28. týden těhotenství a malinké bříško

127
6.9.15 20:19

28 tt a malinké bříško

Ahoj holky, jsem na začátku 28. týdne a přijde mi, že mám hrozně malinké bříško, vlastně skoro žádné. Malý je dle doktora v pořádku, přibrala jsem zatím 4 kila, ale mám pocit, že se prcek drží zatím jen v podbřišku, kde ho i hlavně cítím kopat. Nebyla jsem ani před těhu vyloženě hubená, takže to ted spíš vypadá, jako bych akorát přibrala a kila mi šly do špeku než aby o mě někdo mohl říct, že vypadám jako těhule a z toho jsem nervózní… Máte s tím některá zkušenost? Naroste mi už konečně to správné těhotenské bříško? Čekám první, tak se na to hrozně těším… Děkuju moc za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
87
6.9.15 20:30

Neboj, určitě se ti brzy vykulí:-) klasika těhu břicho jsem měla taky až později ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
6.9.15 20:34

Mne se brisko vykulilo az nekdy kolem 26tt, a to u obou holek, do te doby si znami klepali na celo, ze prece nejsem vubec tehotna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
6.9.15 20:37

Ahoj, buď úplně v klidu. Jestli je dle dr. vše v pořádku, na velikosti bříška nezáleží. Já jsem při prvním těhotenství taky měla malé bříško, dokonce když jsem v 25tt končila v práci a předávala věci tak se mě ptali kam jdu :mrgreen: Taky jsem měla pár kilo na víc a na začátku těhotenství zhubla a dokonce mi zmizely špeky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
6.9.15 20:44

Bud rada ono byt jako slon a schazovat veci brichem neni nic moc :/. Urcite jeste naroste neboj. Ja mela obri bricho a bylo to sileny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
6.9.15 20:45

Já mám to same. Taky mám male břicho a k tomu jsem i dlouho necítila pohyby. Ty už teda ted cítím, ale čekala jsem je ve 3. trimestru intenzivnější a častější, ale dle dr. je vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
6.9.15 20:48

Tak to mě docela uklidňuje, že v tom nejsem sama… Přišlo mi to hrozně divné, prakticky nikdo na mě nepozná, že jsem v tom a to už mám za tři měsíce termín :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
6.9.15 21:08

Hele já když jsem šla teď do porodnice, tak na mě sestra koukala, že asi nejdu rodit neee? :D měla jsem mini břicho, s prvním jsem takové jako teď u porodu měla cca v 6tym měsíci…także treba ti moc nevyroste. Ale bud ráda…já vypadám 14dní po porodu už vcelku jako před těhotenstvím.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
6.9.15 21:14

@zusaf Buď ráda, jednak buben není nic hezkého, jednak to asi dost překáží… a třeba nebudeš mít strie. Já měla taky břicho naštěstí malé až do konce a v mém okolí to bylo tak půl na půl.

• Citovat
  • Upravit
5010
6.9.15 21:24

Bříško se vyloupne ;) Já měla před prvním těhotenstvím hodně namakaný břišní svaly, dlouho nechtěly povolit, těhotenský pupek se mi vyvalil taky až kolem 30tt. Do té doby jsem vypadala jen jako nafouknutá. A břicho jsem neměla velké ani před porodem. Myslím, že není o co stát, nechtělo by se mi nosit s velkým břichem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.9.15 21:24

Prosím tě, co řešíš, buď ráda, že máš malé bříško. Ono se ti ke konci určitě trochu vykulí, ale opravdu je lepší malé, než velký buben. Jednou až nebudeš mít vytahanou kůži a břicho samou strii, si řekneš, jak to bylo fajn, že jsi měla bříško malé:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
6.9.15 21:27

Hlavně at ti doktoři dělají odhady váhy miminka. Kamarádka to měla taky tak pidi bříško v obou těhotenství a obě děti se narodili sotva dvoukilové. Dodatečně jí zjistili nějaký zdravotní problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí