Bolesti v podbřišku v 18. týdnu těhotenství

40
5.9.15 20:51

bolesti v podbrisku v 18tt

Ahoj holky, mám dotaz, abych zbytečně neplašila doktora. Byla jsem u doktora v pondělí 31.8. řekl, že je vše v pořádku. Jsem v 18tt a při jakémkoliv pohybu mám bolesti v podbříšku. Mám takové napnuté břicho. Kolikrát, když si dojdu na malou a jak dokonám svou potřebu tak mě to bolí taky. Je to normální a mám jen zbytečný strach? Dnes jsem dokonce při ohnutí dolů měla také takovou vystřelující bolest. V klidu mě to nebolí jen při pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7552
5.9.15 20:53

@tynQa23 nikdo ti tady nenapíše jestli je to normální, jedině lékař, já na tvém místě bych už byla na pohotovosti se nechat zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
5.9.15 20:57

Mam to uplne stejne jak ty akorat jsem 12tt a dr rikal ze je to normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.9.15 21:07

Ahoj taky jsem 18 tt a bolestma trpim od zacatku nekdy to je takova bolest ze je to neprijemne a jsem s toho vyplasena byla sem asi 4krat na pohotovosti ma dr i ti co.jsem u nich byla mi rekli ze je to normalni u prvniho tehu sem.to nezazila ale jak mi rekli ze je to normalni tak uz na pohotovost nejezdim jela bych v pripade jem kdybych zacla krvacet nebo tak…ale byt tebou tak bych na tu pohotovost jela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
5.9.15 21:07

Mela jsem taky bolesti, pichani v podbrisku, tvrdlo mi bricho…bylo to v 15. tydnu. Pro svuj klid jsem jela na pohotovost, prohlidli me, vse bylo v poradku a rekli mi at odpocivam. Byla jsem rada, ze jsem tam jela, pac jsem mela jistotu a byla jsem v klidu, ze se nic nedeje a bylo to lepsi. Psychika to jenom zhorsuje. Takze pokud pochybujes, tak se tam stav a bude ti lepe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.9.15 21:44

Volala jsem ted na pohotovost a rekli mi ze když se nebudu moct hnout tak mam prijet ted, ale jinak az rano..ze to vypada na zanet moc. cest a ze lekarny stejne oteviraji az rano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
6.9.15 13:01

Tak jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.17 13:01

Ja jsem sice v 17 tt

Ale mela jsem podobny problem asi necelej tyden me boli bricho jako kdybych to mela dostat uz jsem byla ve stresu jestli je vsecko v pohode atak, vcera jsem volala uz na gyndu a rikala mi ze je ted takovy to rostouci obdobi ze se mi jen muzou natahovat svaly ale a stejne prijdu pro muj klid ze vsecko zkontrolujeme. Tak jsem prisla prinesla jsem i moc a z te mi zjistili ze mam neco s mocovyma cestama koukali jsme i na mimi a vsecko v poho. Vysetril me a predepsal antibiotika duomox 750 a cipky clotrimazol a doporucil at si koupim brusinky. Hlavne me to uklidnilo uz nejsem tak nervni :dance: no a v lekarne mi rikal ze samozrejme antibiotika by se nemeli v tehotenstvi ale je dulezite aby se prelecil ten zanet a pry miminku to neublizi…atb jsou asi na pet dni po osmi hodinach a kdyby se to nezlepsilo tak mam prijit tak uvidime :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky