Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
zdeniku- jsme přijati. ale ředitelka mne požádala, zda bych jí případně nepomohla právě na KU ohledně dotací.
no,jsem jí vděčná, že nás i přes tyto neříjmenosti přijala a budu se snažit i já udělat na uřadě vítr ![]()
I.
tak to držím palce…a je vidět, že provětrat by to teda chtělo…
Z.
Ahoj holky ![]()
Já jsem se byla minulý pátek podívat s malým ve školce. Já zatím zůstávám doma, ale nebyl problém ho na těch pět dní v měsíci přijmout. Takže nastoupí od příštího týdne. A pokud bych prý šla do práce a tím se vzdala rodičáku, tak mi ho normálně na celý dny přijmou ![]()
ahoj holky tak to zalezi taky kde bydlite ja bydlim v Praze a zrovna u nas jsou vsechno skolky uplne narvane naopak maji nadstav, jsem uplne bezradna, mela bych v kvetnu 2008 nastoupit do prace, ale v kvetnu nikde nepribiraji, protoze jsou od cervence prazdniny a od zari prej stejne nemam sanci, protoze maji deti ktere musi podle zakona prijmout a to jsou predskolaci, nevite jak s timhle poradit??
Jsem na tom úplně stejně, začínám mírně panikařit. Bydlíme v Brně, ve čtvrti s novou zástavbou, takže co byt nebo domek, to aspoň jedno dítě podobného věku jako můj syn. Školka má kapacitu 100 dětí a je beznadějně plná, ani nevím jestli má cenu se hlásit sem. Na druhou stranu když podáme přihlášku jinam, dostanou přednost děti, které jsou v oné čtvrti doma, takže taky moc velká šance není.
Do práce mám jít v červnu 2008, takže i kdyby mi malého do školky vzali, na červen - září bychom museli najít chůvu. Možná moc dramatizuju a zaměstnavatel počká do září, ale nervuje mě že nemůžu nic s nikým domluvit, dokud nebudeme vědět, jestli malého do školky přijali.
A když ne, máme dvě možnosti - zůstanu doma a přijdu o práci nebo najmeme chůvu a já budu strkat 70% výdělku jí. Ach jo.....
Poraďte prosím, nebyly jste některá ve stejné situaci ?