udělali ty Dárečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
11.3.25 06:45

Tak se odstěhuje/te

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24278
11.3.25 06:45

Záleží na okolnostech. Jestli to byla jednorázová hádka, tak bych popřála. Máme podobnou situaci. Já mám v plánu už udržovat pouze nutný kontakt. Přání k narozeninám ano, ale na kafíčko fakt se švagrovou a tchýní už nepůjdu. Stačilo. Ale nebude to jednoduché. Toto dělám jen fakt kvůli dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24278
11.3.25 06:50

Vrátit barák a odstěhovat se je nejlepší nápad. My už to taky víme. Když to uděláte, tak budete mít klid. My už to teď taky víme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56111
11.3.25 06:56
@Vesnička 123 píše: Více

Ta zla žena vám dala dům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.3.25 06:58

SMS k narozeninám ti ruku nesežere a hned pak se zamysli nad tím, kdo je tady vlastně ten nevděčný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32125
11.3.25 06:59

@Fee-bee Ale jo, občas je to černobílé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
11.3.25 07:28

Pokud nemáš dobrý vztah s tchýní, tak se švagrovou asi jen tak dobrý také nebude (pokud stojí za ní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.3.25 07:31
@Vesnička 123 píše: Více

Vzhledem k tomu, že jsi o tom založila diskuzi, ti nynější situace se švagrovou zřejmě nevyhovuje. Proto bych k narozeninám popřála, může to být první vstřícný krok k lepším vztahům ;) Pokud by na přání nereagovala, aspoň bych měla jasno a brala to za uzavřené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová