Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím Vás milé ženy a prosím o radu
Vloni v létě jsme se pohádali podotýkám kvůli tchýni se ŠVAGROVOU a od té doby se navzájem ignorujeme a ani jsme se neviděli.
Obě bydlíme jinde.
Dům ve kterém bydlí tchýně zdědil můj muž a my ho už pár let opravujeme a zvelebujeme, tchýni tam máme jako břemeno na dožití.
Podotýkám že tchýně je Velmi zlá žena nepořádná nevděčná a zahleděna do sebe.
Když se tam máme potkat se ŠVAGROVOU ona radši nedojede nebo přijede za matkou v jiny čas až my tu nejsme. Švagrová má teď mít 60 let a já nevím zda jí popřát k narozeninám a vlastně ukázat vůli že nechci další zlo, anebo jí vůbec ani nenapsat a vykašlat se na to
Ona mi k svátku také už nenapsala ale před tím to vždy udělala.
Muž to nechává na mě do ničeho mě nenutí.
Díky
SMS té nezabije. A naprosto nechápu, proč to slovo švagrová píšeš pořád takhle. My to pochopíme i přes malá písmenka.
My ji zam mame jako bremeno…je velmi zla zena…
Ty jses tedy darecek k pohledani, fakt.
Ono nic neni cernobile, vis? ![]()
Jeste jsi mohla napsat neco mal9 o sobe. Treba „Ja jsem naprosto nevdecna a nesnasenliva ***, co si nevidi ani na nos mezi ocima“. ![]()
*edit admin- smazaná vulgarita
Nechápu, jak s tím souvisí to povídání o tchyni… Prostě jsi se rozhádala se švagrovou a vídat se přece nemusíte. Pokud jsi jí to teď přála, tak asi smsku bych jí poslala. Pokud jste si ublížily tak, že si opravdu nemůžete přijít na jméno, tak se dál ignorujte. ![]()
Aha, takže tchýně na vás přeosala barák a je nevděčná
Tak to jo. Nechápu, proč tu švagrovou píšeš velkými písmeny
Řadu nemám, protože jsi tu evidentně neposkytla všechny informace. Chyba asi nebude jen na jedné straně, viď? ![]()
@Fee-bee Absolutně nevíš co je to ženskou a co jsme pro ní udělali ty Dárečku
Záleží na okolnostech. Jestli to byla jednorázová hádka, tak bych popřála. Máme podobnou situaci. Já mám v plánu už udržovat pouze nutný kontakt. Přání k narozeninám ano, ale na kafíčko fakt se švagrovou a tchýní už nepůjdu. Stačilo. Ale nebude to jednoduché. Toto dělám jen fakt kvůli dětem.
Vrátit barák a odstěhovat se je nejlepší nápad. My už to taky víme. Když to uděláte, tak budete mít klid. My už to teď taky víme.
SMS k narozeninám ti ruku nesežere a hned pak se zamysli nad tím, kdo je tady vlastně ten nevděčný.
Pokud nemáš dobrý vztah s tchýní, tak se švagrovou asi jen tak dobrý také nebude (pokud stojí za ní)
@Vesnička 123 píše: Více
Vzhledem k tomu, že jsi o tom založila diskuzi, ti nynější situace se švagrovou zřejmě nevyhovuje. Proto bych k narozeninám popřála, může to být první vstřícný krok k lepším vztahům
Pokud by na přání nereagovala, aspoň bych měla jasno a brala to za uzavřené.