Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám dotaz, abych zbytečně neplašila doktora. Byla jsem u doktora v pondělí 31.8. řekl, že je vše v pořádku. Jsem v 18tt a při jakémkoliv pohybu mám bolesti v podbříšku. Mám takové napnuté břicho. Kolikrát, když si dojdu na malou a jak dokonám svou potřebu tak mě to bolí taky. Je to normální a mám jen zbytečný strach? Dnes jsem dokonce při ohnutí dolů měla také takovou vystřelující bolest. V klidu mě to nebolí jen při pohybu.
@tynQa23 nikdo ti tady nenapíše jestli je to normální, jedině lékař, já na tvém místě bych už byla na pohotovosti se nechat zkontrolovat.
Mam to uplne stejne jak ty akorat jsem 12tt a dr rikal ze je to normalni
Ahoj taky jsem 18 tt a bolestma trpim od zacatku nekdy to je takova bolest ze je to neprijemne a jsem s toho vyplasena byla sem asi 4krat na pohotovosti ma dr i ti co.jsem u nich byla mi rekli ze je to normalni u prvniho tehu sem.to nezazila ale jak mi rekli ze je to normalni tak uz na pohotovost nejezdim jela bych v pripade jem kdybych zacla krvacet nebo tak…ale byt tebou tak bych na tu pohotovost jela
Mela jsem taky bolesti, pichani v podbrisku, tvrdlo mi bricho…bylo to v 15. tydnu. Pro svuj klid jsem jela na pohotovost, prohlidli me, vse bylo v poradku a rekli mi at odpocivam. Byla jsem rada, ze jsem tam jela, pac jsem mela jistotu a byla jsem v klidu, ze se nic nedeje a bylo to lepsi. Psychika to jenom zhorsuje. Takze pokud pochybujes, tak se tam stav a bude ti lepe!
Volala jsem ted na pohotovost a rekli mi ze když se nebudu moct hnout tak mam prijet ted, ale jinak az rano..ze to vypada na zanet moc. cest a ze lekarny stejne oteviraji az rano
Ale mela jsem podobny problem asi necelej tyden me boli bricho jako kdybych to mela dostat uz jsem byla ve stresu jestli je vsecko v pohode atak, vcera jsem volala uz na gyndu a rikala mi ze je ted takovy to rostouci obdobi ze se mi jen muzou natahovat svaly ale a stejne prijdu pro muj klid ze vsecko zkontrolujeme. Tak jsem prisla prinesla jsem i moc a z te mi zjistili ze mam neco s mocovyma cestama koukali jsme i na mimi a vsecko v poho. Vysetril me a predepsal antibiotika duomox 750 a cipky clotrimazol a doporucil at si koupim brusinky. Hlavne me to uklidnilo uz nejsem tak nervni
no a v lekarne mi rikal ze samozrejme antibiotika by se nemeli v tehotenstvi ale je dulezite aby se prelecil ten zanet a pry miminku to neublizi…atb jsou asi na pet dni po osmi hodinach a kdyby se to nezlepsilo tak mam prijit tak uvidime ![]()